Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. március 16. - 07:18
vázze! havazik !
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 16. - 06:15
peter strausson van egy egész nagy komoly bolt
onnan van a grátisz hot s külsõm,tele c'dale géppel és két karbon raven váz a "kilincs"
de van még egy másik is nem messze tölle
szerintem weblapcímre gondolt
Írta 2006. március 16. - 02:16
Soshi,nézz privit,aztán írj is hogy mi legyen
én 10töl próbálok,de írd meg mikor jó aztán ugy alakítjuk
kokka,áll még a fékpofa biznisz!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. március 16. - 00:14
Megjött az uj villám, igy eladóvá vált a jól bevált Shermanem. Nem tudtok rá vevõt? Magoo, most olvasom h te is kersel valami hasonlót? Annyiban oda tudom adni mint azt a fostos PIKEot kinálják.
A mozgása a jól ismert "olyan puha mint a reggeli székletem", és a rohatt pesti meloim miatt asszem mind tudjátok: igen csak kimélve volt az utóbbi másfél évben.
Ha valaki tud rá vevõt, dobjatok egy mailt please (forumon nincs idom olvasni
Írta 2006. március 15. - 20:54
onnan van a grátisz hot s külsõm,tele c'dale géppel és két karbon raven váz a "kilincs"
de van még egy másik is nem messze tölle
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. március 15. - 18:35
ha találnék 1et az osztrákoknál akkor apámmal kimennénk érte, de hol érdemes nézelõdni?
lécci írjatok vmi osztrák címet, én nem találok...
Írta 2006. március 15. - 16:07
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 15. - 15:00
És miért nem jöttetek? Már tegnap este írtam, hogy megyek. Délután már nem tudtam volna felmenni, azért akartam mindenképpen délelõtt indulni.Tomi temeg szomorodj meg, mi is mentünk volna Jakabhegyre!!!
Amúgy felfelé még nem olvadt annyira mint amikor lefelé jöttem. Jakab-hegyen nagyon frankó az idõ, ott szép zúzmarás minden, szóval fagy, de Éger-tetõ felé közeledve, egyre nagyobbak a pocsolyák, több víz, több sár. De még nem volt vészes. Hétvégére már biztos szép mély sár lesz.
Írta 2006. március 15. - 13:58
A Fox nem átütõs, és neki már van készen egy átütõs kereke.
Használtat meg valamiért nem akar...
hja nem szívesen vennék használtat, fõleg telóba nem. mondjuk fél év nem sok de ki tudja hogyan használta, hogyan szervízelte...meg ha már 3 évente veszek telót, akkor az l1en új. de kösz Mário
ha találnék 1et az osztrákoknál akkor apámmal kimennénk érte, de hol érdemes nézelõdni?
Tomy: tescos villa felejtõs, az egyik haverom hugának a barátjának is volt és eltörött..pedig annak biztos nem üreges a hídja:D
Írta 2006. március 15. - 12:15
És akkor ez végleges: 14:00 Kórháztér.
Márió, csöngess meg telcsin, ha Szecskán tartasz!
Tomi temeg szomorodj meg, mi is mentünk volna Jakabhegyre!!!
Aktuális civil
Írta 2006. március 15. - 12:05
ketten megyünk csak?!
bakancshoz talpbetétet hol adnak!?
ehez nem találok cipõboltban,meg az itthoni cipõim közül sem passzol bele a betét...
asolo
Írta 2006. március 15. - 11:48
Írta 2006. március 15. - 11:23
fél év alatt azért sok baja nem lehetetett
jah hogy már van kerék...
akkor hogy lessz ma?!
Írta 2006. március 15. - 10:45
Na ezeket még múltkor fotóztam. Például itt van egy nagyon értelmes sorompó
Írta 2006. március 15. - 02:12
bár ezzel egy árban van...ez emg egy álom villa
Pace Racing RC-36 Evo 3,Állítható 70-90mm út, oda vissza út csillapítás, Air assist rendszer acélrugó, karbon külsõ szárak, zsírzógomb, magnézium papucsok és fékhidak.
az lehet hogy álom, de szerintem messze enm ilyen felhasználásra való.
Írta 2006. március 15. - 01:59
Használtat meg valamiért nem akar...
Írta 2006. március 15. - 01:50
bns2@freemail.hu 65ért már elviheted pécsi a srác,Norbinak hívják,pike team ha megfelel 05ös.
bár ezzel egy árban van...ez emg egy álom villa
Pace Racing RC-36 Evo 3,Állítható 70-90mm út, oda vissza út csillapítás, Air assist rendszer acélrugó, karbon külsõ szárak, zsírzógomb, magnézium papucsok és fékhidak.
vagy egy fox float 100r??
bár ez nem tudom menyire brná,de hogy veri az öszeset az tutter...
Írta 2006. március 14. - 23:34
Írta 2006. március 14. - 23:03
nem tudtok vmit?? menjek ki Ausztriába vagy micsináljak? vagy rendeljek külföldrõl? Vagy v1ek manitou-t? most már lassan tök mind 1, csak l1en vmi. kurvár a tele van a tököm.
Írta 2006. március 14. - 22:39
Ma meg megnézem a 24 új részét, aztán írtok én is terroristákat...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére