http://www.ebay.com/...=item2c8476cff2
e kééne...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Költöznék!
http://www.pinkbike....video-2014.html
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Én meg csinálok filmes kolléga féle edzőkört, illegálba szerintem, mert az ügyelés miatt nem tudok messzire menni!
3 körül Tettyén leszek, asszem!
Ha jó lenne ennek a fos fórumnak az órája, akkor most tudnék anyázni, hogy mikor írtad ki. Így már nem érek oda.
Mettyúval negyed 2-kor talunk Tecánál, jakabhegy-abaligeti útvonal lesz!
két monitor mód az mint régen a debugmodeon
godmodeon
kb.
na ilyen nem lesz amperbe, de holnap érdemes melgesni, úgyis rég múlattam
albertfish módosította - 2014. szeptember 20. - 02:24
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Vágó istvánkodok, csak béna vagyok. de most már rendereli ezt a szart, aztán lassan behozom majd a lemaradásomat.
Egyenlőre az augusztus 30-án lenyomott orfűi kört csináltam meg. Majd éjszaka megpróbálom feltölteni
Holnap én azért lenéznék még Amperba is, hátha beengednek nyugdíjas kártyával
Azért azt nagyon nem értettem, hogy a HDMI kábelnél miért nem mindegy, hogy melyik végét hova dugom...
Bár most annyira nem érzem a két monitor előnyét. Elég majdnem a laptop képernyője is.
tomidny módosította - 2014. szeptember 19. - 22:55
Mérgezett egér mód rulez! Ma jól mentem (volna)!
Holnapot meglátjuk, még nem tudom pontosan a programot, de valamikor megyek, mert revansot kell vennem a mai szopás miatt... Defektusz maximus monnyon le az annyába!!!!!!!!!
Azért holnap bátortalanabb leszek, vagy mondjuk úgy felkészültebb... Mindenem van: vázra applikált kis pumpa, kis tatyóban tarcsi gumi, leszedő, kulcs a kerékhez... Full extrás lesz!!!!!
P.s.: Nem tudok messzit menni, mert ügyeletes vagyok!
bucibeka módosította - 2014. szeptember 19. - 20:06
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Nesze, hogy csak most láttam a f6-ot..
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.