Al eztet olvastad-e?
Al eztet olvastad-e?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAl eztet olvastad-e?Al akarsz indulni soloban a 24 óráson?
szerintem találtam neked helyet;)
Keresd meg tuki-t itt, mert õ nevezve van soloban is, meg csapatban is, és ha jók az infóim, velünk jön csapatban.
Így egy kicsit megkavarva tudsz helyet szerezni magadnak.
Axel?
Let the people speaksima tengelyes van csak....Valakinek nincs kölcsönvillája polarx-be, mert mennék schladmingba:D
Megyek a szarral is, csak jó lenne valami jobb:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Még egy szavazat a Probike-nak. Nekem Dénes szokta csinálni, és hibátlan mindegyik.probike .....ha már mavic
probike .....ha már mavicAxel?
Otleteket varok, hol fuzessem a kerekem:
DT agy, Mavic 823 UST felni. Olyan szerviz kene ahol van szerszam, ertenek hozza es jol fuznek.
Axel?
Otleteket varok, hol fuzessem a kerekem:
DT agy, Mavic 823 UST felni. Olyan szerviz kene ahol van szerszam, ertenek hozza es jol fuznek.
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Természetesen így gondoltam én is.Még egy szavazat. Nekem is van haverom, aki használja és tényleg zsír.
Természet hangjaihoz nekem kell a gumi surrogás, lánc, váltó, fék hangja is
(Noha én például bicajozni szigorúan mindenféle zene nélkül megyek - a természet hangjaira vagyok kíváncsi.)