Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. március 14. - 20:32
nekem lenne kedvem kimozdulni,akár gyalog+Peti,de bringával is
Interspárban akkora sor volt mintha bemondták volna hogy halmozzunk föl készleteket,mert világvágére lehet számítani kb 2245kor...
Barna nem ismert meg öltönyakendõben:D
gáz hogy nem tûztem kokárdát az ünnepségre,sõt holnap sem fogok!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. március 14. - 18:19
Kevés ennél nagyobb igazi probléma létezikZsolo: a leghitelesebb forrásból tudom, hogy a rétes valószínûleg örök rejtély marad, viszont biztos, hogy nem ettetek a saját készítésû és sütésûból.
Írta 2006. március 14. - 18:04
De már dél óta visszafogtam magam, hogy minnyá haza tudjak vezetni majd. Tegnap durva volt. Borozunk, meg továbbképzõdünk, megyek ki, mert el kellett indulnom Palkonyára, erre full hó minden. Mondom fasza. Az amúgy 5 perces út kb 20 lett. De azért itt jó minden.
Zsolo: a leghitelesebb forrásból tudom, hogy a rétes valószínûleg örök rejtély marad, viszont biztos, hogy nem ettetek a saját készítésû és sütésûból.
Ja és van Trezorsaláta, amit meg kell majd kóstolnotok. olyan egyszerû és olyan finom, hogy hihetetlen. Nagyon friss oriáscipó, benne mangalicasonka, fõttojs, friss zöldségek, saláta. Sillerrel. Meg a vargabéles (vagy mi a tököm) is állat finom...
Na majd... Este még kérdéses, mert már elígérkeztem. Asszem.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 14. - 16:01
Beszéltem az erdészekkel, nem én nyertem a pályázatot. De egybõl nyomattam a Bogarakat. Összedobom a kiadványunkat, és megküldöm nekik hamar-hamar, ha mindenkinek tetszik...
Egyébként fura, mert febr. 28-án hívott a koordinátor fickó, hogy még van egy meghallgatás vissza, nincs döntés, de érdekelne-e úgy, hogy nem vagyok a vezetõ. Mondtam, hogy persze. Vártam a múlt héten, hogy hív, de nem hívott, így ma írtam neki. Erre azt mondja, hogy hát õ hívott mindenkit, és pipa van a nevem mellett. Érdekes, hogy korábban azt mondta, hogy aznapra még van egy meghallgatás, emellett nekem tudnom kellene, hogy nem én nyertem... Elég bundaszagú a dolog tényleg. Legalább ügyesen csinálnák:D...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. március 14. - 14:27
A holnap az meg kitudja. Nem tudok én semmit se.
Írta 2006. március 14. - 14:20
Írta 2006. március 14. - 13:55
Gyûljünk és üljünk és igyunk, vagy ilyen.
Holnap meg valami outdoor activity kéne
Aktuális civil
Írta 2006. március 14. - 12:33
Valamikor az én képeim is felkerülnek majd.
Tisztára visszajött minden érzés---méééég
Írta 2006. március 14. - 12:09
Írta 2006. március 14. - 11:35
Írta 2006. március 14. - 11:33
Ma már megint nagyon sokan vannak itt bennt. Egyesek elmentek bankot rabolni, mások meg ki tudja mit csinálnak.
Éjszaka vagy 10x elment nálunk az áram, aztán a szünetmentes sípolására ébredtem. De szerencsére nem volt egyik se hosszabb 1 másodpercnél. De azért vicces volt. Érdekes, hogy tavaly egyszer sem volt ilyen.
Írta 2006. március 14. - 11:05
Írta 2006. március 14. - 09:49
Márió:
Hát ennek nem igazán örülök, bár még nem láttuk a szerkezetet! Majd valahogy lesz és kész... Csak eszembe jutott, hogy régen is emlegetted már párszor, gondoltam, most megbótoljuk...
Tegnap jelentkezett egy gerök a pulzusmérõért is, szal jó lenne, ha valamit kitalálnál, mert nekem is választ kell adnom!
Lassan feltolom a képeket!
Írta 2006. március 13. - 21:47
Nekem is volt meglepi méghozzá egy raceface diabolus nyeregcsõ személyében.
nem is akaram beletolni a vázba,kár lenne ezt beletenni...
kokka,pofa hogy áll?
Kanyapé ügyben meg még megtárgyaljuk mi legyen ha kell,lehet nõvérem belekotyog,ill attol is függ hogy menyiért találunk ágyat.Szal lehet a a pulzusm ugrik:(
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. március 13. - 18:32
cseréltem videokártyát a másik gépbe mer beszart, kb. 2 óráig jó volt jó, most megint nem indul, pedig a szervízben azt mondták ez a baj. ja és memóriát is cseréltünk mer az is szar volt...
teló meg még mindig nincs :klnie:
viszon a hó esik
Írta 2006. március 13. - 16:52
Nem olvasol
http://forum.bikemag...32&postcount=95
Hihi! Tééényleg... Ezt nem olvastam! Arra gondoltam, hogy én pl. kaptam emilt, Vikike meg nem, és nagyon jó kis meglepetés volt, így sokkal hasznosabban ütöm el a klotyón az idõt:D!
Tomy:
A hátam mögött kukkolod a könyvtáraimat???? Nem szép dolog:D!
Holnap már lesznek szép fotók is fent, nem csak a Lucababa!
Írta 2006. március 13. - 16:22
Nem olvasolNagyon örültünk, mert nem kaptunk értesítést, hogy õ is nyert!
http://forum.bikemag...32&postcount=95
Írta 2006. március 13. - 16:20
Tomi te meg ne ijesztegess, úgy oldottam fel az ékezetes betûket, meg a space-ket, hogy "hó legyél!" aztán láttam, hogy kajárol van szó. Huhh...
Ez szép...
Tomiii kössz mégegyszer a dvd-ket!!! ne hari, hogy a sör még nem jött. hétvégén kamatostul!!