Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

irsz hogy mivan?

irok, másikra, pm

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hulye :P

irsz hogy mivan?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elhagytam AZ óklit. :cry:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jobb, mint a Fábry. Fetrengünk a magyar valóságon: http://forum.bikemag...&postcount=2569

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
jó volt tegnap a fábry:D
legjobb a krumplimeghajtásos bicikli :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Hol lehet kapni dhx 5.0-át 240-es méretben? (ahol tényleg lehet és nem csak papíron)

Jó kis vihar volt tegnap, egy frissen épült boxklubb tetejét elvitte a szél a házunk elõtt, panel beázott a szar szigetelés miatt az ablakok mentén...

Sehol.:(
Rendelni tudsz, és karácsonykor talán be is rakhatod..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A diploma meg igencsak nem egyedül az emberre tartozik, hanem az országnak és neked is fontos, hogy legyenek okos mérnökök, orvosok stb. /nagyon fontos!, nem gyõzöm hangsúlyozni, külföldi tõkén át a mindennapi életedben stb., meg fogod érezni, ha a szellemi elit színvonala csökken(ni fog)/.

ez nem politika részemrõl

Bizony, közérdek. Nincs orvos, mérnök, ha csak a pénzen múlik és nem a TUDÁSON!!! (Nem feküdnék be egy olyan orvos kezei közé aki vette a diplomáját és tizenx évig járt egyetemre) Az szvsz nem elég tudás szempontjából, ha csak a legjobb 15% (vagy n százalék) nem fizet, mert a maradék 85% is elvégezheti, és ha mondjuk abból is végez harmada, akkor kapunk X jó szakembert és 2X rossz szakembert.
Tudás alapján kellene szelektálni.

részemrõl off

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én tegnap keltem... reggel.

Most meg tolok befele snidlinges pulykapárizsit zsemlével és multivitamin gyümölcsnektárnak hazudott töklével.

A 4-es vili végállomásánál a Fehérvári úton a vásárcsarnok legfelsõ szintjén király a kaja. Asszem megint oda megyek ebédelni. 450-bõl engem jóllakatni úgy, hogy még ízlik is: nagy szám.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Errefelé tök "reggel"-szerû reggel van, csak kicsit frissebb a levegõ, mint tegnapelõtt (tegnapra nem emlékszem)

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hol lehet kapni dhx 5.0-át 240-es méretben? (ahol tényleg lehet és nem csak papíron)

Jó kis vihar volt tegnap, egy frissen épült boxklubb tetejét elvitte a szél a házunk elõtt, panel beázott a szar szigetelés miatt az ablakok mentén...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nanáhogy Nash :P

A diploma meg igencsak nem egyedül az emberre tartozik, hanem az országnak és neked is fontos, hogy legyenek okos mérnökök, orvosok stb. /nagyon fontos!, nem gyõzöm hangsúlyozni, külföldi tõkén át a mindennapi életedben stb., meg fogod érezni, ha a szellemi elit színvonala csökken(ni fog)/.

Nem cáfolom, amiket mondasz, de az éremnek van egy ilyen oldala is.

És ma koránkelési csúcsot döntöttem, már kb 1 órája fentvagyok :bananadan :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ja. Nálam is hasonló a reggel. Most, hogy olvastam amit tegnap írtatok...

szintén ugyanez. :)

bazz, bevágott a villám, aztán utána nem tudtam fellépni a netre 9tõl :(
most meg nem gyõzök olvasni.

más:
sikeres érettségimnek hála (matek,magyar,német,infó - 5, töri - 3) este megyek beiratkozni C-s jogsira!
aztán elütöm az összes rohadt tetû biciklist az úton! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Ja. Nálam is hasonló a reggel. Most, hogy olvastam amit tegnap írtatok...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Szép jó reggelt mindenkinek.

Álmomban egy jó nagy marha bika voltam,akit éppen vezettek letaglózni a vágóhídra.
Egy kötél volt csak a kapocs a gazdámmal,de még fáradtságot sem vettem,hogy elkerüljem a végzetem.
Lehajtott fejjel,nagyokat fújtatva mentem a végcél felé,teljes belenyugvással,mély letargiával...

Aztán persze a végén felébredtem.
Dig: köszönöm a tegnap esti megtisztelõ jellmzésed szerény személyemrõl.
;-)
(biztos tudod,mire gondolok)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Itt Székesfehérváron nagyon brutál volt a vihar. A délutániba sikeresen beleautóztam, most egy órája ért véget a második felvonás.
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itt budaörsön is volt jókis vihar, le is csapta a gépet, meg villámlott meg minden. szomszéd fotós srác meg kint kattintgatott szakadó esõben...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, ezt ki is figurázták már mirigyék is...:D
mondjuk ha le is van valami olcsózva, mi a vásárlók rosszul tuti nem járunk.

másol is volt vihar? ilyen egyik percrõl a másikra jövõs, nagyon esõs...
szegény autókat sajnálom:(:(

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
...az Omega is csinál 2-3 évente egy-egy búcsúkoncertet...;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jé, újra bezár a mom parki faktor:D
hogy is van? sokszor kiáltanak farkast, nem hiszik el nekik...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Itt a pont.
Ne politizáljunk - mégha ezt LCS "közéletnek" is nevezné...

Magánemberként elég hangos és radikális tudok lenni, de itt ez továbbra is tabu.
Ezer olyan fórum van, ahol lehet leereszteni a gõzt, megtalálni a hasonszõrûeket vagy éppen belekötni a másképp gondol(kod)ókba.
Ez NEM az a fórum.

...és nem szeretem sem az "ellenzéki" sem a "kormánypárti" média idézgetését sem; maradok továbbra is az egyetemes emberi hülyeség ellen - tehát Uj Péter és Tóta W. (aki ugyan elképesztõen dehonesztáló és demoralizáló) tisztelõje.