Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Villány már megsemmisült. Találtam pár túlélõd, de a külvilágtól elszeparálva vagyunk és fázunk. Mellesleg a csapásoknak még messze nincs vége...

Esõ után valaki? Vagy a kevésbé kötöttek holnap reggel??? Mert ha ez a tendencia folytatódik, vadi zsír géppel megyek majd versenyezni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nálunk minden szárazjég! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bazdmeg. Ilyen fekete felhõket még sohasem láttam.

Itt még nem esik. De ha ez lehull, akkor annyi sok mindennek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hol esik?? Nálunk minden száraz! :D Még... :(

The life is short, ride more!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az esküdtszék egybehangzóan bûnösnek talált!

Esik. Nem kicsit. Nagyon! E.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fúj a szél.
Nem én voltam.
tagadok mindent.
Kurvára nem mentek ti sehova!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fûzni kereket kell, meg a csajokat! Azt viszont képzelem, hogy mit kotyvasztottál... :D

Srácok, azt ugye tudjátok, hogy a Tomi woodoo földjén eljátszott vihar miatt ma tényleg nem megyünk sehova...?! Kb 3 perc alatt hûlt 5-10 fokot és fekete lett minden... :(:(:( Fuck the weather!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokkka én jövök!!Szombaton!Ma nem mert suli...

Meg vagyok hüylve,mosttam már 3adagot,teregek,meg most fûztem valami kaját...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Végülis 7re valószínû el fog állni...
De már megint nem tudok rendesen vihar fotózni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szomorodj meg! Attól, hogy te nem tudsz jönni, még nem kell számítógéppel sunyin ideirányítanod az összes esõt a lehetõ legrosszabb pillanatban mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Edit: vazz, itt már dörög és megy arra... :( De tegnap is elállt egy háromnegyed óra múlva. Akkor ma elmegyek esõ után! Legalább csúszik majd...

Szombaton nincs kedve valakinek a Mecsextrémes pályára menni edzeni, kipróbálni, ...?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márpedig biztos lehetsz benne...
Mondjuk szandálba jöttem, és így legalább gyorsan kifolyik a víz belõle...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha ma is pont a tekerést mossa el, amikor itt rohadok az irodában, amég süt a nap, nem kicsit leszek ideges...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ide fog érni, mert én nem megyek ;)
Animált esõmozgás ;)
Majd idõnként frissítem, ha ráérek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
reméljük nem.ér ide...:http://met.hu/omsz.php

Akkor 5Ló, 1 Torony,5DH-s, 10Sör:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Geneon!!! Basszájba! Most állt össze a kép... ;) Nem tervezem, hogy eladom. Most összeállt egy egész szép kis géppark. De én sokat járok Pestre, úgyhogy ha tudok valami jót, vagy ti tudtok valamit, lehozom. Gyertek velem bringázni! Nagyon durva az intense... :D

Akkor 5 ló, megyünk együtt. Régen volt már ilyen...

Gedough

Gedough

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
kölyök8:

Köszi a tippet!

A kis PolarX-ed nem eladó esetleg? ;) Úgyis eddig a legtöbb levetett cuccod nálunk landolt... Most megszakadt a sikersorozat, de ha szóltál volna a Bullit-ról... Nem akarod köztük látni a PolarX-et? :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

De pici, de erõs... :)

Tibur?! Mi lesz már???

5hTéren--Toronyig Zapattal!

Hát bazzeg--itt melózok, nem a k. fórumot bambulom egész nap!!!!!!!! Ismét szólok, hogy MINDENKINEK van MOBILJA is!

Tooony--acces denied:-((

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
klassz... :(

http://myspace.com/dropkickmurphys
ezt találtam,nekem bejön,fõleg a tégla zenéje

Kokkka,Kukut hívd fel,mert elmnet meleltünk szobmaton a téren... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De pici, de erõs... :)

Tibur?! Mi lesz már???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Múltkor valakiknek említettem a mini V8-as motorokat. Na itt van pár:
Mini V8 (part 1)
Mini V8 (part 2)
Mini V8
Minature Working Flathead V8 in action
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök