Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

"DH/Freeride arc"

Most komolyan, ez mi akar lenni? Én ettöl a falat kaparom hogy mindenki neve alatt ottvan hogy ö egy DH/Freeride ARC ezt nem lehetne levenni? Egyszerüen nem birok komolyan venni valakit akinek kint van egy ilyen a neve alatt, "szia Pisti vagy, egy DH/Freeride Arc ja és nefürgyéle vágod én osztom itt a mayer dumát" kb ez jut erröl eszembe

"Elõnyök: jól néz ki sokáig birja érted bazmeg nagyon sirály
sokk pöcs aki azt mondja h szar
Hátrányok: nincs
Mire ajánlod: dh freeride
Biciklid street nem túl nagy
kakik vagytok"

Ja és pl valahogy nem lehetne cenzurázni a szöveget? Ez is milyen tré hogy felmentem az oldalra kb másfél percet és rögtön találtam egy ilyen comment-et...
A másik ami tetszet a a srác aki irja hogy milyen jo a Totem Solo Air, amit egy Shred-be használ...No brain, no pain

:sajátmagátfelakasztosmiley

Minden javaslatot szívesen veszünk a "Milyen fajta bringás vagy" kategóriákra. Te hogyan hívnád a downhillleseket?

Annyi féle paraméter definiálja a véleményezõt, hogy az ilyen hülyéket könnyen ki lehet szûrni (pl. mikor valami DHs azt állítja be, hogy évi 8000 km-et teker, miközben egy középmezõnyös hobby xc maratos sem megy annyit :))

Igen, nagyon sok hülyeség található az oldalon; minden bikemag topikon ugyanezt mondják mint te, csak azt felejtitek el, hogy miközben keresték a baromságokat, átugrottatok 10 000 hasznos hozzászólást!

A szerkesztõk is azon vannak, hogy az ökör vélemények eltûnjenek az oldalról, ezért csináltunk frankó ajaxos vélemény szavazási lehetõséget, amivel a baromságokat le lehet húzni.

Az így leszavazott hozzászólásokat azonnal töröljük.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://miskolc.langl...nID=80&nyelv=hu

amugy igy jobb
http://maps.google.c...3,0.005021&z=18

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem se. Elég lepusztult környéknek néz ki
Eléggé lepusztult környéknek néz ki...

És a profiljuk se az amire elsõre gondolna az ember, bár a van köze hozzá ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az ott egy ukrán öregek otthona, a járókeret összeszerelõ üzem mellett.

Szerintem ne menj oda!

:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
szerintem teljesen fölösleges energiát ölni a tbike-ba..de ezt már rég tudjuk

Sala: mit lehet ott dolgozni és hol is van-e?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Elindult a

"DH/Freeride arc"

Most komolyan, ez mi akar lenni? Én ettöl a falat kaparom hogy mindenki neve alatt ottvan hogy ö egy DH/Freeride ARC ezt nem lehetne levenni? Egyszerüen nem birok komolyan venni valakit akinek kint van egy ilyen a neve alatt, "szia Pisti vagy, egy DH/Freeride Arc ja és nefürgyéle vágod én osztom itt a mayer dumát" kb ez jut erröl eszembe

"Elõnyök: jól néz ki sokáig birja érted bazmeg nagyon sirály
sokk pöcs aki azt mondja h szar
Hátrányok: nincs
Mire ajánlod: dh freeride
Biciklid street nem túl nagy
kakik vagytok"

Ja és pl valahogy nem lehetne cenzurázni a szöveget? Ez is milyen tré hogy felmentem az oldalra kb másfél percet és rögtön találtam egy ilyen comment-et...
A másik ami tetszet a a srác aki irja hogy milyen jo a Totem Solo Air, amit egy Shred-be használ...No brain, no pain

:sajátmagátfelakasztosmiley
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
napokon belül elkészül

akarjak itt dolgozni?
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Fasza. És a salaracingbigyóval mi van?

