Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Megint jol dontottem hogy nem mentem sehova itthonrol. Delutan kenyelmesen lenyirtam a fuvet a kertben, meglocsoltam bent a viragokat, elinteztem a levelezest majd bedobtam egy dvd -t :)
Remelem akik kimentek a tuzijatekra, azok nem unatkoztak :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Sok a halott....durva. Van már 4 is. Könnyen lehet még több is. Parton haver mellõl szedett ki és repített egy sátorra egy két ember vastag törzsû fát a szél.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Állítólag 2 halott is van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pojénból:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
kurva annyát a viharnak, emiatt éhezünk majd ausztriában tamssal...

mondjuk jó volt nézegetni az ablakból egy szelet pizzával meg egy sörrel a kezemben ahogy dölnek ki a fák itt szembe :D csak sajnos 300méteres körzetben van egy kórház meg egy tûzoltóság, a folyamatos szirénázás annyira nem volt vicces :P

nanoval mi a baj? legalább 5ot tudnék mondani a közvetlen környezetemben ami tökéletesen mûködik.. meg egy nálam is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja és a pojén

IRL VIZESPÓLÓVERSENY
volt a városban!!!

minden ruhát átbökött a ..:D

felejthetetlen aug 20. eddigi legjobb:p

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

de ezek ilyen 40-45 fontos kategoria. nanot nem veszek, ha itt lennel tudnad miert :P

mesélj.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de ezek ilyen 40-45 fontos kategoria. nanot nem veszek, ha itt lennel tudnad miert :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gigás ipod nano 40k itthon.
creative muvo tx 25k, zen nano 25k
samsung 29k
sony nw-e003 23.5k, nw-e003f 28.5k

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

akarok en samsung mp3 lejatszot? 1gigasok kozt durvan a legolcsobb "neves". mikuzot es tarsait kihagynam.

esetleg creative?

erre gondoltam amugy. vagy erre

vagy van amugy mp3-as topik?

nekem a jobboldali 1 gigás van(creative zen), hibátlan!

Vazze ez a nap:D
9:00, eklkezdõdött a vihar. margitszigetnél voltunk, vagyis margithíd... ILYEN PÁNIKROHAMOT még nem láttam
mindeki mint az állat menekült... mi 3an bicóval meg megvártuk míg csendesedik, majd jöhet a menet.. tengelyig állt a víz mindenhol, a fejem felett verte át majdnem a vizet a hátsókerék...
majd jöhetett a mezitláb egy szál boxxerben hazavezetés:p

elõször a citadellát, majd a lánchidat se láttuk.. végül a tüzijáték is eltünt. se kihangosítás, se semmi. kidõlt fák, menekülö emberek, kidõlt kerítések táblák.. atom:D

Skandar Graun

Skandar Graun

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Nekem 256mb de elég is:)

Skandar Graun

Skandar Graun

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
http://www.canyonsportsline.nl/ Sportsline-ba nézd meg. kis sárga.Nekem 2 éve megvan kb és hibátlanul mûködik:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ejha...

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
:D:D
Mondomén.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
fúú mi volt :D.
pfff.
totális pusztulás. mint egy katasztrófafilm. Voltak autók ahol egész fák döltek rá. kólaautomaták repültek a sinekre..szétcseszett autók. visító emberek...futáás. :D. valaki mellett cserepek estek le a házakról.
életem legjobb 20.-ája.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A rakpart melletti bringaút enyhén akadálypálya lett.
A Riverloft elõtti vaslemezek pedig két kocsira dõltek. Így jár, aki bringaúton parkol.

Hegedûs Gyula utca, felsõvezeték leszakad, debil anyuka azon keresztül lavírozik a gyerekével, az egész utca üvölt, hogy NEEEEEEEEEEEEEEe:D
király volt, jöttek a tripodok.

"Kaotikus jelenetekrõl számoltak be a budai oldalról, a Batthyány-térrõl is, ahol legkevesebb két ember sérült meg, amikor a nézõkre dõlt a délutáni légi parádéról tudósító újságírók számára felállított emelvény."

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A rakpart melletti bringaút enyhén akadálypálya lett.
A Riverloft elõtti vaslemezek pedig két kocsira dõltek. Így jár, aki bringaúton parkol.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bringával elázni jó, hollári hollári hóóó:D
A legfelsõbb bíróság épületénél találtunk menedéket, és egy katona vigyázott ránk, tiszta utopisztikus forradalmár érzés volt:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem tudja vki, h kis hazánkba lehet-e venni Interrail26 bérletet, illetve, hogy van-e rá diákkezdvezmény?