Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. július 03. - 21:22

Írta 2007. július 03. - 21:02

Megoldható ja. Majd összeszedek pár lemezt, aztán majd kifolyik a szemed annyit fogsz nézni
De Tomi, azt javasolták, hogy tõled kérjek Heroes-t, meg Dexter-t, mert azzal sokáig elleszek. Meg jó lenne 24 is, meg az a börtönszökéses is, meg mindenféle, szal ha megoldható, akkor pls!

Írta 2007. július 03. - 20:26

Atusék hoztak friss pogácsát, meg filmeket, meg gyümölcsöt, innivalót, szal iszonyat thx!
De Tomi, azt javasolták, hogy tõled kérjek Heroes-t, meg Dexter-t, mert azzal sokáig elleszek. Meg jó lenne 24 is, meg az a börtönszökéses is, meg mindenféle, szal ha megoldható, akkor pls!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. július 03. - 16:29

Írta 2007. július 03. - 16:23

Én ha minden jól megy és lesz akkor még ember, mennék egyet 6-fél7kor. Viszont indul egy turnus elõtte is valamikor 5 körül, ha jól hallottam.
Aktuális civil
Írta 2007. július 03. - 15:39

a rehabosnak jobbulást!
új vagyok itt...de mégis megkérdem,megy valaki ma kábé 5-6 körül egy TV-tornyot,vagy Jakab-hegyet?ha igen,betársulhatnék?
feljebb olvastam éjszakai karikázásról,az se lenne rossz! 8)
Írta 2007. július 03. - 10:54

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. július 03. - 10:54

Parkolókártya lesz?

A tegnapi nap még koszosújság is jött benne mindenféle szép képpel!
Írta 2007. július 03. - 08:47

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. július 03. - 08:28

De jó volt kinyitni a szemem és itthon lenni, nem pedig arra ébredni 5-kor, hogy már szúrják is a véralvadásgálót a hasamba. Viszont most magamnak kell szúrni, ami para, mert kicsit félek tûtõl és igencsak elképzelhetetlen számomra, hogy magamat szúrkáljam. De úgy néz ki, muszáj lesz...
Hehe, az ugratóásás nagyon jól megy. Platina meg van!

Na megyek, végre itthoni reggeli és itthoni WC, de para, hogy nagyon sokáig tart odajutni és "ráülni/elhelyezkedni", szal nagyon elõre kell tervezni...

Szép napot!
Írta 2007. július 03. - 08:25

Kezdek elfelejteni magyarul. Franciák normálak, csaka vezetésnél türelmetlenek. Kicsit vacilálsz, hogy akkor most merre is kell kanyarodni, azt már dudál-hadonászik+ valmit mond is--nem kell felvenni és kész:-)
És eggyenlõre még tûrhetõ a kaja is, na majd csekk ma...
Itt zuhogni fog egész héten bazzeg--és itt is lesz vali össznépi városi zenés hepaj 14.-tõl
Kokk-vinyo Zsolónál--
Írta 2007. július 03. - 07:44

Hella Kokka! Nem tudom mit nyafox egy ilyen kis karcolás miatt:D! Legalább platinát tettek a lábodba? Ugratót tudsz-e ásni:D?
Hehe! KisB és a nõi autó! Hehehehhehehehe!
Jah, város szar volt, már tudom, hogy miért nem mentem eddig hétköznap.
Na megyek pakolgatok, meg intézkedek, meg miegymás. Remélem tréningelni is lesz idõm!
Sztem az arabok sokkot kapnak a Tibitõl, ha egyszer elkezdi vakarni a fejét:D!
Csókahomlokotokra.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. július 03. - 00:42

hal a jo egnek meg egy Hetfot kell itt kibirni...
kolyok8: welcome back, 5 het az nem is annyira veszes kitartas
albertfish: milyen vaz lesz akkor vegul is? Tomac-eknak jon majd az uj DH vazuk 2008ra okt tajekan mutatnak rola kepet.
Franciak milyenek?

Írta 2007. július 02. - 23:15

Kíra meg ellépett ma hajnalban Monakóba, szal épp nem láttam. Hesszel a tengerparton... Bekaphatja.

De mozdítható vagyok. Bármiben benne vagyok, csak ne legyen nagy táv, ha lehet, valaki vigyen autóval és le lehessen ülni. Csak ennyi!

Na lépek aludni, hosszú volt a ma. Jó éjt!
Írta 2007. július 02. - 23:00

Üdv itthon faszi!
Már beszéltük hogy mikkel kínozzunk ha már mozgatható leszel

De egyelõre kínozzon a Kíra!

Tubus,aztán zsötemezzél aktívan odakinnt!!
Neked is nõi autót lett mint KissBnek!?

Vidámvasárnap koncert volt a városba....
döbbenet
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 02. - 22:51

Teljesen el vagyok tájolva--lassan 11 óra és itt még csak most kezdett esteledni bazzzzeg.
Opel Vetrát kaptam 1.8 140 ló-gyorsul szépen-meg fogyaszt is szépen, meg nagy csónak is szépen.
Írta 2007. július 02. - 21:30

Végre itthon... Elég hosszú volt ez a hét és nem rövid volt az út, amivel zárult. Mindenkinek köszönöm a kis lelkem ápolgatását, hálás vagyok minden sms-ért, hívásért, fórumra írt sorért.
A küldemény pedig ûberfasza volt, sûrûn vettem elõ a lapokat, baromi jó érzéssel töltött el a dolog! Magoo:

Most 5 hét óvatoskodás, mert nem terhelhetem, de mindent csinálhatok. Mankóval. Úgyhogy szervezzetek jó kis fõzéseket, film nézéseket, akármiket, aztán megyek. Elvileg 2 hét múlva víz-kompatibilis leszek, úgyhogy Orfû és társai simán játszanak majd!
Na most pihi, eléggé kivagyok. Aztán majd mesélek élõben!

Kössz mégegyszer mindenkinek mindent!
Írta 2007. július 02. - 14:23

Írta 2007. július 02. - 14:05

Írta 2007. július 02. - 13:29