Boldog szülinapot amúgy :)

--Trifo

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Még mindig 'egyelõre', kisember. :D

<trinitix> egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt
<koszik> egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe
<koszik> a szo amit kerestel az 'egyelore'

:D:D

(Bash.hu)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindent nem lehet!
Fúr, farag, de írni nem tud. :D

Kíváncsi leszek rá...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Még mindig 'egyelõre', kisember. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
bekaphassátok
http://forum.bikemag...&postcount=2658

:D
yeah
250gr minusz

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Ez nem semmi.
Az elõzõ oldalak porig alázták a "Szomszédok" sorozatot.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A postán én tegnap fizette be 500+K-t. A fõpénztárba kellett menni+személyit is odaadni. Vicc.
A másik. Állok be a mélygarázsba. Van egy egész nagy parkolóhely, és látom, hogy egy mondeo kombi szembõl indexel. Ugyan simán be tudnék állni, de mivel a kisautóval voltam, gondoltam úgyis bárhová beférek. 2vel utána volt egy szûk hely, mert hát nehéz két csík közé parkolni egyeseknek. Beállok, de közben hallom, hogy valaki dudál ezerrel. Letekerem az ablakot, hát a mondeós derékig kint az ablakban, és üvölt, hogy nemlátod bazdmeg, hogy oda akarok beállni? Mondom te meg nem látod bazdmeg, hogy meghagytam neked a busznyi parkolóhelyet, mert ide be sem férsz a szaroddal?
Hihetetlen...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a királydinnye valóban alattomosnak néz ki. ;) bár én pár, mindenre elszánt cigánylegénytõl vagy kóbor, nagytestû kutyától jobban megiejdek az erdõ mélyén a bringámon, mint ettõl. :D

kokk: szerintem hagyjad, mindenre van magyarázata. :) ami persze az élet bizonyos területein nem feltétlen baj. ;)

de én akkoris tartom magam ahhoz, amit leírtam - aki 4 hónapot ül a seggén és vár egy gumira, majd ezután az elsõ dolog az, hogy jól elküldi a nagykert a fenébe (aki lehet meg sem kapta a rendelést, ki tudja?), az mindenféle leleményességnek és józan gondolkodásnak híján van. :)

amúgy meg ha socomra meg 20ezres gumikra futja, akkor szerintem ideje lenne benevezni egy direkt melóba járós biciklire (50-60ért már jó kis városi rohangálóst lehet összerakni egy régi outit kicsit feltuningolva, vagy használt és fiók alján évõ cuccokból..), mert esetleg lehet, hogy az az aszfaltadag, amit kap, amíg beérsz melóba, az nem feltétlen válik a puhább anyagú terepgumik elõnyére...csak az a furcsa, hogy a külföldi profi freeriderek is ilyen gumikkal mennek, aztán mégsem panaszkodnak, hogy jajj, kilyukad egy ugrásnál - pedig õk nem 3 lépcsõfokokat szoktak beadni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
b+
elolvastam kurva 3 oldalt, s az egyetlen érdekesség ,amire felhuztam a szemöldököm, a conti német teszt magyar piac gondolatsor volt...
piszkoljak sünt, ha a héten olvasok üzifalat fak.
..viszont küldtünk egy 40est most éccaka, jeee, kúl cc terepen!!

módosít:
oli megelõzött :-)

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Oké

Life Is Just a Big Ride :angel:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Huhhh. Ezt nem volt egyszerû végigolvasni.
Könyvet ne adjatok neki, így is túl hosszú volt.
De már nem Ápr. 1. van, úgyhogy vegyél gumit. És használd. Könyörgöm használd.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na és mi az a királydinnye?!

Hát nekem ilyentõl életemben nem lett bajom. ;)
Te vonzod a defekteket.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Oké a 3 bár azért kell mert 100 kiló vagyok és 2 barnal nekem elég tetemes hasa van a keréknek és a bigbetty 3 barnal a lépcsõn nem koppan fel alattam viszont a többi igen, mert nem olyan magasak, és alacsonyabb nyomast max hegyen a terepen használok ott jó, városban nem.Ja bocsi nem mondtam hogy én ezzel járok melóba :D
Azt elismerem, hogy terepen annyira nem jön ki a hatranya bar a hosszúhegy pilisfelé lévõ lejtmenetén ahol olyan sziklakon mész le mint a borotva és letörésekkel tarkított ami ugyan csak szikla ott is a schwalbe valt be a maxxis pl pont kiszakadt. Én nem pakolgatok összevissza kerekeket, hanem egyel végigmegyek egy évet és utána kuka.

királydinnye a biciklisek legdurvább ellensége
http://www.kti.szie....yl/trib_ter.htm

Nézd meg a cipõ talpát kérlek :D na ezekre a schwalbe több védelmet ad.
Haveromnak volt, hogy sinek mellett jöttünk le õ kb 3 méterrel közelebb ment a sinek mellett és annyira teli lett a kereke, hogy ki kellett dobni a külsõt.És ez minden olyan helyen megtalálható ahol az a fehérterméskõ ill a szürke van amivel a sineket is leszórják.

Life Is Just a Big Ride :angel: