Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...én még nem kezdtem el...de majd ma

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

De Tomi, azt javasolták, hogy tõled kérjek Heroes-t, meg Dexter-t, mert azzal sokáig elleszek. Meg jó lenne 24 is, meg az a börtönszökéses is, meg mindenféle, szal ha megoldható, akkor pls!

Megoldható ja. Majd összeszedek pár lemezt, aztán majd kifolyik a szemed annyit fogsz nézni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Boccs, hogy ma nem fogadtam látogatókat, de írtó elfoglalt vagyok... :D Mindenesetre kössz. Ma nem voltam túl jól. Holnaptól lesz bogyóm, aztán akkor lesz jóság... ;)

Atusék hoztak friss pogácsát, meg filmeket, meg gyümölcsöt, innivalót, szal iszonyat thx!

De Tomi, azt javasolták, hogy tõled kérjek Heroes-t, meg Dexter-t, mert azzal sokáig elleszek. Meg jó lenne 24 is, meg az a börtönszökéses is, meg mindenféle, szal ha megoldható, akkor pls!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
_csatlakoznék valamelyik turnushoz,HA nem gond..csak adjatok pontos infot_
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Yeee, Tiburnak van net! Kokkka filmet MSNen.

Én ha minden jól megy és lesz akkor még ember, mennék egyet 6-fél7kor. Viszont indul egy turnus elõtte is valamikor 5 körül, ha jól hallottam.

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
csövi!
a rehabosnak jobbulást!
új vagyok itt...de mégis megkérdem,megy valaki ma kábé 5-6 körül egy TV-tornyot,vagy Jakab-hegyet?ha igen,betársulhatnék?
feljebb olvastam éjszakai karikázásról,az se lenne rossz! 8)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Adjatok má' nekem filmeket, lécci!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt a hazatérõ hadirokkantnak!
Parkolókártya lesz? :D
A tegnapi nap még koszosújság is jött benne mindenféle szép képpel!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jóvan, szedd a maradék lábad Marci, nehogy beszarj bázz:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

De jó volt kinyitni a szemem és itthon lenni, nem pedig arra ébredni 5-kor, hogy már szúrják is a véralvadásgálót a hasamba. Viszont most magamnak kell szúrni, ami para, mert kicsit félek tûtõl és igencsak elképzelhetetlen számomra, hogy magamat szúrkáljam. De úgy néz ki, muszáj lesz...

Hehe, az ugratóásás nagyon jól megy. Platina meg van! ;) De olyan vagyok most, mint az a feltúrbózott S6-as Audi, amibe integráltak baseball ütõt! :D Én is csak kirántom lábszárból a rák közepén, aztán lealázok mindenkit! ;)

Na megyek, végre itthoni reggeli és itthoni WC, de para, hogy nagyon sokáig tart odajutni és "ráülni/elhelyezkedni", szal nagyon elõre kell tervezni... :)

Szép napot!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Reggelit! Bon journé!

Kezdek elfelejteni magyarul. Franciák normálak, csaka vezetésnél türelmetlenek. Kicsit vacilálsz, hogy akkor most merre is kell kanyarodni, azt már dudál-hadonászik+ valmit mond is--nem kell felvenni és kész:-)
És eggyenlõre még tûrhetõ a kaja is, na majd csekk ma...
Itt zuhogni fog egész héten bazzeg--és itt is lesz vali össznépi városi zenés hepaj 14.-tõl

Kokk-vinyo Zsolónál--

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Hella Kokka! Nem tudom mit nyafox egy ilyen kis karcolás miatt:D! Legalább platinát tettek a lábodba? Ugratót tudsz-e ásni:D?

Hehe! KisB és a nõi autó! Hehehehhehehehe!

Jah, város szar volt, már tudom, hogy miért nem mentem eddig hétköznap.

Na megyek pakolgatok, meg intézkedek, meg miegymás. Remélem tréningelni is lesz idõm!

Sztem az arabok sokkot kapnak a Tibitõl, ha egyszer elkezdi vakarni a fejét:D!

Csókahomlokotokra.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Udv,
hal a jo egnek meg egy Hetfot kell itt kibirni...

kolyok8: welcome back, 5 het az nem is annyira veszes kitartas

albertfish: milyen vaz lesz akkor vegul is? Tomac-eknak jon majd az uj DH vazuk 2008ra okt tajekan mutatnak rola kepet.

Franciak milyenek? :) nekem a legfurabb az volt, hogy nagyon sok arab van
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, Tibur, akkor épp elkerültük egymást...

:D KisBének Corsája van. Abból nincs is 1.8-as. Csak az OPC. Vectra az fasza.

Kíra meg ellépett ma hajnalban Monakóba, szal épp nem láttam. Hesszel a tengerparton... Bekaphatja. :D Hehehehe... Egy hét múlva jön.

De mozdítható vagyok. Bármiben benne vagyok, csak ne legyen nagy táv, ha lehet, valaki vigyen autóval és le lehessen ülni. Csak ennyi! ;)

Na lépek aludni, hosszú volt a ma. Jó éjt!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

Üdv itthon faszi!
Már beszéltük hogy mikkel kínozzunk ha már mozgatható leszel :D
De egyelõre kínozzon a Kíra! :D

Tubus,aztán zsötemezzél aktívan odakinnt!!
Neked is nõi autót lett mint KissBnek!? :D

Vidámvasárnap koncert volt a városba....
döbbenet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nahát akkor üdv itthon. Meglátogatni eggyenlõre csak a többiek tudnak.

Teljesen el vagyok tájolva--lassan 11 óra és itt még csak most kezdett esteledni bazzzzeg.
Opel Vetrát kaptam 1.8 140 ló-gyorsul szépen-meg fogyaszt is szépen, meg nagy csónak is szépen.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csá Geccók! :D

Végre itthon... Elég hosszú volt ez a hét és nem rövid volt az út, amivel zárult. Mindenkinek köszönöm a kis lelkem ápolgatását, hálás vagyok minden sms-ért, hívásért, fórumra írt sorért.

A küldemény pedig ûberfasza volt, sûrûn vettem elõ a lapokat, baromi jó érzéssel töltött el a dolog! Magoo: ;)

Most 5 hét óvatoskodás, mert nem terhelhetem, de mindent csinálhatok. Mankóval. Úgyhogy szervezzetek jó kis fõzéseket, film nézéseket, akármiket, aztán megyek. Elvileg 2 hét múlva víz-kompatibilis leszek, úgyhogy Orfû és társai simán játszanak majd!

Na most pihi, eléggé kivagyok. Aztán majd mesélek élõben! ;) Ahogy szoktam...

Kössz mégegyszer mindenkinek mindent!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát azért kb. meg lehet becsülni egy ekkora távolságot. Pl. Széchenyi tértõl a Petõfi utcáig, az 1km.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
És azt hogy és ki mérte le???? hehehe

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag