Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2011. május 05. - 14:54

amúgy , ha szarabb bringnán megtanul valaki driftõni level 5, akkor nyilván egy fullyn kivirágzik majd mint egy kis virágka.
advanced ultra high brutality ! )
nekem az elsõ fullym egy 25+ kg club roost dh9 volt hátul hidrofelnifékkel, elöl meg jutnior t meg hayes 9.. azátn az sgs után sundayra ülve meg úgyéreztem hgoy gondolatvezérlésû a kerépkár!
visszuaülni szarabbra ,aza nemjó. pedig nálam msot ez van / lesz : D
szép napos napot (betéptem egy mydetontól amit a nyakamra kaptam lol)
Írta 2011. május 05. - 14:51

De eztetet nem látom. Profiloldalt linkelj legalábbtegnap megint összeszékéztem magam...
Bejelentkezés | Facebook
Kocsmájuk van..szóval asszem ha lesz belõle valami, akkor új törzshely lesz..és eliszuk a hasznot:D

Írta 2011. május 05. - 14:48

Városban nem járok biciklivel, nem szívom a kipufogógázt.
Szóval inkább füstölsz, és osztod az észt. Hát ez remek.Marad az autó.
Amúgy olajat már ajánlottak neked egyszer amikor kérdezted. Nem fogják szerintem még egyszer elmondani.
Írta 2011. május 05. - 14:40

Hogy van ez egyébként? Kezdõ csak gyakoroljon szépen a gagyibb/olcsóbb vason és csak aztán merjen fejlesztgetni, ha már fejlõdött is?
Az, aki kezdõ fejjel is komoly vason gyakorol, az máshogy fejlõdik?
Nem ez úgy van, hogy valaki mond valamit, aztán másvalaki csak azt hallja meg belõle, amit akar, aztán azt jó szokás szerint jól félreérti, aztán tök fölöslegesen elkezd mellébeszélni, hogy leszarom, de akkor is van véleményem, és elbeszél a másik mellett, szintén mintegy nemzeti hagyományként...
Hát faszom, most baszogassunk azért valakit, mer' végre nem csak a szája járt, hogy "itt úgy tolom, hogy iigymeg úgy", hanem fogta magát aztán csinált valamit! Mindenki nyavalygott valami újért, hát itt van... Ez pont olyan, mint a maszkos, álarcos ijesztgetõs, környezetrongálós sztori...Nem a másikkal beszélünk, hanem mondjuk a magunkét!!!!!!!!!!!!!!:mad:
Ha valaki nem mer nekimenni, az ne tegye..! Még nekem sem volt idõm bringával rámenni, csak megnéztem ÉLÕBEN, de holnap felmegyek, megugrom aztán viszlát...

Egyébként meg rohadt nagy a Mecsek, ha nem akarok csapatni, én is másfelé járok, nem kötelezõ itt kódorogni, ezer szebbnél szebb hely, ahol élvezet bringázni! Nem kell szétküldeni a technikát, meg magadat!
A komoly cuccal meg ezerszer gyorsabban fejlõdik az ember, mintha a merevváz bassza szét a köveken a lábunkat! Csak olvasd el pár "össztelósraváltó" emberke hozzászólását!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. május 05. - 14:17

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. május 05. - 14:04

http://www.facebook....&type=1
Kocsmájuk van..szóval asszem ha lesz belõle valami, akkor új törzshely lesz..és eliszuk a hasznot:D
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. május 05. - 13:00

De én örültem volna akkor ,ha olyan technika van alattam mint most kezdõként egyesek alatt!
Hogy van ez egyébként? Kezdõ csak gyakoroljon szépen a gagyibb/olcsóbb vason és csak aztán merjen fejlesztgetni, ha már fejlõdött is?
Az, aki kezdõ fejjel is komoly vason gyakorol, az máshogy fejlõdik?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. május 05. - 13:00

kocsival belsõ levegõ keringetést kell használni városban, és nem szívod a füstöt. allergiámra meg ott a pollenszûrõ!

Írta 2011. május 05. - 12:46

Ez egy futárzsák, nem pedig bringás hátizsák.
A bringás hátizsákjaim nagy részének feszített hálós hátrésze van. Viszont azokba nem lehet sokmindent belepakolni.
Amúgy ha nem jársz városban bringával, akkor mivel? Gyalog? Úgy is szívod a füstöt. Busszal vagy kocsival? Azokban megreked a füstgáz, és károsabb, mint a bringán...
Ritkán járok, akkor is munka miatt vagy vásárolni. A szerszámokat, gépeket bringán nem tudnám elvinni, de még robogón sem. Marad az autó. A hegyen lakom (az erdõ alatt 1km-el). Mondjuk az Ágoston tér (vagy Kórház tér)-MTA székház is elég jó emelkedõ, de még feljebb lakom. Addig néhány autó elmegy, felfelé mégiscsak mélyebben kell lélegezni a bûzt. Párszor csináltam, nem kívánom többször, inkább vittem a bringát autóval. Más terhelés alatt vagy utcán sétálva. Ha a városon belül kellene közlekednem viszonylag sík terepen, talán mennék bringával, valami gagyit vennék erre a célra. A régi dízeleket rühellem, azoktól tényleg meg lehet fulladni még az utastérben is. A múltkor ment elõttem egy 2T trabant, okádta a füstöt, lezártam a légteret még idõben..
A bringás hátizsákokat honnan szerezted be? Netrõl vagy városukban is lehet kapni valami értelmeset?
Már kérdeztem a fórumon, hogy ki mit használ a láncra? Sûrû olajam van (Rohloff), de nem szeretem. TF2 túl híg. Purple Extreme (CRC) szétgyilkolta a láncom.. felejtõs. Valami olyan kellene, ami ken is és a koszt sem szedi fel úgy, mint az olaj. Imperátorban már csak Rohloff van, a többi bringás bolt sincs elárasztva.
Írta 2011. május 05. - 12:00

Ez egy futárzsák, nem pedig bringás hátizsák.Az új táskád hátulja hálós vagy meg van oldva a szellõzés?
A bringás hátizsákjaim nagy részének feszített hálós hátrésze van. Viszont azokba nem lehet sokmindent belepakolni.
Amúgy ha nem jársz városban bringával, akkor mivel? Gyalog? Úgy is szívod a füstöt. Busszal vagy kocsival? Azokban megreked a füstgáz, és károsabb, mint a bringán...
Írta 2011. május 05. - 11:44

Szabados doktor szétkapta a Fox 40 et,aztán azt mondja a köcsög vietek rosszul rakták össze már gyárilag????!!!
Milyen lesz jól??Micsoda csapatást rendezek vele!!!
Az enyémet is, azt a nagyker csinálta meg xarul. Most meg mehetek fekete kábelkötegelõért visszakötni a jeladót, fékkábelt, a fehér otrombán nézne ki.
Írta 2011. május 05. - 11:14

Én még életemben nem cseréltem bringás mezt izzadás miatt. Egyrészt hamarabb szárad, másrészt a nedvességet elvezeti. Persze a pamut póló az nem ilyen. Azt cserélgetni kell...
Akkor ugyanarra gondolunk. Utcai pólóval kezdtem + táskáztam, dupla szívás. Amióta mezt használok, sosem cseréltem. Ha több réteget (mez mezre vagy kimondott bringás aláöltözet) húzok, nem olyan tuti az elvezetés. Windstopperes (õszi-téli) kabátomba is bele lehet izzadni rendesen, még magában is, pedig elvileg az is arra van. Az új táskád hátulja hálós vagy meg van oldva a szellõzés?
Írta 2011. május 05. - 10:03

Én még életemben nem cseréltem bringás mezt izzadás miatt. Egyrészt hamarabb szárad, másrészt a nedvességet elvezeti. Persze a pamut póló az nem ilyen. Azt cserélgetni kell...Izzadás ok, ha utána tud száradni.
Nekem pont az volt a bajom a táskával, hogy rámizzad, pólócsere, az izzadt táskától a másik póló vizes lesz és megint rámizzad, ez így ment. Ismerõs-e valakinek.. Olyan táskát, aminek a háttal érintkezõ része hálós, még nem próbáltam, csak nézegettem. Valószínûleg megoldás lenne. A kimondott kerékpáros ruha táska nélkül bevált, kint vagyok 4-8 órákat és nem kell cserélni, gyorsan szárad.
Írta 2011. május 05. - 09:57

Ma reggel konkretan es szoszerint nm tzdtam felkelni az aagybol, ha nincs ott Esztr, valszeg ott is maradok. Nyak-vall beton
Írta 2011. május 05. - 09:32

Persze ha nem bálba megyek, templomba, hivatalba, meg melózni, hanem bringázok.
Az izzadás a világ legtermészetesebb dolga és kell is. Csak nem mindegy, hogy utána mi lesz vele, fõleg hûvösebb idõben. Városban nem járok biciklivel, nem szívom a kipufogógázt.
Írta 2011. május 05. - 09:07

Írta 2011. május 05. - 08:47

Valahogy nekem is inkább hátizsák, mint táska a gépre... Izzadni meg úgyis izzadok, ha tekerek. Ha meg nem, akkor nem is élvezem:)...
Persze ha nem bálba megyek, templomba, hivatalba, meg melózni, hanem bringázok.
Írta 2011. május 05. - 08:42

Írta 2011. május 05. - 08:24

Írta 2011. május 05. - 07:41

Mindenkinek igaza van, úgyhogy leszarom!
A legjobb akkor is Marci ugrója a Vízmûdomb alatt:D:D:D!
Én is thx! Kurva jó kis csapatás volt, király endless feelinggel! Nem voltam Dh-zni fél éve, csak messzebb, meg legalább 2 órás körökre... Egyszer talán már beállítom a hátsó fékkart is rendesen!
Valahogy nekem is inkább hátizsák, mint táska a gépre... Izzadni meg úgyis izzadok, ha tekerek. Ha meg nem, akkor nem is élvezem:)...
Valakinek váltás? Sram Rocket shimano kompatibilis váltókarok, zsír állapotban, XT hátsóváltó???