Tomi, mostanában mindenki iszonyat lassú! Engem is idegesítenek...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. július 07. - 13:30
Tomi, mostanában mindenki iszonyat lassú! Engem is idegesítenek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. július 07. - 13:20
Na lassan indulok kibaszott nagy málhával a teszkóhoz, hogy majd megmásszam vele a hegyet. Normális ez??? Hehe, hát az!
Illetve még nem indulok, mert a többiek csigák.
na mostmár igen
Írta 2007. július 07. - 13:02
lehet hogy pár gonbot elütöttem....
délután kerékpár?
ti nem tudtok olvasni,rájöttem...nem is velem van a baj
elovasva minden érthetõ,megnéztem dirket
"..,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék c5...???????
meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy...."
szóval a lényeg hogy ha felhívnak hogy nyertél egy 1,2m értékû bankártyát akkor nem kell rohanni feltöltõkártyáért a benzinkúthoz és kérésre bediktálni,mert nem igaz=fake~fék
c5 már az ujabb mondat,látod...
na
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 07. - 12:19
Ekkora távokat meg nem tudnék tenni most, pedig csak sétálgattak a belvárosban. Fuck...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. július 07. - 12:10
NA az elsõ mondat mit jelent???? Magyarúl van eggyáltalán??:-)
...a másodiknál talán színeset ásítottál?
és ugyanígy az egészet beírta iwiw üzenõfalra:D szerintem ctrl+c ctrl+v:D
Írta 2007. július 07. - 11:56
..,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék c5...???????
meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy....
NA az elsõ mondat mit jelent???? Magyarúl van eggyáltalán??:-)
...a másodiknál talán színeset ásítottál?
Megnéztem a tv 1 tök jó filmet(scifis vadászgépes) csak franciául volt sajna....
Írta 2007. július 07. - 11:37
voltunk egy este alatt a trafikba-AMIT FÉL 1KOR BEZÁRTAK MERT NINCS ELÉG VENDÉG!!!!!
losbongos hoco poco loco
kájránó benézés kifutás,meglátása egy szinpi kopasznak,akirõl azt lehet tudni hogy úgy jelzi a sávváltást h felnéz az smsbõl,nem pedig indexel
lépcsõházba szétröhögtük magunkat,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék
c5,na azért enyire nem akartunk jól érezni magunkat,meg se börkabát,se napszemcsi
rák lett belõle,ami jó lett volna,ha kissé többen vannak,meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 07. - 10:24
Itt nem történik semmi. Kezdek is bekattanni...
Írta 2007. július 07. - 10:16
Hát kösz a PDA infókat, belemerülök a fórumokba akkor...
Itt minden reggel a hattyúk kacsák és még valami ismeretlen vizimadár (a fekete kicsinyeivel) nyomják a placcért a hápogást:-)
Tessék tekerni!
Írta 2007. július 07. - 00:54
Én nézegettem és volt nagyon jó acer, bár nem volt éppen olcsó.
Írta 2007. július 07. - 00:12
Ööööö, hát izé. Attól, hogy van egy céges cuccom, attól még nem nagyon értek hozzá.Tommy-te ilyen guru vagy (látszik a bekötött fejeden) milyen(márka, típus stb) PDA/GPS kombót érdemes venni és mennyiért?
Mondjuk Mitac Mio? Azokból van nagy képernyõs is...
Írta 2007. július 07. - 00:08
Írta 2007. július 07. - 00:07
Áh, jóazmég! Nem kotyog, csak morogTomi, kuka! Legyen a szaladgálós géped is fullos!
Holnap nagy hátizsákkal tekerhetek. Bázzz.
Írta 2007. július 07. - 00:06
Tommy-te ilyen guru vagy (látszik a bekötött fejeden) milyen(márka, típus stb) PDA/GPS kombót érdemes venni és mennyiért?
Kokk-már tavaly is azon voltam:-)
Írta 2007. július 06. - 23:56
Úúúú... Nagyon király volt lemenni a városba, kössz KisSoósHázaspár, aztán volt egy csomó tranzitvendég, mindenkinek mesélni, hogy mi volt, de kint ülni, emberek közt, nagggyon jóóóó...
Tibur, menj el mindenre, amire csak akár kis esélyed, vagy lehetõséged van is! De komolyan!!! Semmit ne hagyj ki...
Tomi, kuka! Legyen a szaladgálós géped is fullos!
Írta 2007. július 06. - 23:54
Írta 2007. július 06. - 23:20
Tourt jo lenne latni...
Mindjart szabadsagon leszek juhej :peace:
Írta 2007. július 06. - 22:52
Meg e hó végén Megaavalanche--oda is kellene menni--TGV-vel--áááá minden olyan messze van
Na most 1 kis Dexter
Írta 2007. július 06. - 21:12
Na, kis estézés. Bár Atus sehol.
MA nem történt velem sokminden. Volt egy vicces dolog, de azt nem írhatom le, mert állandóan azzal szivatnátok.
Megkezdõdött a költözködés. Hétfõre ki kell cuccolnom itthonról ugye. Ágyban fekve dirigálok, hogy mit hogy és hogy hogy mit!
Írta 2007. július 06. - 20:44
Úgyhogy szervezzetek film nézéseket, akármiket, aztán megyek.
támogatom !
de veled meg mi történt?! deszar így mindenrõl lemaradni... :-/
Slin alig akart megismerni, pedig szembe jött.
meg Márió láthattalak (asszem ma) a megyeri úton? mer akko ott kanyarodtál el a munkahelyem bejáratában. ..
na ilyenek. holnap fussunk össze valahol a mecsekbe .......
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére