Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2011. május 05. - 01:29
Írta 2011. május 05. - 00:21
De en is osztom a nehezebb-a-jobb nezopontot. Teher alatt no a palma!!
Btw jol szanaszejjel van rugva a labam nm tudok jarni.. Edzesen az ifju titanok egyre kemenyebbek
Írta 2011. május 04. - 23:27
Írta 2011. május 04. - 23:10
aki aszondja, h nyereg és/vagy váztáskával DHzott, az nem is DHzott.
Nem vagyok DH-s, csak megyek (hozzátok képest talán csak megyegetek) lefelé is.. Törtem már el gyenge nyeregtáskát, kulacstartót (a rázkódástól), a lánc leesett a lánckerékrõl lefelé (XT váltóval). Ti úgysem raknátok fel ilyet, úgyhogy nem koptatom a billentyûzetet feleslegesen.
Írta 2011. május 04. - 22:41
De én örültem volna akkor ,ha olyan technika van alattam mint most kezdõként egyesek alatt!
De nem is az a lényeg!
Ez nem kisajátítás ,vagy ilyenek!
Van egy pálya ami már beállt mindenkiben,meg az "erdészekben"is!
Inkább ezt variáljuk,mint megint hülye módon a Tettye közepén!Akkor ne is csodálkozzunk ,ha jön a balhé!
Annak sincs értelme,hogy építünk 77 olyan vonalat ami kb ugyan annyi meló,mint ez rendesen,de sehol nincs eleje ,meg vége se!Csak egy ösvény a végtelenbe!
Én örülök,hogy ennyi idõ után itt "csendben és "békében"nyomhatjuk!
Jó éjt mára!
Kész a villám,úgyhogy holnap nyomatás!
A "kiscsákóknak" meg tök szívesen segítenék,segítenénk!
Hívjatok bátran!
Szervezünk "dh"sulit!
Tök baró lenne!
Tomi úgy is errõl álmodott!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. május 04. - 21:29
DE inkább az északi sípálya melletti meredeken kellett volna, mert annak lett volna értelme....
ÉS mindenki álmodozik itt olyan pályáról, mint a soproni, de egy negyedakkora ugrót csinálsz aztán mindenki fogja a fejét...ja hogy élõben más mint a jútúbon? bocsi.
Írta 2011. május 04. - 21:17
Írta 2011. május 04. - 21:06
Írta 2011. május 04. - 20:41
az a baj ezzel a pálya építgetéssel, h azt a torony-vízmûdomb részt páran eléggé kisajátították. ennyivel én is odamehetnék, elbonthatnám az ugrókat és vihetnék oda földet, h simább legyen. persze nem akarok ilyesmit, meg leszarom mit építetek oda, csak azért nem biztos, h pont ott kéne baszakodni, ahol a legtöbben (full kezdõk is) csapatnak. de mondom, engem 1általán nem zavar, csak megértem azt akit igen...
aki aszondja, h nyereg és/vagy váztáskával DHzott, az nem is DHzott.
Írta 2011. május 04. - 19:56
Ez aztán a pozitív gondolkodás!!!
Csak így tovább!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2011. május 04. - 19:35
Írta 2011. május 04. - 19:25
Írta 2011. május 04. - 19:11
Mondjuk úgy, hogy különbözõek vagyunk. Engem rohadtul zavar, ha a nyereg környékén bármibe is beleakadhatok. A hátizsák meg primitív gerincvédõnek is jó. Fõleg, ha ivószatyor is van benne.
A kormánytáska meg erdõben balesetveszélyes. Na nem túratempóra gondolok
Azt egyedül trekking bringán tudom elképzelni, amikor minden olyan helyre cuccot kell rakni, ami nem gátol a bringán való mozgásban.
De mások vagyunk, és ennyi.
Amúgy érdekes módon futárt még nem láttam kormánytáskával, nyeregtáskával
De rendes CC-s, DH-s se nagyon rak fel olyat...
Szerintem ezek nem azok, amire gondolsz.
Ez a nyeregtáska (a legnagyobb méret).
Ez a kormánytáska.
A nyeregtáska belelapul a vázba, képtelenség hozzáérni. Hegyre tekerés közben néha eléri a térdem a kormánytáskát (a vázzal együtt), de ez nem zavaró. Amikor estem és átfordult a kormányom, a kormánytáska a helyén maradt. DH-ztam vele mindenhol, a review-okban írják, hogy ugratnak is vele, atomstabil, mindent kibír. Még a keskenyebb helyeken is 30-50-el megyek le, földúton fékezés nélkül (60+).. Nem túratempó.
