Nekem nem kell most semmit sem lehozni szerencsére, de vettem gumiköpeny leemelõ karokat és új tömlõt a versenycangámhoz!
...áruló...
Nekem nem kell most semmit sem lehozni szerencsére, de vettem gumiköpeny leemelõ karokat és új tömlõt a versenycangámhoz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
1db kerékpár keres utitársat. De lehet még jobb lenne ha egy másik kerékpár utazhatna valakivel Pestrõl pénteken vagy szombaton.akár még mehetek is... mer'?
Hehe, hát ezek szerint középre beszereltetek egy differenciálmûvet..nem biztos hogy eltört, de külön forog a két hajtókar, ez a téridõ hasadása miatt is lehetséges--a két fél külön idõben forog --végül is elég 1 pár másodperces csúszás is--ezt a SÖR is okozhatja!!!
Mi is tudnánk vörösiszapos bringákat mutatni, de minek?
És mi volt Lehel monoblokkjával? Felült ittasan a kerékpárjára, és az autómatikus védelem blokkolt?
Mi is tudnánk vörösiszapos bringákat mutatni, de minek?
L_L egy ilyen helyett mehettél volna tekerni is...
Te beszész? Most bírtam elmászni az ágytól a gépig vazz.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ittam egy sört. Kicsinált. Azt hiszem közel járok a végkimerüléshez, pedig rá kell pihenni az elkövetkezõ idõszakra...
Aktuális civil