Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Annyira felbasz.tam az agyam!
Lecsapnak a vandálokra: a cserkészek is ellenõrzik a hegyi bringásokat | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA
Ezek a barmok miért nem a Jakab-hegyi pihenõ rongálóival foglalkoznak?
Meg civileket keresnek a razziához, hogy ne essenek költségekbe!
Uram atyám, elköltözök ebbõl a buzi országból!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szerencsétlen nagyon durvát eshetett...
De azért az is durva, hogy 3/4 óra volt, még leszállt a mentõhelikopter.
Akkor miért nem tették rohamkocsiba és vitték a jó irányba, ahol esetleg könnyebben le tud szállni a gép is?!

Épp nincs kit elõvenni, ezért lett ilyen kapós meginta bringás téma?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
na már bamán is kint van ez a kiváló Biokomos alkotás a vandálokról, meg a hegyibringásokról....

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Giro d'Italia - Weylandt dies in Giro crash - Yahoo! Eurosport
szerintem új bukószabvány lesz ezekután

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fishinnyó, elkéstetek!
A Limitesek nagyon sok bringást ismernek, szóval a kapcsolataik révén tuti befutók és elõbb meghírdették, mint ti...
Szerintem több ilyet nem nagyon bír el egy szezon, mert ugye a másik a John Hill Gang tábor, ami már sok éve megy, fix tagokkal.

https://www.facebook...164843680243301

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
lehet hogy jöhet:)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ja, de gyanítom még 5-ért sem vinnék el. Akkor inkább notubes-el rárakom az ust felnire, jó lesz az.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ahogy a Mester mondja: "Amennyiért megveszik":D.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Mennyiért lehet eladni egy Maxxis Ardent kb. 500km-t futott (elöl) 26x2.25 99%-os mintázatú gumit? Kintrõl hozattam kb. 8k+2k szállításban fájt. A gumi tökéletes csak UST-ben venném meg pont ugyanezt.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ezek az árak über jók. Nekem egy másik cégnél szerzõdéssel alig kevesebb... Ha címre külöm öket, annak van egy díja. Ha végképp nem hozza el senki, keress meg, de holnapra nem biztos, hogy itt lesz.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
.. Faj a haatam , nm kicsit

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
2800 sem sok sztem. Spanom szerint van az 6 kiló simán...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Csak õ eseti ügyfél, ezért felszámolják a kiállást is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A DPD elég olcsón szállít pl: A DPD Magyarországon. Kezdõlap. Termékek és Szolgáltatások. Belföld. Árak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Wow, köszi! Egyébként ezekrõl lenne szó.
Egyelõre megbízom az illetõt, puhatolja ki postán illetve csomagküldõ cégeknél ez a mûvelet mennyibe kostálna. Úgy érzem 2-3-4 ezret simán felköhögök évente egyszer és fõleg ennyi alkatrészért meg különben is, kurvára be vagyok sózva, képtelen vagyok várni. Szerdáig még jelentkezem, még egyszer köszi!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szerdán, vagy csütörtökön megyek.
Mennem kell egy csomó helyre, valamelyik tuti jó lesz nekik is, ha tényleg oda tudják hozni, akkor szívesen elhozom...

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ma vagy holnap valaki nem jön Pestrõl??? Némi cuccot kellene elhozni - két full kerék, egy hátsó külsõ és egyebek, amik nem nagyok/nehezek. Szinte bárhova odaviszik.

.o/

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
A vilag normalisabb reszein meg van hatarozva hogy egy adott tevekenyseget hanyan vegezhetnek egy varosban, nem veletlenul. Tobb becsulete is van a szakmanak. Odabaszni kalapaccsal volna kedvem )) de hova?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hard Rák Café...

http://www.youtube.com/watch?v=NNEgUPKxk7A&feature=related

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts