Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Áhh bazzeg bebasztunk/ Meg bazzeg bazzeg 40e Huf kihozatni a bringám, ez nem buli--miafaszé ilyen sok--ennyiért kitekerek

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vazze Tomy, én akkor tudok vele menni! Meg a levegõsre tényleg kíváncsi vagyok, bár nincs összehasonlítási alapom! Majd lopok kint egy giga gyári Intense-t!

Holnap 6-ra jön a Mozsafsik házaspár. És még sehol vagyok a pakolással az én értékrendem szerint.

Na legyetek jók, zabáljatok fel mindent egy bulliban, fõleg olyat, amit nem vettetek, igyatok Hapci poharából, mi majd írunk!

Píxxx.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Hát ennyi pénzért még ilyenekben lett volna érdemes gondolkodni:
Canon PowerShot A460
Panasonic DMC-LS2
De most már mindegy.

???

inkább ezekhez hasonlít tudásban:
http://www.fotomarke...t.php?pid=15663
http://www.fotomarke...15134&fromcat=9

nagyker ára amúgy 34ezer, csak gondolom a metro nagyobb tételben vásárolt és ezért tudják ennyiér adni.
csak kár, hogy xd kártya kell bele. az lassúbb és drágább. de hát ez van.

néztünk keresztapámmal egy csomó képet, amit különbözõ gépekkel csináltak és az olympus gépek sokszor még akkor is verték a többit, ha kisebb felbontással készült. kodak pl elég gyengus volt, canonnak meg csak a drága gépei csináltak igazán jó képet.

ha lenne lóvém ilyet vennék, de nincs :)

http://www.fotomarke...4463&fromcat=14

T
Magoo: még másfél hétig kell Movalis-t szednem, amire nem ajánlatos inni. Persze lehetne, de azért nem játék a dolog.

tudom na, csak hülyülök. nem kell komolyan venni engem ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hello,
kolyok: Legalabb a forumra tudsz irkalni, majd itt ilyen tavgyogyitast kapsz. :) :):)

En mennek mar tekerni. Na majd nemsoka, addig meg sok egyeb kozott koltozes meg miegymas. A CRC dolog meg mindig all, viszont a koltozesem miatt nemsokara nem lesz net, megprobalom 14-ig kihuzni a kikotest azert.

Harry potter jo lehet elmentem volna, na de majd inkabb az MPH showra novemberben.

Dawg Primo ehehhe, megneznem a vigyort :D

MBUK-t meg elfelejtettem megvenni :(
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, megkaptam a csomagot, kössz mégegyszer! Tényleg lesz mit nézni... ;)

Magoo: még másfél hétig kell Movalis-t szednem, amire nem ajánlatos inni. Persze lehetne, de azért nem játék a dolog. Ezt kaptam mûtét után is a kórházba, nagyon erõs fájdalomcsillapító. De enélkül eléggé nem tudnék lenni. Ráadásul ha iszom, nem tudok mankózni, ami világvége és hamegbillennék és akár csak egy pillanatra rálépnék a bal lábamra, azon kívül, hogy szörnyethalnék a fájdalomtól, kb el is basznám egy életre... De azért lassan 1-1 sör... Ejjj... :) Max itthon az ágyban!

Patyó, még mindig nem tudom mi az, amit vennem kell csajomnak!

Snidlingeseknek jó fagyoskodást és teleszkópcsattogást-lánccsörömpölést!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ennyi pénzért még ilyenekben lett volna érdemes gondolkodni:
Canon PowerShot A460
Panasonic DMC-LS2
De most már mindegy.

Senki nem megy vele, csak én!
Különben is SPD-t rakok rá aztán azzal ti nem tudtok!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na csá

Tomy báázzze én is akarok csapatni azzal a géppel!

hétfõn elmentem a városi géppel metroba, de még nem az igazi, láncot elég sûrûn ledobálja, mondjuk még nincs rajta elsõ váltó. ja és estére leeresztett a hátsó gumija. pedig csak betonon mentem vele, még járdán se voltam....és tök újak a gumik, kb 150km-t futottak. úgyhogy levittem a pincébe és azóta a jobbik pxel járok.

Zsófi vett ilyet:

http://www.olympus.h...r/29_FE-210.htm

29.900ér simán megérte, jó kis gép.

üdv Kokkk igyál az este, az jóó fájdalomcsillapító ;)

Tibi te meg taposd ki a vectra belét úgyis céges, mondjuk driftelhetnél vele, kiváncsi vagyok, hogy bírná a lökhárítója :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na remek

faterom most hivott hogy a londoni herri potter premirere ok viszik a diszletet azt ott vigyorog a szineszek kozott :D

tomi,ha nem birsz vele,szolj,megorulok egy kis bringazasert amikor nem a repedesen jar az eszem....

Sooosék,miko utaztok,honap??

Valaki balcsira vmikor?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Patyó, célzás volt? Szombaton lesz a névnapja... De nem nyitja meg! Ajd rendes linket, vagy töltsd fel valahova! ;)

Ma Kisbé elvisz itthonról kicsit. Végre... 20:00 don dodo, ha van kedve valakinek, jöjjön.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hát az tuti, hogy akkor folyamatosan tekerni fogom. Belenyomok egy 60km-t aztán jóvan. De majd meglátom...
Azért érdekel, hogy milyen egy ilyen levegõs cucc.

jóóó egyébként...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Azé furcsa me elmegyek egy buliba és viszek piát meg valamit grillezni, akkor eszembe nem jutna a maradékot hazavinni

...dehát a maradék az megint más tészta. Anyway

Tommy--ezek minek tesznek fel spojlert eggyáltalán:-)))

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
ákos te vagy a legnagyob!!!

írjunk tanulmányt...:-D

Kokk, ennek örülök.

Akkor van egy évem feljönni hipihopi ugratóspályán való kerékpározásból..:-D
Kokk ha nem tudnád mit vesz egy kemény a csajának ajándékba akkor megmutatom:
http://upload.vipmai...f2df31c86344a7e
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát az tuti, hogy akkor folyamatosan tekerni fogom. Belenyomok egy 60km-t aztán jóvan. De majd meglátom...
Azért érdekel, hogy milyen egy ilyen levegõs cucc.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát, kb egy év... :( De azt mondják, hogy elég jól sikerült a legózás.

Tomi, akkor vegyél ki egy nap szabit! ;)

Zap: :D:D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát mondjuk szerintem az egyik legveszedelmesebb alak, aki a "házipálinkát" kínálgatja körbe, és persze õ sosem iszik :D
Pedig milyen önzetlen cselekedet hajt végre, ugye?

De a "megmutatom hogyan kell gyorsan sörösdobozból inni" ember eleinte csak önmagára veszélyes. Késõbb már mindenre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Sõt én ismerek olyat, akinek feneketlen a hasa és sose elég a sütögetésnél amit õ hozott, hanem mindig pitizik utána. ;) :D Remélem ti nem ismeritek... hihihi

Írjunk tanulmányt "Rosszcselekedetek zenés-táncos, illetve evõs-ivós összejöveteleken Pécs -,mint 2010 Kultúrális Fõvárosa- közigazgatási határain belül" címmel. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha minden jól megy, akkor 1 napra fogok kapni tesztelésre egy Dawg Primo-t.

Az meg megint siralmas, amikor valaki nem visz magával elég piát, vagy olyat visz amit õ se iszik meg, aztán megissza más elõl...
De ez mind olyan dolog, amitõl izgis egy buli :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Kokk!

Háttemeg mikóó leszel újra bringázható képességû?
Remélem faszán megcsinálták a lábad!

Képek nincsenek a sebrõl?

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Azé furcsa me elmegyek egy buliba és viszek piát meg valamit grillezni, akkor eszembe nem jutna a maradékot hazavinni.

Kokk szavával élve nagyvonalú..

de lényegtelen. különbözünk.

Majd ha következõre hívtok buliba és a chipsembõl marad azt elviszem haza.

Meg a piát amit viszek azt felcímkézem hogy :
( !! Ebbõõ ne igyáá az az enyém!!)

:-D :-D :-D
persze csak rhögni tudok az egészen...:-D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Olyan, mintha papírból lennének a lökhárítók. milyen szarul vannak felfogatva? De azért elég szépeket buknak... A legkomolyabb akkor is a zene! :D

Baszki, mindenki ellépett itthonról, nem tudok lehozni egyedül takarót! Bár majd viszek föl hátizsákot magammal... És legalább nem fogok izzadni itt egyhelyben. Megnéztem idõképen és Pécsnél pont északra fúj a szél... Hehehe... majd a mi kis szellõnk visszafújja az egész országos szelet! ;)