Dusánpizza jóóóó!
délután tekercs!
belváros fos
tervezz úgy iskola ujságot, hogy legyen aézrt komoly min t a pte, de legyne fiatalos mint a célcsoport, de elgyen aézert eléggé corporate mint a PTE hogy kis is adják......fákk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Parma pizzát nagyon ajánlom! Ma én is próbáltam és nekem is kurvára bejött! Hétfőn valami amerikánót.
Kértem egy rustica pizzat a Dusánéktól, és kúrvára bejött! megkóstolok még egy párat :-) szóval faja na.
ki kéne nézni a pécsi napokra, dehát már megint esikbaaazmeeeg
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
torony-tubes-lapis-remete-mandulás kört nyomtam, jófasza volt! és sáros se lettem, csak kicsit nedvesek voltak még a kövek, aztán kellett gépészkedni. most meg már esik is. faszom.
wh..
tekercs merre lesz? betonon felfelé eljönnék..de lehet h meló közbeszól..
terv?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
háémmeg elhúzok most tekerni, mert du esélyes a szar idő!
Márinnyónak bulyék!
mozsafsik módosította - 2014. szeptember 13. - 09:25
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Áhhh, de gyönyörűek...
http://issuu.com/rid..._e5f0a3f4f8f44a
Atus FSR-je szerintem nagyon szépen viselkedik tekerés közben...
Shoshi módosította - 2014. szeptember 13. - 09:21
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
szóval sarazni szeretnél?
Akár az is lehet!
Elvonási tüneteim vannak, és hétfőn otthon leszek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
x9-et nem értem. van, nincs, be kell állítani? deemax-et minek? ha dőzs van, várj tavaszig és akkor rendelj hope agyakat, ztr felniket és kész. olyan vagy, mint napközis a csokiboltban, egyből lekapnád az első csokit a polcról, de ha várnál picit, akkor rájönnél, hogy az igazán finom darabok a pult mögött vannak
ha lenne most sok lóvé,akkor enve 70et vennék..jött egy jo opció deemax-re de lemondtam.
ezért volt kérdés
Torrente kolléga X9-e votl nálam ,neki volt az infó, hogy mégsem raktam fel, lett saint helyette..azt akkor nem ekll a karra játszani
http://www.shazam.co...er=shazamformac
ez pedig egy 4évvel ezelőtti mixcloudos szabadon felhasználható bítem, amit most jött meg valami mixlemez formában..meglepődtem..
albertfish módosította - 2014. szeptember 13. - 03:06
Én örülök, hogy most esik, amikor amúgy se lenne sok esélyem bringázni. Jövő héten legyen normális idő. Köszi előre is!
Azért durva amikor az embernek lesz hirtelen 3 gyereke, akik már suliba járnak. Na jó, csak hétvégre, de akkor is kemény
itt meg hagytatok egy sírós kisfiút, de nem para, mert a nyitott ajtón egyszercsak besétált a rég nem látott távoli német rokon...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Én örülök, hogy most esik, amikor amúgy se lenne sok esélyem bringázni. Jövő héten legyen normális idő. Köszi előre is!
Azért durva amikor az embernek lesz hirtelen 3 gyereke, akik már suliba járnak. Na jó, csak hétvégre, de akkor is kemény
Mária:
Honnan szeded mindig ezt a sok maszlagot?
Làttalak ma a kandalóval...szép ...de a Code?!
Holnap eső mentes időben nagyobb tekerés?
holnap tetszene, de esélyes a zuhé.. nameg megint van valami sunyi defektem, amit egyszer már elvileg megragasztottam(igen, ragasztva, mert csak félig vagyok tubeless)