Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió másnaposan a leendõ iskolájában. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

jaja nekem most a Their Law dupla szól :D

van kb 40képem amit szeretnék beszkennelni,milyen beállításokkal érdemes?Illetve hol van olyan webgaléria ahol nem törlõdik a föltöltött kép és fptként lehet rá föltölteni?

Találtam olyan ködös képet amit multkor emlegettél :)Ha föltöltöm õke majd mutatom.

Én voltam az emlegetõs?

Nálam a kep.tar.hu mûködni szokott ftp-vel... Mást sajna nem ismerek erre a célra.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja nekem most a Their Law dupla szól :D

van kb 40képem amit szeretnék beszkennelni,milyen beállításokkal érdemes?Illetve hol van olyan webgaléria ahol nem törlõdik a föltöltött kép és fptként lehet rá föltölteni?

Találtam olyan ködös képet amit multkor emlegettél :)Ha föltöltöm õke majd mutatom.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, esik mint az állat. Kell esõkabát, meg jó zene (Prodigy: Action Radar), és már lehet is menni mindenhova...

Kicsit frissíti legalább a pályákat, már eléggé porzott minden, és a patakok is éppenhogy csordogáltak csak.

Kokknak is jó, mert nem kellenek neki a biocsalik, hogy felépüljön, mert így csak könnyebben marad a seggén:).

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...ne mááá, bringával vagyok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Esik... :/ Bööö...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jééééégcsaaap...! :D

Ide még egy kevés kedvezményt is tudok, de nem tudom mit jelent a nagymama korú. Csak mert nincs lift, ami kb 20 lépcsõfokot jelent... Nyelveket jól beszélnek, és 40 méterre van a lótól...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Ábrahám kisholel - Munácsy u.
http://www.szallaske.../hotel_central/
http://www.szallaske...s/phk_01_hotel/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Srácok, ajánljatok szállást egy nagymama korú külföldi hölgynek (kicsit töri a magyart) vhol nem messze a belvárostól.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ökörséges videó :D

Tibur, bööööö...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.mkkp.hu/vallalkozok3.jpg
http://www.mkkp.hu/godot.jpg
http://www.mkkp.hu/semmisemigaz1.jpg
http://www.mkkp.hu/servelado1.jpg

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
tegyél bele csontikat, az kipucolja állítólag--biogyógyászat vazzega

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebbõl a jótanácstrióból örülök, ha a harmadikat be tudom tartani. :D

Most pedig átkötözés és örülés, mint majomfarok, hogy az elõzõnél leborotváltam a kis lábszáramat...

...faszás. Semmi javulás. :( Ugyan akkora és csúnya. És ilyenkor minidg sokkal jobban fáj. Azt nem értem, hogy ha Cseh Lacinak pár nap alatt összerakták a törött lábát, hogy úszhasson az olimpián, akkor másnak miért nem tudnak megcsinálni egy kis karcot?!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...kusssolj, nyughass és GYÓÓGYULJ!!!!

Márinnyó--sok friss husi volt ám!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megpróbáltam nem fölelni, de aztán nem jött össze... Most megint húscsomóskodhatok itt.

Márió, ezt most megint nem értem. :D Helyesírásilag sokat fejlõdtél, de a tartalom... :D

BRINGÁZNI AKAROK!!! Meg Schladmingba menni... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jójó,fölmegyek.
Kifelé gondoltam hogy azon a bejáraton jön ki ahol föl lehet menni hozzájuk.
Akkor megyek majd föl.
Köszi

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Akkor 12:20-ra odamegyek a bejárathoz.Köszi!

Ezt már az SMSben sem értettük... Dalma nem ott megy be, menj fel szépen.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Akkor 12:20-ra odamegyek a bejárathoz.Köszi!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Márió, Dalma ma 12:30 - 20:00ig van.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tinibus az komoly lehetett!!!!Mi hoyg hogy nem votlunk?

Mulisha mesternek igaza van a forrásal kapcsolatban!

Rettenet furcsa merevvázal dhzáni.Sebességre nem is voltam lasabb,mert az óra ugyan olyan adatokat mutatott mint ösztelóssal,de a téredem nagyon megérzi estére/reggelre hogy most õ a shock absorber.