Elég egy helyre beírni. Ezért töröltem ki az elõzõt is.AUGUSZTUS 20 án 20:00 kor a margithídról elindultam másodmagammal a hármasra tüzijátékot nézni és varázslatos képeket készíteni álványról.A hegy felénél jöttek a baljós jelek, egy srác leszakadt váltója jelezte hogy jobb lenne visszafordulni,de én törettlenül tekertem tovább,mert most volt az a tekerés a nyáron ,hogy a stinky vel egyhuzamba feltekertem és nem a pálvölgyi után lévõ buszvégálomásig tekertem, majd a brutál néhányszáz méter után ujra nyeregbe szálás után a tetõig meg nem álltam.31 perc alatt felértem,de már látni lehetett a brutál felhõket de csak a fényképek érdekelltek,meg hogy elõször nézem a hármasról a tüzijátékot távcsõvel együtt.A tetõre érkezés után bekészültünk álvány állt ,élvezem a távcsõbe tüzijátékot, amikor elkezdett cseperegni,haver örömködik hogy a harmadik képnél jár, mikor 21:05 kor hirtelen viharos szél támadt,és csepergett.Nem tántorodtunk el kicsi szél és cseppek,ez semmi a környéken az emberek fütyülnek, örömsikolyoznak,mondom havernak de jó lenne ha elkezdene esni ,legalább lehûtene egy picit ,mert felforrt a 2.4 es big betty hajtásától az agyam.Erre kb 1 percen belül olyan természeticsapás csapott le hogy a havert aki kb 2-3 méterre állt tõlem egyszerûen nem láttam,kiálltam az semmibe mintha ködbe álltam volna és ordítottam, ennyit tudsz ba*meg ,miközben szarrá áztam, de mikor 3-4 lépéssel hátréb dobott a vihar gyorsan a cserjék alá húzódtam mert veszélyessé vált a program.A katasztrófa kezdetén az emberek az örömzsivaj után pár percel ,félelmetes sikoltozásba kezdtek gyerekek sírásától töltõdött meg a terület,az emberek összevissza csapódva menekültek.A cangát és a tatyókat a bokrok alá dobáltam ,hogy ne telibe kapják az áldást ,s mikor márcsak a viharos szél fújt és csak erõsen esett lámpával a számban ,gõzölgõ testel,kerestem a cuccokat a csipkebokorba ahová a cuccokat vágtam,haverom felment, hogy megnézze a bunkerek üresek e a tetõn,de szegény vissza alig talált üvöltözött is állítólag nekem ,de én az adrenalintól feltöltve, a bokor mélyén semmit sem hallottam.
Nagynehezen összeszedve a cuccokat és elrendezve ,megindultunk a bunkerek felé ,mert lefelé még értelmettlen lett volna.A fehér törmelékes részen felküzdve a két rádiótorony között végre beszenvedtük magunkat az egyik bunkerba és ott vártuk ki az áldás csöndesedését,ott kb 2 és fél liter vizet gyömöszöltünk ki a cuccból.Lassan elindultunk lefelé és az autósok kígyózó sorai között nehezen állandó fékezéssel ,amit fõleg esõben nem szeretek leszenvedtük magunkat a margithídhoz.Hát amit annyira vártam ,sajnos az elég szarul sikeredett.A városban rekedt embereknek és szerencsétleneknek, akik nem élték meg a reggelt õszinte részvétemet nyilvánítom.Ha ez sem ébreszti rá az embereket ,hogy lassan korlátozniuk kéne a földet és légkörét károsító tevékenységüket ,amik elõsegítik ezeket a természeti kitöréseket,akkor nem is tudom 5-6 év múlva a nagy biztonságos kárpátmedence is veszélybe kerülhet.Köszönöm nektek Fas*szopó Pénzéhes Fegyverkezési és káros anyagokkal üzletelõ cégek és magán emberek és még sokan mások,akik a kabzsiságukkal tönkreteszik a földet.
Lassan az embereknek is ki kéne már menni és nem meghúzódni a lyukaikban hogy majd lesz jobb is,mikor mozdulunk már meg emberek.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. augusztus 22. - 14:28

Írta 2006. augusztus 22. - 14:08

Írta 2006. augusztus 22. - 11:19

VV: koszi

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 22. - 11:14

1136 Budapest Raoul Wallenberg u. 1.Szerinted komolyan gondoltam az Axelt?
Luongo pontos cime?
Barátom a keresõ

Írta 2006. augusztus 22. - 11:10

Írta 2006. augusztus 22. - 11:03

Luongo pontos cime?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 22. - 10:41

Rob a simák szinén felejtõsek, inkább megyek fullmerevvel, picit retro lesz, de úgyis tetszett a 80-as Kamikaze DH:)
Loungo-ban nagyon jól fûznek, és fél év garit is adnak a fûzésre, nekem is ott fûzték a tubeless-t, és tökéletes lett.
Írta 2006. augusztus 22. - 01:29

Hát ez odab@sz...draga
nincs hozza tolto, vedd meg kulon - meg dragabb.
csak itunes-sel mukodik, nem bedugod usb-be, ratoltod es kesz
serulekeny a kijelzo, meg a lap is
plusz itt mindenkinek az van. nem akarok kitunni a tomegbol, de nem is akarok az undorito feka ribancokkal kozos vonast
meg mar rendesen utaznak a tolvajok a feher szinu fejhallgatoval setalo emberekre. vagy ellopjak, vagy odatartjak a kest az oldaladhoz, hogy ugyan lecci add mar oda.
meg a tarcadat meg a mobilt is akkormar
amugy minden oke

Fõleg a színesbõrûs rész, de igazad van.
Pofátlan amit az apple mûvelt az ipod hisztériával, szinte monopóliuma van már.
Pont tegnap rendeltem egy creative zen microt, ebayrõl pofátlanul ócsóér, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Írta 2006. augusztus 21. - 23:33

Írta 2006. augusztus 21. - 23:19

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. augusztus 21. - 23:08

Pedig nem lesz olyan egyszerû... De ezek szerint tényleg mindenki meglássa majd magának

Én azon is filózok, h duóban induljak-e, ebben a hónapban alig mentem még...
Írta 2006. augusztus 21. - 22:14

Te Drusza átgondoltad Te ezt a szoló non stop bringát rendesen ?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 21. - 22:10

Írta 2006. augusztus 21. - 22:09

Írta 2006. augusztus 21. - 22:05

Te mindig mindent elhiszel amit a tv-ben mondanak ?állítólag a normafa környékére veszélyes kimenni mert a vihar kidöntött fákat a rádió szerint
ez igaz???
mert akkor gondolom a jánoshegyre se lehet bicózni menni egy darabig..
ez lehetséges vagy csak a média által felfújt kamu? amugy nemhiszem h pont rámdõlne ki egy fa, csak a szüleimet kéne megnyugtatni h semmi veszély nem fenyeget ha a hegyre megyek.
ha pár nap van azt még kibírom de állítólag hetekig nemlehet kimenni..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 21. - 22:05

egy kidõlt fa nem veszélyes;)
média meg CSAK hírhajhász mocsok, hinni nem kell nekik mindenben.
Írta 2006. augusztus 21. - 22:03

ez igaz???
mert akkor gondolom a jánoshegyre se lehet bicózni menni egy darabig..
ez lehetséges vagy csak a média által felfújt kamu? amugy nemhiszem h pont rámdõlne ki egy fa, csak a szüleimet kéne megnyugtatni h semmi veszély nem fenyeget ha a hegyre megyek.
ha pár nap van azt még kibírom de állítólag hetekig nemlehet kimenni..
Írta 2006. augusztus 21. - 21:53

hagyjad má, majd rájön magátúl;)Te Drusza átgondoltad Te ezt a szoló non stop bringát rendesen ?
Írta 2006. augusztus 21. - 21:52

Te Drusza átgondoltad Te ezt a szoló non stop bringát rendesen ?Mosma igen.
Irok neki. De hogy mukodik, hogy atveszem a nevezeset?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 21. - 21:50