Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha nem vagy márkabuzi:
http://mp3center.hu/...pi_id=306&ppt=0
Meizu - baromi jó szerelési minõség, nagyon jó hangminõség, ezer szolgáltatás. Nem nekem, de közvetlen hozzátartozónak van - és irigykedem rá szinte. (Noha én például bicajozni szigorúan mindenféle zene nélkül megyek - a természet hangjaira vagyok kíváncsi.)

Még egy szavazat. Nekem is van haverom, aki használja és tényleg zsír.

Természet hangjaihoz nekem kell a gumi surrogás, lánc, váltó, fék hangja is ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

draga
nincs hozza tolto, vedd meg kulon - meg dragabb.
csak itunes-sel mukodik, nem bedugod usb-be, ratoltod es kesz
serulekeny a kijelzo, meg a lap is

plusz itt mindenkinek az van. nem akarok kitunni a tomegbol, de nem is akarok az undorito feka ribancokkal kozos vonast

meg mar rendesen utaznak a tolvajok a feher szinu fejhallgatoval setalo emberekre. vagy ellopjak, vagy odatartjak a kest az oldaladhoz, hogy ugyan lecci add mar oda.

meg a tarcadat meg a mobilt is akkormar

amugy minden oke

Ha nem vagy márkabuzi:
http://mp3center.hu/...pi_id=306&ppt=0
Meizu - baromi jó szerelési minõség, nagyon jó hangminõség, ezer szolgáltatás. Nem nekem, de közvetlen hozzátartozónak van - és irigykedem rá szinte. (Noha én például bicajozni szigorúan mindenféle zene nélkül megyek - a természet hangjaira vagyok kíváncsi.)
"In idem flumen bis non descendimus"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, hogy a "szennylapok" mit írnak, az már más kérdés.
Viszont, ha épp egy olyan fa mellett álltál, ami kettétört (én nem voltam messze egy ilyentõl), vagy a hotel betört ablakainak az üvegcserepei pont telibe vertek, akkor ítéletidõ volt. Én "csak" vizes lettem, de amikor benne voltam, brutálisnak tûnt.
Más kérdés, hogy én a szépségét néztem, mindig lenyûgöz a természet ereje. Sajnálom, hogy ez emberek életébe került...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Nem baj Kala mi tudjuk hogy Te vagy a felelõs, miattad volt az egész........

Akkora szél volt, biztos babot evett.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Még pár nap, és kiderül, h istenítélet volt. Nem hiába, másfél millió tirpák gyülekezett egy helyen. Tegnap már keresték egyes helyeken a felelõsöket; a tirpákok, a szervezõk, vagy aki a vihart küldte (haláli humorérzékkel pont erre a 30-40 percre igazítva)

Nem baj Kala mi tudjuk hogy Te vagy a felelõs, miattad volt az egész........
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Még pár nap, és kiderül, h istenítélet volt. Nem hiába, másfél millió tirpák gyülekezett egy helyen. Tegnap már keresték egyes helyeken a felelõsöket; a tirpákok, a szervezõk, vagy aki a vihart küldte (haláli humorérzékkel pont erre a 30-40 percre igazítva)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Ahol mi voltunk ott volt pánik...
Az idõjárásról meg annyit, hogy én is tudtam, hogy esõ lesz, de az esõtõl nem lett volna pánik és nem halt volna meg három ember.. Ilyen mértékû viharra szerintem senki nem számított..

Igen, valszeg egy kicsit túloztam, de egy órával ezelõtt reggeli közben olvasgattam újságot (címe: passz), és abban nagyon durvának írták le a vihart. Egyébként 1,5 órával a tüzijáték elõtt fent volt az OMSZ honlapján, hogy 80-120 km/h...
Mondjuk örültem, hogy hazaértem tegnap, mert ma volt KRESZ vizsgám. 75/75p. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Aztakurv@ mi volt tegnap a városban.... De közelsem volt olyan, mint ahogy azt az újságok és a TV leközölte. Én az Erzsébet-híd pesti hídfõjénél voltam és ott nyoma sem volt pániknak meg hasonlók. Tök nyugodt volt mindenki. Még a metróban is! Pedig néhány 1000 ember volt ott. De mindenki tudta, hogy úgyis hazajutunk elõbb vagy utóbb. Szóval a sajtó megint megérdemel egy tapsot. Ja és ami az idõjárás-elõrejelzést illeti. Már olyan du. 2-kor tudtam, hogy esni fog. Pedig én nem vagyok a katasztrófa-elhárítás vagy mifene tagja...

Ahol mi voltunk ott volt pánik és nem kellett, hogy a tévé mondja be. Voltak emberek, akik sírógörcsöt kaptak, mert mellettük szakadt le egy fa, ami kb 30 embert temetett be. Ráadásul, ha egy pici gyerek megijed, abban a korban könnyen sokkot kaphat, bepánikolhat, ami a szülõre gyorsabban ráragad, mint azt hinnéd..
Szóval lehet, hogy ott nem volt pánik, de azért nem mindenben túlzott most a tévé..

Az idõjárásról meg annyit, hogy én is tudtam, hogy esõ lesz, de az esõtõl nem lett volna pánik és nem halt volna meg három ember.. Ilyen mértékû viharra szerintem senki nem számított..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem mindenhol volt pánik, de ahol ilyen magas a suttyó koncentráció, mint egy tûzijátékon, ott mindenre számítani kell.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Aztakurv@ mi volt tegnap a városban.... De közelsem volt olyan, mint ahogy azt az újságok és a TV leközölte. Én az Erzsébet-híd pesti hídfõjénél voltam és ott nyoma sem volt pániknak meg hasonlók. Tök nyugodt volt mindenki. Még a metróban is! Pedig néhány 1000 ember volt ott. De mindenki tudta, hogy úgyis hazajutunk elõbb vagy utóbb. Szóval a sajtó megint megérdemel egy tapsot. Ja és ami az idõjárás-elõrejelzést illeti. Már olyan du. 2-kor tudtam, hogy esni fog. Pedig én nem vagyok a katasztrófa-elhárítás vagy mifene tagja...
White Horse

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Egyreszt a PC-re dugva toltod, 1 ora alatt feltolt. Masreszt nem muszaj gyari toltot venni, ha mar kuilon akarod tolteni, en 3 penzert vettem hozza egy Hama toltot es zsir hibatlan.

