Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2007. March 15. - 00:34

Azt érzem, hogy az van a fejekben, hogy diploma nélkül nem élet az élet.
de vazze menjen mindenki diplomázon le keressen kib@szott sok pénzt, aztán, jómagam és társaim a suttyó végzetségemmel kibeb@szott drágán megjavítjuk a kocsiját.
Én nem engednék senkit 18 évesen egyetemre. A felvételi korhatára 23 éves kortól lenne addig mindenki menjen el és nézze meg milyen is az ÉLET.
Aztán aki azután is úgy gondolja menjen továbbtanulni.
Egy pár év múlva, lehet én is megpróbálom, mert úgy érzem, hogy már láttam olyat amirõl ottan beszélnek, nem csak elképzelnem kellene.
Megittam egy üveg pezsgõbombát, Ildi meg elaludt.Sz@r az élet:D
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2007. March 15. - 00:19

Posted 2007. March 15. - 00:08

Dave!
Nyilván nem csinálnál így, mert akkor mennyivel lennél különb?
Ön szerint Dave! komolyan gondolja az ilyeneket? hát nem!

amúgy én valamennyire sajnálom ilyenkor az embert, akár kisebbségi, akár nem..én el nem tudom képzelni, milyen az élet úgy, hogy nem tudom értelmezni, ami le van írva akár számmal, akár betûvel...
Posted 2007. March 15. - 00:04

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. March 14. - 23:44

Nyilván nem csinálnál így, mert akkor mennyivel lennél különb?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. March 14. - 23:37

thez, thommey:
már lenyugodtam, nem reagálok amit írtatok, így nem is fogok sárgalapot kapni

Olee:
igazad van! a teknikus témában. de ha van egy diploma a zsebben, utána is mehet a szakma még nem? véleményem szerint nem zárja ki. csak ha már anyám rábeszélt erre a szarra, meg be is vettek, akkor megpróbálom elvégezni, s utána meg keresek valami rendes szakmát...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. March 14. - 23:22

Posted 2007. March 14. - 23:03

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. March 14. - 22:55

a "két kiló fuksz a nyakban" roma aki a nevét sem tudja leírni jót röhögne (már ha el tudná olvasni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. March 14. - 22:55

Szóval te tanítasz? Biztos kapsz érdekes válaszokat a zh-n
, én is szoktam tanulás nélkül elmenni zh-t írni és azt írom, amit gondolok, néha bejön, néha nem
Sokat mesélhetnék, de ezek csak a kiugró esetek...
Ma pl rengeteg ilyen volt. Nem szoktam kiröhögni az embereket, de most nem bírtam ki. Fel is olvastam párat. És még adtam esélyt arra is, hogy az újfajta elméletet kifejtsék

Nem baj, ha valaki használja a fejét, csak legyen meg benne az értelem csírája. Én azt szeretem, ha érti, és nem csak bebiflázza. Ehhez viszont úgy érzem, minden segítséget megadok.
Posted 2007. March 14. - 22:50

Posted 2007. March 14. - 22:40

Különbség inkább a számonkérésben van. A mi tanáraink nagy része Pesten tanít és ugyanazt az anyagot adják le és sokszor ugyanazt a vizsgát írjuk, de amelyik tárgy saját tanáros az kicsit más, a tananyag adott, de vizsgák szintje nem.
Igen, én döntöm el hogy hogyan követelek és mennyit. Pl ma egy "neves egyetemen" Zh-t írattam. Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, de nagyon kiakadtam hogy mennyi h...e és semmirekellõ ember jár egyetemre. Egetrengetõ baromságokat írtak. Tessék, lehet vitatkozni, de könyörgöm, nézzétek már meg mindennek a másik oldalát is kicsit.
HR szint?

Posted 2007. March 14. - 22:32

Posted 2007. March 14. - 22:30

a modik által kéretik törölni HA nagyon OFF voltam(unk)
EDIT: JOZÉ igazad van!
Konás most olvasom, majdnem a jövendõbeli rokonságot kezdted szervezni a fórumon:D:D
Posted 2007. March 14. - 22:30

Nem erre kellene menni...
Posted 2007. March 14. - 22:28

elfelejtettem DE sajnos ismerõsi körbõl hallom, nem mind1 , hogy Sopronban vagy Pesten végezte pl. a közgazdaságit..
ill. a közgaszdászoknak ez övön aluli volt..:S verekedés lesz.mert ki pénzelné a kutatásokat-- ki szedné össze a lóvét?
Nos, az biztos, hogy az én kutatómunkámat egyetlen közgazdász sem fizeti. Nem pályázik helyettem, de még azt sem volna képes megérteni, hogy mit csinálok.
Posted 2007. March 14. - 22:23

ill. a közgaszdászoknak ez övön aluli volt..:S verekedés lesz.

Posted 2007. March 14. - 22:20

és itt mosódik sokszor össze egyetem kontra megfelelõ szaktudás, mert elismerem, hogy egy szobafestõ degeszre keresi magát de ha egy minõségi egyetemet elvégzõ, több nyelven beszélõ embert megfizetnek valahol akkor neki sem lesz problémája..
Mi az hogy minõségi egyetem? Mert ezt így felejtsd el, de gyorsan. Olyan nincs. Belülrõl látom a dolgot, hidd el nekem. Vannak jó kutatók, jó tanárok, de ez inkább csak a begyöpesedett gondolkodás miatt van csak hogy ki a no. 1. (Apropó, közgazdász mit kutat? Feltalál valami új integrálási módszert?

Posted 2007. March 14. - 22:14

Posted 2007. March 14. - 22:13

Én a gazdaság egy kis szeletét ismerem, és lehet, hogy sok mindenben tévedek.