"DH/Freeride arc"
Most komolyan, ez mi akar lenni? Én ettöl a falat kaparom hogy mindenki neve alatt ottvan hogy ö egy DH/Freeride ARC ezt nem lehetne levenni? Egyszerüen nem birok komolyan venni valakit akinek kint van egy ilyen a neve alatt, "szia Pisti vagy, egy DH/Freeride Arc ja és nefürgyéle vágod én osztom itt a mayer dumát" kb ez jut erröl eszembe
"Elõnyök: jól néz ki sokáig birja érted bazmeg nagyon sirály
sokk pöcs aki azt mondja h szar
Hátrányok: nincs
Mire ajánlod: dh freeride
Biciklid street nem túl nagy
kakik vagytok"
Ja és pl valahogy nem lehetne cenzurázni a szöveget? Ez is milyen tré hogy felmentem az oldalra kb másfél percet és rögtön találtam egy ilyen comment-et...
A másik ami tetszet a a srác aki irja hogy milyen jo a Totem Solo Air, amit egy Shred-be használ...No brain, no pain
:sajátmagátfelakasztosmiley
Minden javaslatot szívesen veszünk a "Milyen fajta bringás vagy" kategóriákra. Te hogyan hívnád a downhillleseket?
Annyi féle paraméter definiálja a véleményezõt, hogy az ilyen hülyéket könnyen ki lehet szûrni (pl. mikor valami DHs azt állítja be, hogy évi 8000 km-et teker, miközben egy középmezõnyös hobby xc maratos sem megy annyit

Igen, nagyon sok hülyeség található az oldalon; minden bikemag topikon ugyanezt mondják mint te, csak azt felejtitek el, hogy miközben keresték a baromságokat, átugrottatok 10 000 hasznos hozzászólást!
A szerkesztõk is azon vannak, hogy az ökör vélemények eltûnjenek az oldalról, ezért csináltunk frankó ajaxos vélemény szavazási lehetõséget, amivel a baromságokat le lehet húzni.
Az így leszavazott hozzászólásokat azonnal töröljük.