Ez igaz es eloszor en is utaltam - az itunes-t meg most is utalom - de mondjuk a zeneket ugyis a geprol toltom, igy viszont masodpercek alatt csinalok playlistet, akar smart - azaz rock legyen, vagy eloado vagy akarmi es live update, tehat ha valamit ratoltok, amire igaz a feltetel akkor automatikusan bekerul a playlistbe is - akar magamnak es meg kell, hogy mondjam, ezt a reszet szeretem.

Biztosan az, az egyemet mar hasznalom egy ideje es a trukkje az, hogy mindig a tokjaban van, nem csak ugy siman a zsebemben, semmi baja

plusz itt mindenkinek az van. nem akarok kitunni a tomegbol, de nem is akarok az undorito feka ribancokkal kozos vonast

trendinek lenni ciki, kilogni a sorbol ciki, minden ciki? Szerintem szard le es amugy is, vegyel feketet.

meg mar rendesen utaznak a tolvajok a feher szinu fejhallgatoval setalo emberekre. vagy ellopjak, vagy odatartjak a kest az oldaladhoz, hogy ugyan lecci add mar oda.

A gyari fulest eddig eccer hasznaltam, amikor kiprobaltam, szoval az en fulembol csak a sarga-szurke AKG latszik ki. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sziasztok!

Azon kerékpárosok akik a táti elkerülõ út mellett kiépített kerékpárutat használják és a KRESZt is a legnagyobb mértékben betartják,azok jóra ne számítsanak.A kerékpárút Esztergom felöli végén mint minden ilyen esetben ki van táblázva hogy kerékpárútnak ezennel vége.De hoppá!A fõúton meg egy kerékpározást tiltó táblát raktak le!Na most akkor merre?Semerre...
Van még hasonló eset?Tud valaki jobbat mondani?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tam a fulest ugyis kukazod fel ev alatt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
én 7kor indultam hhhra itthonról, kb 8ra felértem, fenn voltam kb 20 percet, gondolkoztam is, hogy maradok nézni a tûzijátékot de aztán láttam, hogy elég durva felhõk jönnek (meg kedvem se volt fél órát várni), úgyhogy lementem margit-hídhoz...kegyetlen sok ember maradt fenn, nemtom azok hogy jártak, de mikor a margit-hídon fél perc alatt a semmibõl kialakult a vihar és elmentem a palatinusig, alig láttam a vízszintes esõtõl, hatalmas fák mindenhol kidõlve, stb, olyan volt, mint valami indonéz dzsungel tájfun idején...szó szerint egy-másfél perc alatt úgy eláztam, hogy már poén lett az egész, mert nem számított már az esõ...és a halottakat illetõen azért ne feledjük el, hogy kint volt mittomén mondjuk 1 millió ember, és ilyen álapotokhoz képest 3 halott tényleg minimális...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nanoval mi a baj? legalább 5ot tudnék mondani a közvetlen környezetemben ami tökéletesen mûködik.. meg egy nálam is

draga

meg a tarcadat meg a mobilt is akkormar

amugy minden oke

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://index.hu/poli...ar/tuzij060820/
http://forum.index.h...64909&t=9147169

ki volt feher bullittal a tv-ben?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Hát nemtom nálunk az Erzsébet-hídnál veszettül fújt. Szart sem ért, hogy a híd alatt álltunk. Hazafelé pedig kb minden második fa ki van dõlve. A busz kénytelen volt útvonalat változtatni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sok a halott....durva. Van már 4 is. Könnyen lehet még több is. Parton haver mellõl szedett ki és repített egy sátorra egy két ember vastag törzsû fát a szél.

a roosevelt téren (lánchíd pesti hídfõ, asszem igy hivják) egy nagy fa dõlt ki tõlünk 5 méterre, hatalmas mázlink volt, hogy nem ránk, hanem a másik irányba. a fa alatt volt 2 kisgyerek is, akik a tüzijáték kezdete elõtt vidáman futkostak és játszottak a fûben. nameg jópár felnõtt...a délinél a tetõszerkezet egyes elemeit és a lámpák müanyag boritását letépte és a krisztina parkoloház bejáratáig vitte a szél. a budaörsi uton a nagy reklámtáblákat darabokra szaggatta, bent a városban potyogtak a tetõccserepek, 80-100 km/h szél, vizsszintes esõ. mi beálltunk egy kapualjba, én tartottam a hátam az esõnek, nekem nem fájt annyira, mint a szüleimnek vagy az öcsémnek. az öcsémet ugy kellett fogni, majdnem elfujta a szél, rengeteg siró kisgyerek, akik azt sem értik, hogy mi van...engem egy tetõcserép épp hogy elkerült, de azért a combomat igy is megsurolta...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azért fura hogy pár 100 méterre tõlem akár meghalt valaki:(
valahogy nem tûnt ilyen vészesnek ott akkor a vihar.

:\
ha ez nem lett volna tök jó buli lett volna az egész...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bekaphatod!
Gondoltam délután, hogy felhívlak, menjünk ki a légi izéra meg a tüzijátékra együtt. Kár, hogy nem tettem.:)