Varrógépet vki esetleg?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2015. szeptember 22. - 12:41
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. szeptember 19. - 10:39
Valami olyasmi lehet, hogy nem kell hozzá belső .
jó googliztam közben
- Shoshi kedveli ezt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2015. szeptember 19. - 07:26
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2015. szeptember 18. - 19:14
Biztos láma vagyok, de mit jelent ha egy outi kerékre az van írva hogy tubeless?
Na most elmentünk Karnevált rendezni, vasárnap infúzióra kötöm magam, vagy egy Luke féle rehabilitáló akvároumba költözöm
- Shoshi kedveli ezt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2015. szeptember 16. - 22:55
- albertfish kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 16. - 19:33
Egyébként nem kell, jobb élvezni . Illetve az is jó.
Shoshi módosította - 2015. szeptember 16. - 19:33
Írta 2015. szeptember 16. - 11:20
A Strava egy érdekes dolog, szoktak lenni érdekes és érthetetlen eredmények is . Helyén kell kezelni...
Az viszont tény, hogy aki megy, az nagyon megy . Strava nélkül is.
A bringát meg szét kell tépni .
Rajta vagyok hidd el, Strava jó, mivel nem irok se edzésnaplót stb...csak azért néztem hogy mi a pénisz, egy hunyadi-mecsekkaput 3p alatt lenyomni..pislogok
Írta 2015. szeptember 16. - 09:01
A Strava egy érdekes dolog, szoktak lenni érdekes és érthetetlen eredmények is . Helyén kell kezelni...
Az viszont tény, hogy aki megy, az nagyon megy . Strava nélkül is.
A bringát meg szét kell tépni .
Shoshi módosította - 2015. szeptember 16. - 09:02
- albertfish kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 14. - 22:46
Néztem Strava app-ban ma pár szakaszon ki mit megy..baszki félelmetesen nem vagyok erős,pedig már azt hinném igen..
pl Alagút-Mecsek kapu, 6.20 alá akkor sem tudok menni, ha széttépem a bringát alattam, legjobb idők meg 4 perc alatt vannak...
WTF?!?!
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 14. - 06:32
Írta 2015. szeptember 11. - 21:23
- mozsafsik kedveli ezt
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. szeptember 08. - 13:30
Írta 2015. szeptember 07. - 08:03
Kurva picsába, megfázott a derekam a tegnapi eső/szél kombóban. Mint egy kettétört zombi, úgy megyek. Pihenés, mint táppénz szóba se jöhet, bár csajom reggel haza akart zavarni, mondtam nekem ne mondja se főnök, se kolléga, hogy csak sántikálok aztán elmegyek táppénzre, az iroda meg belefullad az ügyfelekbe... Kértem, hogy ha lehet egy helyben végezhető munkát szeretnék csinálni, főniék fejében meg sem fordult, hogy elmenjek táppénzre pihenni... (ahogy azt sejtettem is)
Forró fürdő a kérdéses testrésznek és fekvés, jól gondolom?
Írta 2015. szeptember 05. - 16:57
ez matchbox, hotwheels, vagy bburago?
Magoo nem csöcsöt-pinát-segget linkelt...az hiszem ki lehet kapcsolni az internetet...
Bocs, az eső miatt, de megjött a bukóm, sikerült a roszalkodó szabadonfutót megcsinálni stb.. szóval bocs tényleg
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 05. - 14:58
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 05. - 10:58
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 04. - 15:47
http://fradimob.hu/i...kon-de-ráfáztak
érdemes elolvasni e kiváló cikket... ezeknek megéri stadiont építeni!
De szívesen verekednék VK futamra ideérkező Gwin drukkerekkel!
- Shoshi és filmes kedveli ezt
Írta 2015. szeptember 04. - 15:41
http://fradimob.hu/i...kon-de-ráfáztak
érdemes elolvasni e kiváló cikket... ezeknek megéri stadiont építeni!
Írta 2015. szeptember 04. - 09:44
Tegnap jártam Tubesen, Lapison és Vágotton is, de nem volt semmilyen állat !
E!
https://www.facebook...&type=1
Szóval vannak, de jól rejtőznek
Írta 2015. szeptember 04. - 07:25