Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Egészen strapabírónak néz ki. de nem kell.

Ez bazzeg: http://videa.hu/main...TgKR07LSMd44B0o

ez: http://videa.hu/main...KTNnruBeBoSQsv4

és ez: http://videa.hu/play...bqA8DvYhPw0xOzF

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Tibi legközelebb ha hazajössz beújítasz egy ilyet aztán összecsukod fecóhegyen és berekod a kufferodba ;)

http://totalcar.hu/tesztek/dahon/

de hogy mért a tc-ban tesztelnek egy ilyet?!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tök jó felhõk mennek ide-oda...

jaja én küldtem innen szeretettel:-)

Tibi: kiviszem neke 20e ért+benya, na mit szólsz?:) Mi van odakinn?

http://www.viamichel...ture=05/07/2007

hát sajna e szerint 30e Huf benzinestûl az út ide ki + a rohadt munkabéred--áááá maradj otthon és igyáá inkább:-)

Itt meló van, utána meg semmittevés, talán hétvégén lehet mozogni amerre akarsz--de most bevásárolni megyek ágyat, mikrót, matracot takarót, szekrényeket, asztalt stb--teljes lakást be kell rendezzek magamnak-természetesen 2000 eur-ból ki kell jöjjek
Meg sportolni kellene v,mit--100eur-ért van Tescósbringa, hááát ha nagyon hiányom lesz

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ennyi erõvel az asztalról is, vagy a dokumentumokból is linkelhettél volna... ;)

Napkin: no para! Holnap necces, de még beszélünk!

Jó volt a mozi! Baromi sok poén volt benne, de a sztori lapos. Mindegy, azért röhögtem sokat. De nagyon bedurrant a lábam. Olyan 1 - másfél óra sima, de utána nagyon kezd fájni. Mindegy. Majd edzek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

és az mit jelent?
vagy mért gond?

Mert szerinted a te neveddel és jelszavaddal védett email fiókod tartalmához én hogyan tudok hozzáférni?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
és az mit jelent?
vagy mért gond?

tök szép színe van most a felhõknek!
kellemesen lehült az idõ,végre nem 30fok van!

rtl klubbon a rendörakadémia lesz...döbbenet a másion meg a kojak..nyalókában sem szerettem...
bah

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

http://mail.google.c...13971a1cdfe0b0b

okok,csak ismeretlen cuccok volta rajta...

mailbõl linkelsz kifelé.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://mail.google.c...13971a1cdfe0b0b

okok,csak ismeretlen cuccok volta rajta...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vállald be bazmeg!
Ne légy olyan, mint én!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Boccs Kölök tegnapért, de elég késõre sikerült telezabálni magamat, meg hát Broéktól is el kellett köszönni duma formájában! Holnap betámadunk a Nõvel!

Tibi: kiviszem neke 20e ért+benya, na mit szólsz?:) Mi van odakinn?

Most akartam menni tekerni egyet, de ilyen lóg a vihar lába idõben nem kísérlem meg!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De faszán szarrááztunk az elõbb.
Viszont jó volt. :D

Gyáááá Tomi, jó a kép!!!
Nem megyünk fotózni?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Óhbazmeg!
A szar kis alkalmazás fejlesztés közben kaptam egy olyan kódot, hogy kitörölt minden xls fájlt a Dokumentumok mappából. Jó, nem voltak életbevágóan fontos dolgok benne, de akkor is meglepett a dolog.
Épp akartam frissíteni a számítógép felújításos fájlomat, amiben különbözõ konfigoknak az árait vezetgetem idõrendben. Hogy kb. mennyibe fog fájni, meg mennyit változott az elõzõhöz képest.
Aztán ez most hipp-hopp elrepült...
Hát ezen igazából azért vagyok kiakadva, mert ilyen kódot mi a fasznak hagynak benne???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, én is láttam egyet az apróban. Akkor az már legalább 3??? Feltöltött kép

Tök jó felhõk mennek ide-oda...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szted kié van az apróban?! ;) Azért itthon még nem nép"autó"...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
klaszakep!!
rkad el magadrol,ez jo lett

csomo socom van mar...tiszta tuareg hiaba nepauto meg hiba 14m akkor is egy csomo van :D:D

aproban is van egy...

bõõ tudok kinek kéne:D

no elmentem mitingre

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Feltöltött kép
Reggelt!

Hát, ha sietsz haza, még meglesheted! Hidd el, nem volt könnyû a döntés, de átgondolt. 2 év teljeskörû garancia van rá. Ahhoz kicsit drága váz, hogy itt álljon egy évig és nézzem, ahogy lemegy a garancia fele a semmire. 4-szer használtam, egyetlen karc sincs rajta. Most érdemes még eladni és mivel versenyezni szeretnék vele, nekem fontos az a garancia... ;) De itt egy kép róla! Ez az esés elött 2mp-cel készült, Eged Dani lõtte!

Vazz, a Petõfi Rádióban Swollen Members-t is játszanak. Nagyon komoly!

Hehehe... A hülye cucc, amit minden nap kell böknöm, ... Na mindegy! Hehehe... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kokk--de most miért adod el? Nekem eszembe nem jutna. Vagy kell a lóvé easton mankóra? Még nem is láttam bazzz....

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
JÓ UTAT REGGELT!

Desperados-t ittunk, az valmi 6%-os Tequillás sör--olyan mint a Radler, csak üt:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hat akkor jo utat negrecsokok

http://www.sziget.hu...sound/programok

lassan aludni kene,de egy hivatalbeli bazis latogatas meg kijar... :( :(

tomi kivancsi vagyok mit mondasz,az epicel mentem az elol htul levegos volt,hat sose jobbat...pedig elol nem is fox volt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezek a 7Mpixeles gépeknek aztán eszméletlen sok értelme van. Ugyanakkora érzékelõ, mint a 3Mpixelesnek, ugyanakkora objektív, szóval az egésznek csak egy nagyméretû zajhalmaz lesz az eredménye. Vagy ha nincs zaj, akkor elmosta a részleteket. Amúgy se nagyon tetszenek a Olympos gépek. Bár ez mind csak a saját véleményem.
Ha megvette, akkor használja jó sokat, és amikor kiismerte a gép hülyeségeit (mindegyiknek van!), akkor már ez is tök jó lesz.

Én pl. azzal szívtam az elején a gépemmel, hogy beállítottam a 6Mpixel Normal tömörítést. Ekkor 1.5M-s képek lettek, csak belenagyítva szépen látszódott a tömörítés. Ha Fine-ra állítom, akkor 3M lesz egy kép, de szép. Ezért aztán 3Mpixelen használom, ott 0.8M egy kép, és nagyon szép...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök