Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát Kokkal voltunk eccer a Boccaccio melletti vasúti átjárónál a tüzéppel szeben lévõ kocsmában. Na az eldugott. És romániai árakon van minden. Kések nem voltak...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D:D

valahogy nem vágyom most bringával ki a sárfolyamba...

hová lehet beülni pécsen hogy a replay/santa/rundó/fordan körböl kiseik,de ne is egy késdobáló legyen,de egy kicsit eldugottabb

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah. Így van. Szép napot.

Ma délután egy taknyos cuppogós gurulás:D?
(Lassan már magam is unom a változatosságom. Csak próbálkozok aztán semmi. Hm. Utánanézek mi az érdekes manapság. Pl. ez a diszkóruhás köcsögség az biztosan sokaknak bejön. Na az lesz az;)!)

Meg kitaláltam egy jó kis mókát, de elég hosszú távú, és érdekes eredménye lesz. Még a végén bizniszt is csinálok belõle! Meg csinálok mást is.

Húúú. Most jutott eszembe, hogy a Vásáros út vége mennyire durva lehet ma. Múltkor is azt akarta, hogy engedjem el menet közben a kormányt. Hát ma mit akarhat tõlem! Hívogat már megint, biztosan magányos. Most írt, de nem megyek. Még kitalálom. Tegnap Melegmány hívott, de nem vettem fel neki. Az ne keressen ilyen idõben. Jövõ héten úgyis meglátogatom. Muccály lex! Régen láttuk egymást, és biztiosan tud mondani sok újdonságot. Még én is neki, remélem. Jó haverok Vágottpusztával. Nehogy megsértõdjön, hogy haverjához megyek, hozzá meg nem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bahh de korán van bármihez is...
de legalább nem esik

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Esõ meg nekem tényleg nem játszik. Semmi olyan cuccom sincs és a költségvetés most nem engedi az e téren való felkészülést...

Okok, de hát az utolsó pillanatban változtatni ilyeneken azért elég extrém.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
jaj a hülye szerkós idõszak volt?:o
Szerinted láttam valamit? a fülemen ömlött ki az adrenalin, hogy épp mit csinálok is éppen, 3 centire nem láttam a fejemtõl:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Agyon váglak! :D Mirõl beszélsz?! Ott voltam kb 10 percet és pont Janival dumáltam mikor jöttél a hülye szerkódba... ;)

Zsolo: gyertek! De rétes valószínûleg nem lesz... :)

Tomi, te meg csak tényleg bele se gondolj!

Esõ meg nekem tényleg nem játszik. Semmi olyan cuccom sincs és a költségvetés most nem engedi az e téren való felkészülést...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, ebbe bele se merek gondolni, hogy mire akar utalni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Várj várj...
idõt kérek.
ne bassz, hogy te voltál a diszkókirály?:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Gondolom ennek most Zsolo nem örül...

Csak meglepõ :o

A hétvégi mókák meg max úgy mûködnek, hogy ti jöttök hozzám. Mert sajna szüreti bor fesztivál lesz Villányban. Én naná, hogy végig ott kell lennem. Ez tegnap derûlt ki, de csak most gondoltam bele, hogy így bukom Sikondát. De nektek csak jó, ha én Villányban vagyok és ti is jöttök, szal bátran! Nem mellesleg tudnék kicsit törleszteni a az eltört cd-bõl...

Attól tartok részünkrõl ezt csúnyán (nagyon-nagyon) bebuktad Kokkk...

(De ha rossz idõ lesz, lemondom az utolsó pillanatban...)

Nos ha ezt meg mered tenni, akkor...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gondolom ennek most Zsolo nem örül... (Mellesleg Rave_Ace le sem szartad a fejem, mikor Vizdák Jani bemutaott a 24 óráson... Egészen sértve éreztem magam... ;))

Éjszakai jöhet, de az úszás hogy jött?! Mikor úsztam veled utoljára?!?! :D

A hétvégi mókák meg max úgy mûködnek, hogy ti jöttök hozzám. Mert sajna szüreti bor fesztivál lesz Villányban. Én naná, hogy végig ott kell lennem. Ez tegnap derûlt ki, de csak most gondoltam bele, hogy így bukom Sikondát. De nektek csak jó, ha én Villányban vagyok és ti is jöttök, szal bátran! Nem mellesleg tudnék kicsit törleszteni a az eltört cd-bõl... Vazz, idén mennyi mindent elbuktam a bor miatt?! Pótolni kell. Magyek Schladmingba! Azt még nem tudom hogy, de mennem kell... (De ha rossz idõ lesz, lemondom az utolsó pillanatban...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
jobbegérgomb, tulajdonságok;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Majd megyünk éccakait, meg úszni, meg király lesz ez is:D!

Az éjszaki erdõbenmászkálásra konkrétan rákérdezett ;)

hétvégén:

Ez a kép neked honnan van meg felirat nélkül???

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Hugom (aki itt lesz hétvégén) kérdezi, hogy mi lesz, mert nagyon számít rátok ;)

hétvégén:
Feltöltött kép
:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Majd megyünk éccakait, meg úszni, meg király lesz ez is:D!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hugom (aki itt lesz hétvégén) kérdezi, hogy mi lesz, mert nagyon számít rátok ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Nagyon rühellem ezt a "téli" korán sötétedõs idõszakot. sosem szerettem, de most úgy érzem, hogy minden eddiginél sokkal jobban nem szeretem. Sõt, ahogy eddig nem szerettem, az a mostanihoz képest imádat volt. :D

Peig szeressed!
Majd megyünk éccakait, meg úszni, meg király lesz ez is;)!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon rühellem ezt a "téli" korán sötétedõs idõszakot. sosem szerettem, de most úgy érzem, hogy minden eddiginél sokkal jobban nem szeretem. Sõt, ahogy eddig nem szerettem, az a mostanihoz képest imádat volt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo,akkor holnap menjek?Mármint Dalmához.

???
(Én ezt már nem értem és nem is biztos hogy szeretném, de én holnapután (pénteken) biztosan cseréme a 7t 8ra, ha nem veled akkor így jártál...)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokkka a hasonlóság ki is merül abban hogy nekem is van fekete kabátom ;)

most jüttünk le a hegyröl a kutyával,Peti nagyon élvezte a szakadó esõben mászkálást,én aniyra nem,mert valahol léketkapott a lépõm és ovatos kis cseppekben szivárogott be a víz...

Zsolo,akkor holnap menjek?Mármint Dalmához.