satu meg kalapacs.
köcce, közben szétjött, csak nem jutott eszembe, h nem szabad teljesen kicsavarni az alsó csavarokat, hanem még elötte kell kilökni a maradék belsõséget a helyérõl

satu meg kalapacs.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
emergency assistance needed
nem tudom lehúzni a Psylo külsõ szárát a becsúszóról
volt esetleg vmi trükk hozzá?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
LL:
ne csalj!ne töröljél ki egy-egy sort
ez igy nem igaz.épp ez az. manapság már, ha nincs diplomád szar alaknak néznek. és Téged is azért vettek fel, mert diploma kellett ahhoz az álláshoz vagy az volt az elõnyöd a többiekkel szemben, hogy diplomád van...
ennyi az egész.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
...friss diplomásként meg elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol csak érintõlegesen van szükség a papiromra...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
révi: egy olyan családban, ahol 2 fõre 3 vagy több diploma jut, kimondatlan elvárás, hogy a gyereknek is legyen egy.
ez már csak egy ilyen világ, majd talán megváltozik egyszer.
friss diplomásként meg elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol csak érintõlegesen van szükség a papiromra, és sokkal több szükségem van a felsõfoku angolomra meg a középfoku németemre... meg arra a valag információra, ami itt a fórumon (és máshol fórumokon, tesztoldalakon, ujságokban) rámragadt.
egy valamire tanit meg az egyetem: tanulni. ha nem tudsz tanulni, akkor ne álmodj olyan munkáról, amihez meg kell tanulni valami komolyabbat. van amihez egészen egyszerûen nem elég a tapasztalat, bár abban igazat adok, hogy nagyon sok mindenhez elég. olyanokhoz is, amiket még ma is diplomához kötnek, tök feleslegesen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én Gyõr legjobb gimnáziumába járok..
Megittam egy üveg pezsgõbombátD