Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 04. - 09:08

ÕÕÕSz???--tiszta nyár van!
Tegnap lenéztünk 3 csajjal a B-be 1 kicsit. Tele volt jóseggû jómelllû TINILÁNYOKKAl. Vagy csak én öregedtem meg??! Aztán hazamentünk ...
Írta 2006. október 04. - 08:29

Brutál ez az õsz. Még sohasem láttam ilyennek az erdõt. Olyan fények vannak, hogy szinte mindne kilométeren tudnék fotózni. Következõre viszek is gépet. Mellette a legbrutálabb zene a fejben.
Jóseggû egyetemista csajok szinte 24 órában rohangálnak a 48-as tér környékén...
Kokka:
Azért vigyázz rá, mert lehet, hogy ha most egy hetet hagyod forrni, akkor jövõ héten már nem nyílik ki!
PusziésCsóka
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 03. - 22:16

ma colorstar volt a téren =jóseggû egyetemista csajok
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 03. - 21:17

Még jó, hogy nem voltam kolonc a nyakatokon...
Pedig az vagy. Egy lábnélküli, használhatatlan húscsomó. Émmá holnap fel sem kelnék a helyedben.

Aktuális civil
Írta 2006. október 03. - 21:14

Rossz merevvázal lefelé jönni,viszont kanyarodni remek!
Miket vetítenek illetve kik koncertelnek a téren??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 03. - 21:08

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 03. - 19:47

Aktuális civil
Írta 2006. október 03. - 16:21

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 03. - 16:12

Ott leszek,de lehet rövidítek hogy 1748ra az Árkádnál legyek.
Írta 2006. október 03. - 16:02

Mário: legyél pontos, mert nem tekerünk és sietni kell!
és csak a te kedvedért:
nagy villa
még nagyobb villa az oldal alján
The life is short, ride more!
Írta 2006. október 03. - 16:02

Írta 2006. október 03. - 15:57

18:00zsolo:Köszi szépen,meddig van bent Dalma ma?Mert akkor beadom bringázás után,ha jó úgy.
Írta 2006. október 03. - 15:51

Mennyire rohantok ma?! Nem bírom ezt az itthon ülést és ha ficánkolok, felszakad, akkor meg inkább bringázástól szakadjon fel.

Márió! ez a helyesírásra vonatkozik?! mert akkor támogatom és ha megint szarul írsz, az arra enged majd következtetni, hogy megint bebasztál...

Írta 2006. október 03. - 15:48

Hm.. jó kis házi cukrászat?Valszeg simán übereli az "ipari" cukrászatot!!
Moszkító,fogadni mertem volna bármibe hogy ez lessz a linken,vagy valami foes villa.

Akkor kisbukót hozok,rövidgatya,két müzli meg egy kulacs.
mától jól odafigyelek arra hogy mit írok!!
szerintem simán gyere!jóóól kötsd be,de tényleg ovatosan!
nekem is volt ilyenem,ugyan így voltam,varrás nélkül de azért mozogni kellet,aztán mindig kinyilt,de elõbb-utóbb abba hagyta

igen arra is

Írta 2006. október 03. - 15:43

Kérlek dobd be Dalmához, mást nem tudok...csak még az adapter kérdés nem dölt el
Érdekel! Kontaktot kapok, vagy mondjam mi kell?Zsolo: anyumnak van egy pályája. Valami cukrász házaspár vagy micsoda. Tortákat is tõlük veszünk minidg, meg ha csak islerrõl van szó, akkor azt is. Olyan igazi cuccokat csinálnak. Nagyon faszásak! És jó áron dolgoznak...
Írta 2006. október 03. - 15:37

norton internet security 2003at használ valaki?mi a vélemény róla?
találtam itthon cd-n a linksys dobozban az ágyalatt .....
hol tudok fém apróbpénzt nagyobb címéletbe váltani??
3-5e forint körüli összeg
megyünk ma?fél 5?merre megyünk?cucc miatt kérdezem csak
Írta 2006. október 03. - 15:32

Zsolo: anyumnak van egy pályája. Valami cukrász házaspár vagy micsoda. Tortákat is tõlük veszünk minidg, meg ha csak islerrõl van szó, akkor azt is. Olyan igazi cuccokat csinálnak. Nagyon faszásak! És jó áron dolgoznak...
Írta 2006. október 03. - 15:25

Írta 2006. október 03. - 15:14

bár amenyire ösze vissza vannak most ramjaim csoda hogy együtt mûködnek:)
csak anyit meg nem használom a gépet hogy érdemes legyen kidobni belõle és venni Dual Channel DDR400asokat...
nekem most épp egy 3200es 512 samsung meg két 256os kingstone 2100as van bent...
szal frankó hogy egyik 200 másik meg 133on megy...

áh meg találtam a kisbringába való villát...
http://marzocchi.com...&LN=UK&Sito=mtb