LL: jó utat!
Márió: a te fékedre fölös ráérni. Egy hét múlva úgyis szar, vagy veszel másikat.
És ma én inkább olyan 1 körül mennék. Valaki?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
De Márciusban már elmúlt a 22, szóval nem tudom miért hitted azt...de nem mondtad melyik hónap ezért defaultként a Március van beállíva ...
Ja látom a linked mostmáá, mia hogy rutinpálya?
Magoo:
Én kérdeztem tõled, hogy miért áll elõrefele, akkor azt mondtad, mert csak úgy lehet. Én magyaráztam volna, hogy mivel kéne próbálkozni, de azt mondtad neked mindegy. Most akkor mégse?
Hát,
-ha Rock Shox akkor akad
Hát,Abban nem vagyok biztos, de görbülete az van!