nincs hozza tolto, vedd meg kulon - meg dragabb. Egyreszt a PC-re dugva toltod, 1 ora alatt feltolt. Masreszt nem muszaj gyari toltot venni, ha mar kuilon akarod tolteni, en 3 penzert vettem hozza egy Hama toltot es zsir hibatlan.
csak itunes-sel mukodik, nem bedugod usb-be, ratoltod es keszEz igaz es eloszor en is utaltam - az itunes-t meg most is utalom - de mondjuk a zeneket ugyis a geprol toltom, igy viszont masodpercek alatt csinalok playlistet, akar smart - azaz rock legyen, vagy eloado vagy akarmi es live update, tehat ha valamit ratoltok, amire igaz a feltetel akkor automatikusan bekerul a playlistbe is - akar magamnak es meg kell, hogy mondjam, ezt a reszet szeretem.
serulekeny a kijelzo, meg a lap isBiztosan az, az egyemet mar hasznalom egy ideje es a trukkje az, hogy mindig a tokjaban van, nem csak ugy siman a zsebemben, semmi baja
plusz itt mindenkinek az van. nem akarok kitunni a tomegbol, de nem is akarok az undorito feka ribancokkal kozos vonasttrendinek lenni ciki, kilogni a sorbol ciki, minden ciki? Szerintem szard le es amugy is, vegyel feketet.
meg mar rendesen utaznak a tolvajok a feher szinu fejhallgatoval setalo emberekre. vagy ellopjak, vagy odatartjak a kest az oldaladhoz, hogy ugyan lecci add mar oda. A gyari fulest eddig eccer hasznaltam, amikor kiprobaltam, szoval az en fulembol csak a sarga-szurke AKG latszik ki.