Írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot GuMival. Ott van nála, elhozható.
Jahogy itt a fórumon, há' nem olvastam vissza...
Írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot GuMival. Ott van nála, elhozható.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
kábel rágás Petinek is a kedvence,nem tudom mivel lehetne erröl leszoktatni...
Délelõtt? Itt ritkán vannak a szombaton is korán kelõ emberek. De tegyük fel, hogy jó idõ lesz addig, és csak süt a nap, vagy folyamatosan fagy és esik a hó. Ezek keverve már nem jók.többiek: Szombat délelõtt egy jó tekerés? Hazavinném a bringát, ha lenne jelentkezõ ember..!
Kuka???
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot GuMival. Ott van nála, elhozható.zsolo: hétvégén lehet nyélbeütni fejcsapi bizniszt?
Küldenek egy linket arra kattintasz --> eldob a bejelentkezéshez --> bejelentkezel --> a mailban megint a linkre kattintasz --> kész.Hogy a picsába kell hirdetést meghosszabbítani az aprón? Mindig írják, hogy csak klikeljek, és meghosszabbítom, de eccer nem találtam még ilyen menüpontot! Bár biztosan megint vakond vagyok;)!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.