Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2014. szeptember 12. - 19:39
Honnan szeded mindig ezt a sok maszlagot?
Làttalak ma a kandalóval...szép ...de a Code?!
Holnap eső mentes időben nagyobb tekerés?
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2014. szeptember 12. - 19:24
néztem én is..picit sírtam..
télen megy ki a vivid is meg a lyrik is TFtunedelni, csinálnak bele papás enduró tekerős cuccot..
X9-et nem próbáltam meg végül, kellet volna kar stb.. hagyam, egyik nap átgurulok vele..
deemax ultimate kerékszettel érdemes foglalkozni?
x9-et nem értem. van, nincs, be kell állítani? deemax-et minek? ha dőzs van, várj tavaszig és akkor rendelj hope agyakat, ztr felniket és kész. olyan vagy, mint napközis a csokiboltban, egyből lekapnád az első csokit a polcról, de ha várnál picit, akkor rájönnél, hogy az igazán finom darabok a pult mögött vannak
Írta 2014. szeptember 12. - 17:39
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. szeptember 12. - 16:51
néztem én is..picit sírtam..
télen megy ki a vivid is meg a lyrik is TFtunedelni, csinálnak bele papás enduró tekerős cuccot..
X9-et nem próbáltam meg végül, kellet volna kar stb.. hagyam, egyik nap átgurulok vele..
deemax ultimate kerékszettel érdemes foglalkozni?
albertfish módosította - 2014. szeptember 12. - 16:54
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2014. szeptember 12. - 09:01
faszbukon hirdet egy srác enduro expert evo-t ccdb taggal 250ért. hát, kurvára szép az a váz! Bab, csapj le rá
Ha nem ClimbSwitches én hagynám a p*ba. Akármilyen fancy is. Az FSR-t zárni kell, ha tekerni is akarod. Hacsak nem szeretsz hintázni. Vagy "csakapark".
Írta 2014. szeptember 11. - 23:45
faszbukon hirdet egy srác enduro expert evo-t ccdb taggal 250ért. hát, kurvára szép az a váz! Bab, csapj le rá
- albertfish kedveli ezt
Írta 2014. szeptember 11. - 23:18
áh, a mieink teljesen átlagos nevekkel vannak. ami viszont basz, az az egy osztályon belül kb 5 Jovánovics, Mitrovics, stb.. mikor javítok, excelbe csinálok 6-7 sort azonos vezetéknevekkel. törölni így is gyorsabb, mint egyesével beírogatni.
- albertfish kedveli ezt
Írta 2014. szeptember 11. - 21:49
Mof, fotozz már egy naplót Te is .)
Írta 2014. szeptember 11. - 19:06
Írta 2014. szeptember 11. - 18:58
Sámánok! Csinájjatok jó időt, megyek haza, akar bringaaaa!
szóval sarazni szeretnél?
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2014. szeptember 11. - 17:03
Sámánok! Csinájjatok jó időt, megyek haza, akar bringaaaa!
- Napkin 001 kedveli ezt
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2014. szeptember 11. - 13:26
Írta 2014. szeptember 11. - 11:59
Az a büdös helyzet, hogy kiraktam csajomat.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. szeptember 11. - 09:00
Hát ahogy az időjárást nézem se Semmering, se Maribor. Pedig a lucskos augusztus után bíztam a vénasszonyok nyarában. Az idei nyár nem a kerékpár sporté volt
Írta 2014. szeptember 11. - 08:57
nem vennék 10e ft ért rugót
450/216os tagra. asszem 450*2,5
Írta 2014. szeptember 10. - 21:30
Írta 2014. szeptember 10. - 21:19
Írta 2014. szeptember 10. - 19:59
párhuzamos varázslat helyett egy pár single digit-et vadássz. kevesebb alkatrész=kisebb nyűg. nagybringád hogy áll?
úgy áll, hogy nem lehet kapni rugót a vividre...egyenlőre azt vadászom...
Írta 2014. szeptember 10. - 19:25
párhuzamos varázslat helyett egy pár single digit-et vadássz. kevesebb alkatrész=kisebb nyűg. nagybringád hogy áll?
Írta 2014. szeptember 10. - 18:03
Sztem 29-es kerekekkel az XL-es vázú Badboy elég tré lenne(=magas). Főleg neked.
Lidlis/Aldis cuccokat szeressük. Általában olcsón jó.
igen ettől kicsit tartok, hogy túl nagy lenne..igazából inkább csak kíváncsi vagyok..