Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. május 23. - 21:30
Na de nem szaporítom tovább, szóval a St. Gyuri alján frankón begyorsultam legalább 50-re, amikor látom, hogy a basz+álló alatt egy 8 éves forma kislány, két nála is fiatalabb gyerkõcöt éppen kézenfogva okít a közlekedésre. Magyarán pont elém lépnek és szószerint szteppelnek elõre- hátra, nem tudván eldönteni hogy most visszalépjenek e a járdára, v. inkább gyorsan átrohanjanak a túlsó partra.
Szerencsére fondorlatos tervüket mely az elgázoltatásukra irányult még idejében észrevettem és sikerül õket kikerülnöm. Viszont egy ideig nem felejtem el a tekintetüket amiben valszeg rövidke életük perget le egy pillanat alatt.
Írta 2009. május 23. - 20:52
vagy ilyet vagy olyat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. május 23. - 19:09
Ha tudom hogy szürcsölési célzattal kurblizol kifelé akkor valszeg veled tartottam volnaen meg ittam ilyet omassan
http://www.progressz...aturZitrone.jpg
a nevvel ellentetben gosser
es fasza
elotte integettem az akkor mar serult cindercone-nak jol
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. május 23. - 16:14
Hallom volt valami mászóverseny is ma....Még jó hogy késõn tudtam meg legalább így nem lettem nevetség tárgya erõnlétemmel :lol1:
szasz! igen , ha a bánkúti idõfutamra gondolsz.... 50 induló tisztességgel helyt állt, jó kis móka volt.....
Írta 2009. május 23. - 16:02
http://www.progressz...aturZitrone.jpg
a nevvel ellentetben gosser
es fasza
elotte integettem az akkor mar serult cindercone-nak jol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. május 23. - 15:22
Voltam ma egy László-Kereszt kört...lájtos forgalom volt, tetszett. Lilán azért nyomtam egy szuperment az aszfalton a függõkert bejáratánál Nem oldott ki az SPD. Nem lett semmi bajom hála istennek, csak a térgyemröl ment le a dukkó meg a hátam fájdokál kicsit. Idei elsõ (és remélem utolsó) esésem is megvolt
Hallom volt valami mászóverseny is ma....Még jó hogy késõn tudtam meg legalább így nem lettem nevetség tárgya erõnlétemmel :lol1:
Írta 2009. május 23. - 07:52
Legalább Õ bringázzon ha te már "kiöregedtél"
Írta 2009. május 23. - 05:58
Írta 2009. május 22. - 21:09
Írta 2009. május 21. - 11:54
Írta 2009. május 20. - 21:39
a másik szerelmem egy kemping bringa lett, szeretnék egyszer egy sajátot, lehetõleg egy régi postás-kosarasat
Basszus ha ezt hamarabb tudom! Én meg odaadtam, egy cigánynak a garázsból. Igaz kosara nem volt sose, sõt annak idején lecsupaszítottam minden bizbaszt mints sárvédõ, láncvédõ stb. és egy bitang jo bringa volt. Immmádtam!!!!!!!!
Csak sajna, jöttek a montik és már ciki volt ráülni ((
Írta 2009. május 20. - 18:55
jah csak most kapcsolok, hogy nem fûkasza kell.nekünk Stihl FS 45 van. baja még nem volt. apám ezzel irtja gazt a szántón hol damillal hol mûanyag késsel, de inkább damillal. megyek átgurulok besenyõbe egy fagyira:D
Írta 2009. május 20. - 18:54
arnótra annyira nem szeretünk járni:D ha meg majd lesz kedv felülünk bringára és légvonalban átmegyünk szikszóra:D.
Írta 2009. május 20. - 11:11
legkozelebb szólj ha erre jársz, én itt lakom
összefuthatunk
Írta 2009. május 19. - 16:48
Írta 2009. május 19. - 08:42
Kösz a fûnyírós infókat, még azt mondják hogy a 4 ütemû MTD gépek is faszák. no majd elválik mire futja
Írta 2009. május 18. - 17:41
"a másik szerelmem egy kemping bringa lett, szeretnék egyszer egy sajátot, lehetõleg egy régi postás-kosarasat"
én õszi cm-re akarok beszerezni vörös kempingbicaj szigorúan vörös csillaggal+kisdobosruha+'60-'70-es évekbeli bukó.kicsit feltûnnék:D
Írta 2009. május 18. - 15:32
szeretnék a hétem vásérolni egy benzines fûnyírót, milyet vegyek ne vegyek, hova érdemes menni. kb 1000nm sík területre
Tudom hogy nem olcsó, de nekünk a cégnél egy Husqvarna van megy mint az állat, felverõdõ kavicsok gallyak, meg sem kottyannak neki. Nomeg önjáró, ami egy ilyen teleknél azért igen jól jön. Fémház, csapágyazott gumikerekek, brutális erõ. Ha megelégszel az oldalkidobóssal akkor ezt nagyon ajánlom neked: (egy élmény lesz a fûnyírás)
Husqvarna J 55 S
de ha nem akarsz gereblyézni akkor meg ezt, csak egy kicsit méllyebbre kell nyúlnod a zsebedbe.
Husqvarna LC 48 V (a V nélküli verziónak nincs hajtása)
Persze a többi is állat, de azok árai láttán elmenne a kedved az egésztõl, szóval inkább hagytam. Ez a kettõ sem túl olcsó, sõt ha bemész egy OBI-ba vagy ilyen üzletbe biztos vagyok benne a feleáron találsz olyat ami ránézésre állatnak néz ki. Viszont a kérdés az, hogy meddig akarod használni? Mi annak idején nem bántuk meg, - az oldalkidobósat vettük - a centrifugamotoros szörnyelet után kész felüdülés volt a munka.
Ha nem sík terepet mondtál volna a fûkaszát ajánlanám.
Al-kO és hasonszõrû barátairól ha jót akarsz leteszel, mert szervízes barátom jóformán azok javításából él.
Gondolom nem segítettem , de gondoltam megosztom veled a tapasztalataimat.
u.i.: beszélgettem egyszer itt a miskolci városgazda kht- vagy mi a tököm egyik alkalmazottjával mert egy ilyen (Husqvarna LZ 25) géppel zúzta a füvet. Mondta is hogy sok gépet kipróbáltak már de eddig ez a márka vált be nekik a legjobban. (persze õk nagyban használják.) Nekem is tetszett, csak az ára nem.
Írta 2009. május 18. - 08:59
Szombaton meg hoztak egy taliga retróbringát, azokat kell megcsinálni. volt köztük egy nagyonrégi német országúti sach cuccokkal amit sikerült életre kelteni, nagyonkomolyan megy az a gép, a fék bitangul fog és a váltás pontosságát a mai cuccok is megirigyelnék, nagyon félelmetes menni vele, az új gazdája odavan érte. persze a próbakörön eltéptem a láncot, és szálszakadásos lett a külsõ
Tud valaki egy még használható 27X1 1/4-es külsõt, vagy ahol olcsón lehet venni ilyet?
a másik szerelmem egy kemping bringa lett, szeretnék egyszer egy sajátot, lehetõleg egy régi postás-kosarasat
a harmadik szerelmem meg egy cruizer nõi, alacson és hosszú, hófehér és crom minden rajta, dinamós világítás sach váltás... megpróbálom munkadíjba megszerezni és szépen rendberakni.
szeretnék a hétem vásérolni egy benzines fûnyírót, milyet vegyek ne vegyek, hova érdemes menni. kb 1000nm sík területre