céges autóra m1, úgyhogy annyira nem hat + a fényezés. de ha tudok szerezni vmi átlátszó matricát, akkor azt azért teszek alá.
nemtom többiek h vannak vele, de én nem szoktam rácsukni a csomtartót semmire :-D pláne bringástul nem :-D
A pánt átmegy körben belül az ajtón és úgy csukod le, nem? Tehát a szigetelõ gumikat nyomja egy kicsit. Ha nincs pánt (vagy a pánt végén) egy elvékonyított fém van, valami ilyesmi megoldásra emlékszem. Átlátszó matrica jó ötlet, csak nem tudom hogy lehet leszedni utána. A metroban még nem láttam ilyet, lidl-be nem járok, ott állítólag mindig változnak a mûszaki cikkek, ha kifut már nem lehet kapni. Kíváncsi vagyok neked hogy válik be ha veszel, matrica engem is érdekelne ha találsz.
Nekem egyébként pont befér a bringa elõrehajtott hátsó ülésekkel. Csak összeken mindent, ha sáros a kerék megkarcolja az ajtót is ha nem vigyázok.. Utána lehet porszívózni, az egész nem ér annyit. Jobban bejönnek a tetõre rakható szálítók. 60-ban lenne minimum, mert tetõsínt is kellene venni.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére