sok DAGADT szájhõs !
de nagy a szád ott pécsett:D
hát tudod mondja mondja az ember, de azt mégse válik meg szívesen a jó kis zsírocskától.....
hát tudod mondja mondja az ember, de azt mégse válik meg szívesen a jó kis zsírocskától.....ezt hányan mondták már nekem.. és egyse.
Ha hozol egy csövet adok neked zsírt;)
az hogy te zsíros vagy, az nem jelenti azt, hogy én is
az hogy te zsíros vagy, az nem jelenti azt, hogy én isNe hazudj valljuk be, zsíros kis állás ez:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Roberátor: a politikusok is szeretetbõ' csinálják;)
de utána még pár post, és lesz jó bringád!:rotfl:
sima nem kell, polarizált kell.
LL: nem fizetnek jól, de napszemüveg kell...
konásandrás: "csak" ketten vagyunk testvérek.
(amugy mielõtt valaki azt hinné hogy: természetesen ingyen vagyunk moderátorok mindannyian)
de ha állandóan a gép elõtt ül és a del-t nyomogatja, ahhoz minek jó bringa ?de utána még pár post, és lesz jó bringád!:rotfl:
sima nem kell, polarizált kell.Polarizalt legyen az is?
Sima Fire lencses XX ugy nez ki jon nemsokara, arra nem kel majd annyit varnod mint a multkorira