Hát nemtom, ha tényleg szép idõ lesz akkor felszáradhat, de ha esni is fog akkor necces majd ha hazajövök ausztriából akkor megnézem, hogy mi van. Egyébként Annahegy másik oldala, az M0 tuloldala.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Törökbálintiak ide!
Started by
Hotmaat
, 2006. February 17. 18:55
Posted 2006. March 03. - 10:19

Posted 2006. March 02. - 20:51

Mennyire látod sárosnak a helyzetet? Ha nem lesz addig esõ akkor szerintem bõven felszárad azagyagos terep. Amúgy az merre lenne?
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. February 27. - 22:30

ne aggódj leszmég rá bõven alkalmad. Ma hazafelé röhögtem egy jót. Kijössz biáról, elhagyod a pestmegye táblát és onnantól Etyekig hófehér jégbordás az út másfél cm vastagon. Kegyetlen és még ma nem is fújt a szél.
Posted 2006. February 25. - 21:55

a héten én tudtam tekerni 2x1,5 órát, persze csupa sár lettem...akkor még jó idõ volt, most megint jött ez a szutyok...de az új polart és a conti explorert még nem sikerült felavatnom...vávávávááááááááááááá..
Posted 2006. February 25. - 18:52

ÁHHHHHHHHHHHHHHH esik ez a havas esös dzsuva így nem lehet csinálni semmit, csak ithon megrohadni. Remélem 18 elõtt legalább 1 hétig jó idõ lesz különben mehetünk sarat dagasztani és az annyira ne muris:(
Posted 2006. February 25. - 14:42

Csatlakozom, tegnap tekertem és ismét hozzászoktam a jóhoz, és ma is mennék, de nem lehet
, mert esik ez a sutyok hó, utálom!!!!!!!!!!!!

Posted 2006. February 25. - 13:15

Posted 2006. February 25. - 08:16

síelni pont annyira szeretek mint bringázni..
Most ezt nem kell véres komolyan venni,csak rávevõs hadmûveletet végeztem. Tehát ha sielni akarsz menni akkor nyugodtan. Most mert ezt irtam, nem kell az életedet átrendezni. De ha jössz akkor megismerkedhetsz egy kissebb új társasággal.
Posted 2006. February 25. - 00:17

én lassan 11 éve síelek, egyszer próbáltam boardozni, de nem nagyon ment...a síelésben viszont már elég jól nyomom:).értem.tb-ra át tudok menni, az nem nagy ügy. jó boardozást elõre is!
Posted 2006. February 24. - 23:47

Nem gond, hogy Budaörsi vagy , egyépként Törökbálinton lesz a tali és utánna megyünk Kerdõbe + ide + oda. Ja a sielés is jó dolog, de még jobb a snowboardozás én pontt elõtte fogok hazajönni austereigbõl 16-án.
Posted 2006. February 24. - 19:08

ha budaörsi vagyok az nem gond? végülis át tudok menni kamaraerõdre, vagy hol talizunk? csak az a gond, hogy síelni pont annyira szeretek mint bringázni..
Posted 2006. February 24. - 18:46

az õsõket elküldöd sielni, te pedig jössz tekerni. Te majd a kamaraerdõbe fogsz sielni a bringával, he lesz még hó
Posted 2006. February 24. - 18:30

nem egészen így gondoltam....lehet hogy pont akkor megyünk síelni az õsõkkel, de ha ráérek, megyek szívesen:D
Posted 2006. February 24. - 18:12

tehát,akkor ráérsz és jössz!!!!!
Posted 2006. February 24. - 16:10

Posted 2006. February 24. - 09:22

Valószínüleg bemelegítésnek kamaraerdõ, majd Tbálint. majd Iharos.
Posted 2006. February 23. - 22:04

Posted 2006. February 23. - 21:05

Valóban a sinbusz a legpraktikusabb.... és akkor Sunset barátunkkal találkozunk a peronon...
Sunset majd vmikor elküldenéd a telszámod priviben, ha vmi közbejönne, vagy valami.. de nem fog, csak biztos ami biztos alapon... nagyon köszi, ja és ha elküldöd, nem adom tovább 3. embernek és nem zargatlak éjjel 2kor, mindenféle hülye kérdéssel
Sunset majd vmikor elküldenéd a telszámod priviben, ha vmi közbejönne, vagy valami.. de nem fog, csak biztos ami biztos alapon... nagyon köszi, ja és ha elküldöd, nem adom tovább 3. embernek és nem zargatlak éjjel 2kor, mindenféle hülye kérdéssel

Posted 2006. February 23. - 19:38

Egyébként Kamaraerdõ se rosz hely nekem edzésnek eddig mindig bejött.
Posted 2006. February 23. - 19:37