Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 05. - 08:44

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 05. - 08:40

valahogy nem vágyom most bringával ki a sárfolyamba...
hová lehet beülni pécsen hogy a replay/santa/rundó/fordan körböl kiseik,de ne is egy késdobáló legyen,de egy kicsit eldugottabb
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 05. - 08:19

Ma délután egy taknyos cuppogós gurulás:D?
(Lassan már magam is unom a változatosságom. Csak próbálkozok aztán semmi. Hm. Utánanézek mi az érdekes manapság. Pl. ez a diszkóruhás köcsögség az biztosan sokaknak bejön. Na az lesz az;)!)
Meg kitaláltam egy jó kis mókát, de elég hosszú távú, és érdekes eredménye lesz. Még a végén bizniszt is csinálok belõle! Meg csinálok mást is.
Húúú. Most jutott eszembe, hogy a Vásáros út vége mennyire durva lehet ma. Múltkor is azt akarta, hogy engedjem el menet közben a kormányt. Hát ma mit akarhat tõlem! Hívogat már megint, biztosan magányos. Most írt, de nem megyek. Még kitalálom. Tegnap Melegmány hívott, de nem vettem fel neki. Az ne keressen ilyen idõben. Jövõ héten úgyis meglátogatom. Muccály lex! Régen láttuk egymást, és biztiosan tud mondani sok újdonságot. Még én is neki, remélem. Jó haverok Vágottpusztával. Nehogy megsértõdjön, hogy haverjához megyek, hozzá meg nem.
Írta 2006. október 05. - 08:12

de legalább nem esik
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 04. - 23:17

Okok, de hát az utolsó pillanatban változtatni ilyeneken azért elég extrém.Esõ meg nekem tényleg nem játszik. Semmi olyan cuccom sincs és a költségvetés most nem engedi az e téren való felkészülést...
Írta 2006. október 04. - 23:10

Szerinted láttam valamit? a fülemen ömlött ki az adrenalin, hogy épp mit csinálok is éppen, 3 centire nem láttam a fejemtõl:D
Írta 2006. október 04. - 22:59

Zsolo: gyertek! De rétes valószínûleg nem lesz...

Tomi, te meg csak tényleg bele se gondolj!
Esõ meg nekem tényleg nem játszik. Semmi olyan cuccom sincs és a költségvetés most nem engedi az e téren való felkészülést...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 04. - 21:43

Írta 2006. október 04. - 21:35

Írta 2006. október 04. - 21:33

Csak meglepõGondolom ennek most Zsolo nem örül...

Attól tartok részünkrõl ezt csúnyán (nagyon-nagyon) bebuktad Kokkk...A hétvégi mókák meg max úgy mûködnek, hogy ti jöttök hozzám. Mert sajna szüreti bor fesztivál lesz Villányban. Én naná, hogy végig ott kell lennem. Ez tegnap derûlt ki, de csak most gondoltam bele, hogy így bukom Sikondát. De nektek csak jó, ha én Villányban vagyok és ti is jöttök, szal bátran! Nem mellesleg tudnék kicsit törleszteni a az eltört cd-bõl...
Nos ha ezt meg mered tenni, akkor...(De ha rossz idõ lesz, lemondom az utolsó pillanatban...)
Írta 2006. október 04. - 21:23

Éjszakai jöhet, de az úszás hogy jött?! Mikor úsztam veled utoljára?!?!

A hétvégi mókák meg max úgy mûködnek, hogy ti jöttök hozzám. Mert sajna szüreti bor fesztivál lesz Villányban. Én naná, hogy végig ott kell lennem. Ez tegnap derûlt ki, de csak most gondoltam bele, hogy így bukom Sikondát. De nektek csak jó, ha én Villányban vagyok és ti is jöttök, szal bátran! Nem mellesleg tudnék kicsit törleszteni a az eltört cd-bõl... Vazz, idén mennyi mindent elbuktam a bor miatt?! Pótolni kell. Magyek Schladmingba! Azt még nem tudom hogy, de mennem kell... (De ha rossz idõ lesz, lemondom az utolsó pillanatban...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 04. - 20:43

Írta 2006. október 04. - 20:16

Az éjszaki erdõbenmászkálásra konkrétan rákérdezettMajd megyünk éccakait, meg úszni, meg király lesz ez is:D!

Ez a kép neked honnan van meg felirat nélkül???hétvégén:
Írta 2006. október 04. - 20:13

hétvégén:Hugom (aki itt lesz hétvégén) kérdezi, hogy mi lesz, mert nagyon számít rátok

Írta 2006. október 04. - 20:10

Írta 2006. október 04. - 20:07

Írta 2006. október 04. - 19:21

Nagyon rühellem ezt a "téli" korán sötétedõs idõszakot. sosem szerettem, de most úgy érzem, hogy minden eddiginél sokkal jobban nem szeretem. Sõt, ahogy eddig nem szerettem, az a mostanihoz képest imádat volt.
Peig szeressed!
Majd megyünk éccakait, meg úszni, meg király lesz ez is;)!
Írta 2006. október 04. - 19:10

Írta 2006. október 04. - 18:26

???Zsolo,akkor holnap menjek?Mármint Dalmához.
(Én ezt már nem értem és nem is biztos hogy szeretném, de én holnapután (pénteken) biztosan cseréme a 7t 8ra, ha nem veled akkor így jártál...)
Írta 2006. október 04. - 18:22

most jüttünk le a hegyröl a kutyával,Peti nagyon élvezte a szakadó esõben mászkálást,én aniyra nem,mert valahol léketkapott a lépõm és ovatos kis cseppekben szivárogott be a víz...
Zsolo,akkor holnap menjek?Mármint Dalmához.