Írta 2011. május 04. - 18:55
Megbasszuk oszt megugorjuk! Bár szinte biztos, hogy elsõre elkenem magam rajta, de egyszer élünk!!!!!!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. május 04. - 18:50
Fasza volt a csapatás!
Szabados doktor szétkapta a Fox 40 et,aztán azt mondja a köcsög vietek rosszul rakták össze már gyárilag????!!!
Milyen lesz jól??Micsoda csapatást rendezek vele!!!
Nem tom kinek!!Valami új gyereknek a fórumra!!
Az elsõ ugró eddig is meg volt!A kanyar sem mászott magától arrébb!
A második történet igen,kicsit necces!!Még én is"öreg róka"létemre is benéztem!
De ez van!
Nem kívánság mûsor!
Gyakorolj sokat,edz keményen és figyeld meg,hogy fejlõdni fogsz!!!
Ez lebegjen elõtted!
De szívesen segítünk!!
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2011. május 04. - 17:42
na minyá slam..aztán 9körül szt istván tér vigadás délelõttre vettem ki szabit
http://totalcar.hu/m..._tank_240_ezer/
fel a platóra a dj-t a medencét,egy valag bringát, pár csálécsöcsûkurvát, 100kiló kábítószert és mehet a ród trip
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. május 04. - 16:56
A kormánytáska meg erdõben balesetveszélyes. Na nem túratempóra gondolok
Azt egyedül trekking bringán tudom elképzelni, amikor minden olyan helyre cuccot kell rakni, ami nem gátol a bringán való mozgásban.
De mások vagyunk, és ennyi.
Amúgy érdekes módon futárt még nem láttam kormánytáskával, nyeregtáskával
De rendes CC-s, DH-s se nagyon rak fel olyat...
Írta 2011. május 04. - 15:19
Elmesélte, hogy csitt-csatt bent van a bokorban? Vagymi?
Nem erdei csapatáshoz vettem, ahhoz van rendes hátizsákom. 1 napos túrára nekem meg alap a rendes hátizsák, a plusz pulcsi, tartalék belsõ, fényképezõgép miatt. És akkor nem lóg mindenfelé ilyen buzi köcölle a bringán, meg magamon.
"Óriás" nyeregtáskám van, mivel ki van húzva a nyeregcsõ, elfér. Abban van belsõ, szerszámok és még
így is befér 3 zsemle és pár csoki. A kormánytáskában telefon (kézre áll) és egyebek. Egyik sem akadályoz a mozgásban és nem zavar különösebben, a súlyelosztás miatt is kiváló, a dh-t is bírta eddig. Fényképezõ már nem férne be sajnos, azért néznék egy nagyobb nyeregtáskát. A hátitáskára ráizzad a felsõm, azért nem szeretem. Vagy ezeknél már megoldották a problémát?
Írta 2011. május 04. - 15:05
Elmesélte, hogy csitt-csatt bent van a bokorban? Vagymi?ha kész lesz a városim feltekerek hgoy megnézzem az új ugrókat, mostmár fel vagyok csigázva dadanszki élõ beszámolója után
Nem erdei csapatáshoz vettem, ahhoz van rendes hátizsákom. 1 napos túrára nekem meg alap a rendes hátizsák, a plusz pulcsi, tartalék belsõ, fényképezõgép miatt. És akkor nem lóg mindenfelé ilyen buzi köcölle a bringán, meg magamon.Sok minden belefér, megtömve érdekes lehet felfelé tekerni.
Én el tudok vinni 5 zsemle szendvicset és pár csokit egy nyeregtáskában, kormánytáskában, övtáskában a szerszámok mellett (súly elosztva). Vagy a hátsó zsebbe is befér 1-3 szendvics, ha nem viszek övtáskát. Bár gondolkodtam egy nagyobb övtáskán, tervezek Pécs-Zengõ vagy Pécs-Óbánya kört (100km), nem ártana több kaját vinni.
Írta 2011. május 04. - 14:57
Megjött a Bagaboo táskám.
Egy ilyen futártáska.
M-es méret, szép barna, kék szegéllyel, sok extrával, és eszetlenül igényesen van megcsinálva. Úgy nézem, hogy belefér 1 tálca sör
Lehet kéne vennem egy Chromag Fubar-t... Múltkor is megszóltak, hogy milyen keskeny a kormányom
Sok minden belefér, megtömve érdekes lehet felfelé tekerni.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére