- MM szélesség: 1 napon belül, salától. vagy 2 percen belül googleel.
- 30 centis mûanyag vonalzó: 45 forint, tesco
- leméregetés: 5 perc, udvar/garázs
- az élmény, hogy újra biciklizhetsz rendesen: megfizethetetlen
esetleg salával randevú, MM felpróbál, megnéz, jó-e, levesz, megrendel.
btw gari melyik gumira van? "figyu thez, elkopott, ez garanciális probléma?"

amikor a futárcég kihozza, akkor neked alá kell írnod egy ívet, hogy hibátlan állapotban, bontatlan és sértetlen csomagolásban átvetted. egy gumiról szerintem 5 perc alatt kiderül, hogy van e bármi baja. ha van, akkor nem írod alá az ívet, vagy aláírod és írsz az adott boltnak, hogy mi a para - a nagyobbak (CRC) kiválóan intézi a garit, ugyanis õk tudják, hogy az elégedett vevõ legközelebb is ott vásárol. visszaküldöd, a postaktg.t jó esetben visszatérítik, és küldenek másikat. de garit ugyanúgy kötelezõ adniuk - nekem pl tele van a szekrényem számtech alkatrészek garis papírjaival, pedig az összeset netrõl rendeltem. de garit minden boltbank, legyen az online, vagy nem, kötelezõ adni a törvényben elõfoglaltak szerint, ahogy számlát/blokkot/nyugtát is kell adniuk.
szóval nem kell izgulni a netes vásáráskor, ha megbízható és ismert bolttól rendelsz - nem drágább, és tényleg csak 5 perc.

egy gumi meg nagyon nem sérülhet, fõleg, hogy Schwalbe, és hogy Németo.-ban szigorúbb a minõségellenõrézs (lásd pl: conti gumik --> ami ott nem megy át, az ide jön hozzánk ,ezért ilyen olcsók. tehát a külföldi conti gumi valószínûleg jobb minõségû, és hibátlanabb...)