Thy nem felejted el nekem a kis pöcöröt?
Melyik oldal?
a nyelvvizsga részébe azért belekötnék Olee. Mármint teszt az alap, de aki tud, annak van nyelvvizsgája is.. akinek nincs de tud, az meg egy lusta dög..:chin:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
naja, csak az ajtóban befelé mondta az õr hogy libbentsd meg a papírt róla, és csak utána mehettél el a liftig nem?akinek nincs, de tud, annak azért nincs, mert nem volt neki kötelezõ.
nekem az egyetemen 2 nyelvvizsga kötelezõ, csak ezért van papír (ha nem lett volna kötelezõ én biztos el nem megyek vizsgázni), de az interjún sehol nem a papírt kérték, hanem megkértek, hogy innentõl akkor folytassuk angolul.
Ez nem gáz. Az keres jobban, akire nagyobb szükség van. Hogy ez hol éppen kicsoda, az területileg változó.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
érdekes téma ez, sajnálom hgoy nincs idõm sokat írni, mert dolgozni is kéne
én is közgazdász vagyok, bár ez a "cím" semmit nem jelent. A közgazdász diploma nekem annyit ér, hogy kaptam egy kicsit másabb világszemléletet, mint mondjuk egy mérnök. Az egyetemen tanultakból nem tudok semmit használni a mostani munkámban (üzleti elemzõ vagyok), mégis másképp gondolkozom dolgokról, mint pár bölcsész szakon végzett munkatárs. Ez úgy néz ki hasznos, itt erre volt szükség.
Amikor az elsõ állásinterjúmra mentem (egyetem, negyedév) nem azt kérdezték milyen szakon tanulok, hanem hogy mit csináltam eddig. Amikor órákat tudtam volna beszélni nekik a korábbi munkákról, munkához való hozzáállásról, 30 emberrel való együttdolgozásról és szakmai gyakorlatról, akkor azt mondták felvesznek. Aztán végzés után pályakezdõként kaptam egy szép magas kezdõfizetést a mostani cégemnél, mert az egyetem befejeztével volt 3,5 év munkatapasztalatom, használható angol nyelvtudásom és el tudtam adni magam.
Amikor megkérdezték évfolyamtársamat, hogy mit csinált az öt év alatt, hiába mondta hogy kitûnõ volt, fél évig nem talált munkát, mert semmi egyebet nem csinált, csak tanult. A cégeknek nem kellett, mert hiába tudott könyvelni, deriválni, mert termékéletciklusokat felrajzolni, nem tudta mit jelent dolgozni. A gazdasági egyetem tipikusan olyan dolog, hogy ha valaki nem elég ambicózus, akkor el fog veszni, mert használható tudást nem kap, csak szemléletet, aztán vagy tud élni vele (alkalmas rá), vagy nem. Hát sztem ezért a sok állástalan közgazdász.
(meg azért mert ma ha jól tudom 30+ helyen folyik "gazdasági" képzés, amit nonszensz. a nagyrészét meg kéne szüntetni...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ez édes. remélem nem gondolod komolyan hogy ez az egyetemen múlik:)
2: vicces. mindenki fõnök/tulaj akar lenni aki egyetemre megy.
de egyre lennék kiváncsi: és dolgozni ki fog?
persze kell az álmodozás, de ez egyre viccesebb méreteket ölt:D
A sebesség mindent megold.