Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Misinek kb 30 perc múlva száll fel a repülõje és Amcsiba marad 3 hétig. De írok neki mailt, azt hátha nézi... ;)

Na, hogy áll a mai tekerés? Tibur, hova tervezed? Mert torony lenne ma a cél. Zapat említette Jakabot, de nem valószínû, hogy belefér és ha neked nem jó a torony, nem várunk rád! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokkkka Misivel ha kommuniálsz,kérdezd meg lécci hogy milyen és mennyi olaj kell a villába!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

1- 5h nem lehetne-e?
...

Nekem jó az 5 is, nyilatkozzanak a többiek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
klassz,de csináljuk is meg!ide sajnos nem tudom hogy remetére megint engedének-e egy olyat mint ami volt hétvégén,de körbekérdezek,hátha este buli meg koncert meg ilyesmi feldobná a témát,meg oda akkor fel is lehet jönni nézni,nagy kipakoló placc van,lehet sütni,malacot forgatni,bort kostolni!

No A Kétfejú Fenevad jó,meg a zenéje Kispál :)
de a Csokonai Színház - Szõcs Géza: Liberté '56 is megnézém,mert a Helikonon hozzájuk hasonlítótták a mi darabunkat,ezért nem lettünk elsõk...
szóval részemrõl ok,de félek jegy már nincs sok...

kérékpár még szünetel,gyalogolni is rosz :(

jah jegeket meg megnéztem:
Az alábbi Versenyelõadásokra minden jegy elkelt:
A karnevál utolsó éjszakája
Az ünnep
Szentivánéji álom
A párnaember
Hosszú péntek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Respect! ;) Akkor ma menjünk! Úgy néz ki, hogy 3 körül el tudok már lépni innen, szóvcal a 4, fél 5 simán jó. (Haza felé be kell ugranom ide-oda.) Szal igyekezzetek légyszi...
Az erdészetes dolog faszás! Én szeretem a Remete fölötti részt, bár tényleg rövid.
POSzT-on mit érdemes megnézni? Egyre azért elnézek, mert sosem kultúrálódom!
Pénz nekem is kéne. Nem telóra, de sok másra...
És nem bejáratós... :) Volt vele light bemelegítés, aztán most már lehet csapatni!!!

1- 5h nem lehetne-e?
2- sz.tem is rövid
3- már nincs jegy állítólag
4- nekem is kocsi jav.ra
5- akkor én is-én is hadd, naaa!:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Jah, mennyünk tekerni! Hogy mikor, azt még nem tudom, de Kokkal szívesen mennék már egyet!

Respect! ;) Akkor ma menjünk! Úgy néz ki, hogy 3 körül el tudok már lépni innen, szóvcal a 4, fél 5 simán jó. (Haza felé be kell ugranom ide-oda.) Szal igyekezzetek légyszi...

Az erdészetes dolog faszás! Én szeretem a Remete fölötti részt, bár tényleg rövid. És ha nem lehet erdõbe bevinni, lehet, hogy nem lenne szerencsés túlzottan elnyújtani, mert csak kacskaringókat lehetne beletenni.
Ugrató, meg ja. Rönkökbõl kupac, aztán rá egy kicsi föld. 5 perc alatt elbontható és legalább átrepülünk egy csomó részt, ahol nem végzünk pusztítást... :D

POSzT-on mit érdemes megnézni? Egyre azért elnézek, mert sosem kultúrálódom!

Pénz nekem is kéne. Nem telóra, de sok másra...

És nem bejáratós... :) Volt vele light bemelegítés, aztán most már lehet csapatni!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

a talaviszonyokat nem változtathatjuk meg, magyarul földbõl épített ugrók nem lehetnek.

Tehát ácsolt lehet? Akkor lehetne oda North Shore pályát csinálni? Hmmm, érdekes...

Tényleg, kokkk bringája még bejáratós? Kímélni kell?

Na, kértem pénzt. Legalább rendbe tudom hozatni a kocsit... De, hogy telóm mikor lesz új, hát azt már nem tudom. Majd õsszel, vagy télen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na reggeli!

Jah, sok döglés volt!

Ma PGvel voltunk a PVV Rt-nél verseny ügyében. A lényeg: Jakab-hegy Erdészeté és velük kell egyeztetnünk (ezt tudtuk is), Orfû feletti részek állami tulajdon (szintén Erdészet).
Remete-Szentkút nem ajánlott, mert az az utca, ahol kiérnénk, nagyon szûk, és nehezen megoldható a közlekedés a helyiekkel.
De:
Lapis-Remete zúzós irtás megoldható! Azon a területen belül ott jelölünk ki nyomot (szinte), ahol akarunk. Az erdõbe nem mehet a nyom, és a talaviszonyokat nem változtathatjuk meg, magyarul földbõl épített ugrók nem lehetnek. Elhívjuk majd õket, hogy lássák, hogy miben gondolkodunk. Ott ki lehetne tûzni egy jó kis pályát. Igaz, hogy rövid, de ha ügyesen elnyújtjuk, akkor akár jó is lehet.

És utánanéznek a Bányának is, az sem lenne rossz helyszín!

Jah, mennyünk tekerni! Hogy mikor, azt még nem tudom, de Kokkal szívesen mennék már egyet!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
jaja: http://poszt.com/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor utólag is boldogság, ne haragudj! ;) Nem sokára 42 és megtudod az élet értelmét!!! :D

POST nem nem jövõ héten van? Van jó program? MErt vaalmire csak el kéne menni.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szarrá alvós/döglõs h.hétvége utáni jóreggel!

Napkinék- hívtalak városba, de te nem vetted fel.

A héten POST-olás a tereken?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo, mid volt?! Szégyellem magam, de lemaradtam... És mi volt a versenyen?

34
...a versenyrõl meg majd lesz majd duma meg képek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, olyan vagyok, mint egy mosott karakábé...

Menjünk ma tekerni meló után! Még egyeztetünk, de igyekszem korán ellépni, szal nekem sztem fél 5-tõl faszás! ;)

Zsolo, mid volt?! Szégyellem magam, de lemaradtam... És mi volt a versenyen?

Szép nap!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ja és utólagos BÓDOGOT ZSOLÓNAK!

Köszi :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most, hogy van gépem, mindnekinek valami baja lesz?! :D

Ged: ha jól körbenézel, ki lehet fogni jó dolgokat. Most nem vagyok képben, de minig vannak fasza cuccok... Az egy éves kesztyû meg felejtõs érv sztem! ;)

Vazz, nincs lámpám, de mennék most éjszakait is, meg bármit, csak tekerhessek!!! Pontosítok... CSAPATHASSAK!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no faszást túráztunk a kutyával,esõ kurvára nem zavarta engem sem,mert papucsba és fürdõgagytában mentem....
alig lehetett lefogni,anyit rohangált.
téredem viszont nagyon kifingott,azt hittem hogy nincs vele semi gond,de van...szal kis pihi bringa szempontból...

Gedough

Gedough

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Magoo:

Köszi az ajánlatot, nagyon csábító... :cool2:
Még nem tudom, fent Putnokon ígértek egy hegesztett PolarX mellé egy ajándék 1 éves kesztyût is... Nagggyon hezitálok... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A képek faszák, mégjobban sajnálom, hogy kimaradtam. Villány is fasza volt, ma sokat döglöttem és a kurva esõ, hogy pont csak akkor esett, mikor tekerni akartunk. A dícséreteket kössz, sokak segítségének köszönhetõ, hogy ez lett.

Holnap tekernék, mindenképp 4 után. Olyan fél 5 -5 lenne jó sztem, de még napközben egyeztetés.

Zsolonak milye volt?! Lemaradtam... :(

Atus, nálam a szemcsid, egyszer bedobom. Meg szereljünk autót! ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na

nyomattunk egy lófarkát :D
esõt jól megkaptuk, de inkább csak az izzadságomtól voltam vizes :) kurva azért kinnt állt a borbála hídon...

Geduogh:

van egy 2001es px-em, 16' kék-sárga. egy horpadással + 2 repedéssel 20.000HUF vagy ennek megfelelõ mennyiségû sör az ára. ha megveszed egy héten belül ajándék 661 matrica (csak egyszer!!!! használt, karcmentes) jár hozzá :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tegnap nem , de ma már ideges vagyok! Mégha mondjuk valahol fennt kap el és csak lefele kellene jönni...de hát így....ehhhhh
Villámok fölötted keletkeztek?