Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Tomi most semmi esélyed, mert én meg beírtam a konzolba, hogy main.rain_influence = 0; valamint az onLightning eseményhez hozzárendeltem a continue utasítást is! :D

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem volt elég a tegnapi? Miért nem tanultok belõle? Még a végén kénytelen leszek ma is meghívni az esõ függvényt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Akkor legyen Lófarka 5h--és Toronyirányt.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Én mindenképp tornyot megyek! Jó pár napja bennt rohadok a mintavételezési rendszerek között és diszkrát válaszértékeket számolok különbözõ folytonos bemenetekre.
Úgyhogy most már épp itt az ideje egy kis zúzdának... Ebbõl kifolyólag túra és egyéb alacsonyfrekvenciás erdei szobabiciklizés kizárva!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, nagyon jót csapattunk! Kellene még egyet. Tornyot mentek, Tibi?
Kokka gépe iszonyatos...

És és mi is dogozunk és adózunk...

Ez pedig hátha érdekel valakit:
http://apro.bikemag....p?product=71460

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ma jönnék én is egy rájdra olyan 4-5 felé...

Lxa

Lxa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
erre voltam kiváncsi. nagyon köszönöm. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mért érzem úgy hogy kimaradtam valami jóból?! :D

amúgy megcsináltam mindent!!!
szal mehetünk,du!

mikor kivel hová?

Lxa:
Figy elsõ körben pucolás,de ha meg úgyis nehéz vagy meg nem egy szerencsés szerkezet a 4szög tegnely,akko ha tudsz fordíts egy kicsit nagyobb öszeget rá és vegyél valami isis/octalink/integrált kombinációt.
Az bírja a súlyodat,ha ipari-zárt-csapágyas ako még a sárra-porra is kevésbé érzékeny-ergó tovább hajthatód pucolás nélkül.
Persze az integrált lenne a legjobb megoldás-lx pl-de az árban kicsit feljebb van,viszont az árában benne van a monoblokk!

sok szerencsét,kérdezz bátran!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na ez, NA EZ... VÁÁÁÁÁÁÁ... :D:D:D És még csak most kezdõdik a nap! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

utsó próbálkozás
http://www.koolkasko...privateplatinum
...

na ez jo lehet :)

ma rájd végre!!!

lxa: isis is jó meg shimano is, lehet jó még a tiéd is csak ki kellene takaritani bár, ha elég öreg akkor inkabb vegyel egy ujat
Sei, soku Si.

Lxa

Lxa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
ok nézem, bár inkább tapasztalati oldalról érdekelt a dolog - a 90+ kg miatt... :) értem ez alatt azt, hogy hasonló igénybevételt az egyik jobban bír-e... bár ha ilyen sz@r lesz az idõ, akkor még nem aktuális a csere - mire mennék tekerni mindig leszakad az ég... :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
LXA--ennyi kérdésre a választ inkább a GUGLI-ban, vagy e-bike.hu-n keress-egyszerûbb:-)

Ma du. szép idõ lesz-és tekerni megyek(5-6 tól)

Lxa

Lxa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
köszi a válaszokat.
az ISIS és az octalink közt mi a különbség? (shimano - nem shimano?) ránézésre ugyanaz. vagy csak rosszul nézek rá... :)
valamint mennyivel jobb/strapabítóbb ennél az integrált megoldás?
a GIANT-re mindegyik jó (lehet)?
üdv

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hideg jóreggelt!

Én is álmos vagyok csak tudnám mitõl??

Tekerjetek, mi meg melózunk-adózunk helyettetek is:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hülyék vagytok.
Én most annyira furcsán érzem magam. 9 elõtt itt bennt vagyok, és hirtelen nem is tudom mibe kapjak. Az a gáz, hogy nincs kispárnám ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Korán tekerõs jó reggelt!

Csípõs idõ, csipás szem, de bizsergés és nem sokára csapatás!!! :D Szar is lesz utána bevetni magam az átlag hétköznapba/melóba, de ezt hagyjuk is, mert most RIDE!!!! ;););)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggeli!

Tehát Márió megint nem jön... Igaz idén már jött egyszer, amikor mondta, tehát kimerült a keret:D!

Jah, hajtómûvel sokáig elmegy a lánc, a racsni-lánc kapcsolat kicsit képlékenyebb.

Majd megyek.

Szép esõs napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okés faszi,de a 9ez valami brozalmas korainak tûnik....

meg mivel kiteregettem minden bringás cuccom az erkélyre ahol kissé megáztak,még nem is tudom mit húzzak fel :) :)

meg féket is kell még állítanom,meg gumit cserélni,meg meg meg...

na honlap nyomassunk valami zûd3szöget,tessék csatlakozni!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, nem tudom, de 9-kor nálam dörömbölés az ablakon, aztán meglátás! ;)

Lxa: szedd le, tisztísd ki, zsírozd be és tedd fel. Ha nincs elcseszódve a négyszögkúp akkor akár jó is lehet utána. De csodát ne várj. Egész hajtást nem feltétlenül kell cserélned sztem, de az ISIS nagy találmány... Ami ugye egy monoblock és egy hajtókar cseréjével jár...

I3aI3: az ám... De kép nincs. Mert hogy lehet, hogy intense-em van, de fényképezõm nincs. :D Hehehe... Élõben amúgy is durvább.

Tomi, látod-látod?! Fasznak kellett annyit szopatni minket! Most te is szívtál kicsit. Holnap úgyis elmegyünk délelött és kib@szunk veled meg az idõvel! ;)

Na ráálmodok a holnapra! Csá!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
estét

olyan kiba álmos vagyok, hogy na.

iwiwen meg megint bejelölt vki akirõl fingom sincs, hogy ki...ehhh...

szerelek egy nõi bringát (uno...) és iszonyat recseg benne a racsni, de ez még az a régi menetes fajta, ahhoz meg nem értek, lese tudom szedni.

Mário én általában azt sem tudom, hogy mi az amit linkelsz, vagy azért mer angolul van vagy mert nem hallotam még róla ;)

Tomy ha vártál volna 22:00ig ihattunk volna egy sört ;)

na csákkány