Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Inkább az a baj hogy amihez ÉN hozzá szeretnék jutni az nincs :D.
De lehet az is baj hogy én ha veszek nem azonnal a hol szerezhetjük be olcsóbban okoskodós kategóriában vagyok és hiába vannak alternatívák is mint pl a Vár Kerékpár egyik fontosembere fityisz, aki a mostohatesóm ,õ viszont aligha foglalkozik dhval és freeride-al :D

Hat ezt megkaptam ja lehet naív vagyok de azért szomorú ,hogy bemegyek egy boltba azzal a szándékkal hogy belemegyek abba hogy jól átvágjanak ,mivel lopás az egész de még így sem kapom meg amit szeretnék. :D

Na salanal meg under construction van. :( egyébként meg nem jó minden esetben csókból venni a cuccot mert nem minden esetben van garancia és kösz ha kivágok félmillát valami vasdarabra és az szétesik pár hét múlva nem akarok hülyén álni hogy na ezt most olcsóbb volt nem egymilla de így is be**optam. :D

Life Is Just a Big Ride :angel:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
UNKOWN:
Hogy lehetsz 30 évesen még mindig ilyen naív?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
En elso korben egy Moricz Zsigmond regenyt javasolnek, abbol meg lehetne tanulni hogy mi az a stilus. Mert ez a fenti iras rendesen feladta a lecket nekem. Semmi szorend, semmi osszefugges, punktuacio, ilyenek. erosen veri az ertelmetlenseg hatarat.

nekem most mondtak, hogy a telo amit szeretnek majd csak 4 het mulva lesz kaphato, HA lesz abban a szallitmanyban amit akkor kapnak. Ez van. Szitkozodni lehet akarmilyen forumon, attol nem fog hamarabb jonni az tuti.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Matt :P

Unknown: az hogy nem kapsz, az 2 okból lehet: nincs rendelve, vagy nem küldenek. De a profitnuziság esetén DRÁGÁN kapnád, nem pedig nem kapnád meg :)

Amúgy rendelve van, de próbáld megbeszélni a németekkel, hogy aktivizálják magukat :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
unokahugomnak 40ropi van a "malac"-ban...
8éves
idióta rokonság..

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Valeria V alternatív források vannak :D pl a bigbike meg a gravity bike õk segítenek barmiben bigbikenek köszönhetem hogy azonnal meg tudtam venni a SOCOM ot amit a gravity bike hozott és a felszerelést, de úgylátszik az alkatrészek mint egy gumi ja és ami jó minõségû és drága azt vagy elkapkodják a még csókosabb alternatívok vagy mittom én.Egyébként demó tomi alias nem mondom mi a rendes neve és az egész bemp téma az alternatív forrás de õk sajna fõleg egyedi cuccokat hoznak és intense külsõt ami ugyan csak nem kell, nekem felütésvédelmes szúrásvédelmes könnyû és nem ólomnehéz külsõ kell hogy megmaradjon a SOcOM 17-18 kilón. DH cangának ez isten.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mibõl?Apuka felhív , hogy a 14 éves kisfia összelocsolgatott húsvétkor 70 rongyot és megvené a pda-t,állam zuhant 2 emeletet....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Miért nem próbálkozol alternatív beszerzési forrásokkal, ha ennyi ideje vársz ezekre? Itt a Fórumon számtalan alkalommal van lehetõség csatlakozni külföldi rendelésekhez.:chin: Nekem is így lett Muddy Mary még tavaly õsszel.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
És egyébként nem csatolok mindenhez két csúnyát de mikor majd 4 hónapja nem ülsz gépre mert ilyen szomorú a helyzet és e mellett még le is sza*rnak akkor valószinûnek tartom hogy nem örzöd emg a hidegvéred a másik hogy igen túlkaptam és bocsi de egybõl neked sem kéne itt oltogatni hogy igen a bunkó magyar mert nem is ismersz ne itélj elsõre. honnan tudod hogy nem az a segítõkész ember vagyok aki mindenkinek segít, de mikor én vagyok bajba kb ez van mint most is, és ezért kibukik az ember.

Na akkor kinek van gumija mennyiért és azért írtam hogy code fék mivel igen tudom a dobozán is az van hogy juicy de gondoltam így is megértik ha azt írom hogy code fékhez kell légtelenítõ.
Nem kell semmilyen más gumi ugyanis én mas gumit ha felkoppantok jön a snake masik hogy mas gumi nehéz és végül ,nem viszem szervízbe a cangát ,mert nem úgy bánnak a cangával mint a sajátjukkal a masik, hogy azért kell a légtelenítõ mert képzeld tudok légteleníteni sõt dugattyúkat szétszedni is szimeringeket cserélni, tehát mindent ami a cangán van mivel képzeld vélettlen és is vagy 22 éve bicilizek és van rálátásom nem kell, ez a ne vedd mert ez szar meg vidd szervízbe duma.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tessék lecserélni az országot egy olyanra, ahol van piac - akkor majd csipoghatunk :)

addig meg tessék vásárolni annyit, amennyivel legalább a bécsi - netán esetleg egy német nagyváros szintjét elérjük... országosan...
és igen, MIBÕL? ja.... :chin:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
unknowm: elõször is, moderáld magad légyszives, még kb 5 perced van javítani a hszod - tudom, hogy magyar vagy, és muszáj mindenhez, ami nem tetszik, egybõl 2 csúnyaszót csatolni.

velos cuccokkal kapcsolatban kérdezd thez-t, rob-ot, thommey-t - bár szerintem thezcsi mindjárt válaszol neked itt, ha benéz. a bikeres raktérkészletrõl a magellanos topikban volt szó, ha jól emlékszem, azt eléggé szidták.

de a velo nagyker szerintem azért jó, általában minden megvolt másnapra, amit kértem itt a boltban - lehet, hogy amit te rendeltél, abból nem volt eddig szállítmány, bár mintha muddy maryt láttam volna már itt a boltban, meg mintha sala is tolt volna képet pár párról, amit õ kapott.

a sram légtelenítõ szettre meg ne várj szerintem, nem valószínû, hogy egyhamar hoz be a Biker, ha rajtuk múlik - de nem lenne egyszerûbb elvinni egy bringaboltba, ahol értenek hozzá (itt Bp-n sala, probike, vagy itt Budaörsön a fehér Kerékpár) megcsinálják max. 1 hét alatt, olcsóbb, és akkor már bringázhatnál...vagy ez túl logikus lépés lenne? :chin1:

kela: :D

edit:
- thez milyen nyugis - szerintem ha rajta múlna, akkor az a muddy mary már nem fog megérkezni hozzád soha. :D
- sala meg hogy felvááággg:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Thezmilyennyugis:D:D
én csak jucy fékhez látok légtelenítõt:chin:
a muddy meg szívás, vagyél rubenát:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem van 8 pár MUddy :D
adjak? :D
amugy meg velkám tu hángri

Thez: LOL

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szia!:hi:

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
így megfelel a cenzúrázoptt szöveg :D majd ha besokalsz akkor mwegnézem hogy állsz te is neki lehet neked könnyü mert mindent megkapsz mert fontos ember vagy de ez nem mindenkivel van így bocsi.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Dave az a bajod,hogy túl kedves vagy..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lol médium.

menne inkább dolgozni :-)

bár így anélkül keres pénzt, igaza van valahol.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

javaslatomat tettem, hogy vegyük fel a naptárba.

legyen pirosbetûs?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

CJ: ha eredeti, akkor majd megnézném. :) én az újfajtaj Tag Heuer Link-re vágyom, ilyenre :

http://i180.photobuc...kchan/link3.jpg

ilyet vett csoporttársam épp egy hete...

5dollárért Kínából :D

edit
maggi: azért túlzásokba ne essünk .)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Andris: nem az a gond, hogy kényelmes. hanem hogy az ilyenek miatt tart ott többek között a posta, ahol...ahelyett, hogy én kimérgelõdöm magam (nagyapám szokta mondani: "én már csak hagyom, hadd mondja...elõbb utóbb úgyis elfogy a mondanivalója, és õ fog elnézést kérni"), addig kikeresi a levelem, és odaadja. de most mit képzel, rácsukja a kezemre a kisajtaját? örüljün, hogy nem kértem esetleg a jegyzõkönyvet, meg a nevét és a személyiszámát...majd legközelebb elemózsiásbatyuval megyek postára, aztán adok neki kaját, a mocsok pofáját. azt hiszik az ilyenek, hogy azért, mert õk ott azt csinálnak és akkor, amikor akarnak, akkor ezekután mindenki ilyen és olyan rohadtul ráér közel 1 órát sorbaállni egy nyamvadt levélért? nem pofázna meg traccsolna annyit a kolleginákkal, akkor 5 perc lenne a legbonyibb dolog elintézése...

nem véletlen irattunk át minden számlát, csekket, MINDENT, amitl ehetett, online ügyintézésre : megküldik, mennyit kell fizetni, neten ebankban bentvan az állandó számlaszám meg minden kitöltve, összeg beír, utal és köszönjük. 3 perc...

CJ: ha eredeti, akkor majd megnézném. :) én az újfajtaj Tag Heuer Link-re vágyom, ilyenre :

http://i180.photobuc...kchan/link3.jpg

vagy egy aquaracer calibre-S, szintén Tag Heuer:

http://www.plundergu...gatta-watch.jpg

ja, és regeld be a csirkéket is. meg a szros lapátot is.