Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ha kell valakinek valami eBike-ról, akkor írjon privit! Ma nekem el kéne küldeni egy rendelést.

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Na mi van pupakok
Itt 30 fok, napsutes.
Akkora jachtot lattunk tegnap, hogy bazze.
Megyek is strandra vissza, csak emailt kellett csekkolnom.

Hát te buzi-e vagy!
Én se TV-t, se számítógépet nem bámultam Horvátországban, pedig lett volna rá lehetõség. A TV ott volt a szobában (be se kapcsoltuk), számítógépet meg lehetett volna használni a strand mellett. De minek? Nyaralni mentem báááázzz!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Kitartást! ;)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nah, fölmásztam az emeletre, hogy megosszam veletek: BEBÖKÕDÖTT AZ UTOLSÓ TÛ IS A HASAMBA... ;) Már látom az alagút végét. Bár geci messze van. Tegnap elhatároztam, hogy minden nap kiülök a kocsiba és edzek, mert 2 héten belül vezetni akarok! Járni még úgy sem tudok majd hónapokig, de akkor legalább nem leszek állandóan másokhoz kötve, amitõl már eldurran az agyam.

Álmaimban állandóan bringázok. Sajnos sokszor az esést álmodom meg újra, ami para, de napról napra jobban nyomom. :D

Megyek vissza. Kezdek erõsíteni, meg "sportolni". Aztán most délelõtt kifingtam. De még a végén lesz belõlem valami.

PíXXX!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na mi van pupakok
Itt 30 fok, napsutes.
Akkora jachtot lattunk tegnap, hogy bazze.
Megyek is strandra vissza, csak emailt kellett csekkolnom.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
délben fincsi Fr. kaja:-) Néha hihetetlen miket tudnak ezek összekotyvasztani, de hogy sütni fõzni nem tudnak az hóót ziher:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Visszavittem a Dawg-ot. És most itt ülök a munkahelyen. Elég szarul indul ez a nap :(
Éhes is vagyok ráadásul...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szasztok

kicsit +fájdul a derekam reggelente, mert mostanában sokat alszom. ehhh...semmi se jó

kéne ott lezúzni ahol pénteken nyomattunk, nagyon tetszett és akkor voltam ott elõször. még akarom :)

+döglött egy halam. ancistrus. most a többiek eszik, úgyhogy kiveszem.

:D :D

pestrõ ha köll valmit hozni,szólajtok rám telón!
péntekig fent vagyok!

nekem egy telefont kéne elhozni, de ahhoz kellett volna írnom egy meghatalmazást...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
De jó nektek REGGELT!

Én meg kínomban gyalogtúrázok és gondolatban faralok meg ugratok közben:-)
Szombaton mentem egy 20-ast--fasza volt-vaddisznóhangok tõlem 10 m-re valamint a rá vadászók puskahangja tõlem 100m-re-na ott fostam 1 kicsit

Emese szalonnázása elmaradt esõ miatt.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

péntekig fent vagyok!

Elhozhatnád nekem Pestrõl a XI.kerbõl a Troy Lee mezemet... :D :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

péntekig fent vagyok!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Igen ezt éreztem, ezért is tetszett nagyon. Mintha "otthon" (2005-ös 17" és ez is 17"-os volt, csak 2007-es) lettem volna, de mégis valami más volt :D
A láncvillája a Coilernek is asszimetrikus, csak a lánc felõli oldal kevésbé van lejjebb. Emiatt kell azon trükközni az elsõ váltóval.

nekem a 2004-esé szimmetrikus volt, -az még 5"-t mozgott abból lett a 05-utáni dawg- a 6"-t mozgókat már nem nézegettem annyira.......

na majd egyszer megyek felétek 3-4 napra, akkor adok egy könnyû kerekû dawg-ot kipróbálni.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

pedig önmagában a vázgeo szinte milire megegyezik az azonos méretû coilerrel..... /a 2004 essel meg abszolút, csak itt ott gyengítve van, meg asszimetrikus a lánvvillája/

Igen ezt éreztem, ezért is tetszett nagyon. Mintha "otthon" (2005-ös 17" és ez is 17"-os volt, csak 2007-es) lettem volna, de mégis valami más volt :D
A láncvillája a Coilernek is asszimetrikus, csak a lánc felõli oldal kevésbé van lejjebb. Emiatt kell azon trükközni az elsõ váltóval.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Az egész bringa, meg úgy kanyarodott, hogy most nem tudom, hogy én fejlõdtem ekkorát, vagy a gumik voltak ilyen jók. 2.35 Ignitor vagymi.

a gumik ilyen jók :D ;)

és nem nehéz a kereke:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Hát elõször is, nem nehezek a kerekei a Dawg Deluxe-nak. Na jó, mondjuk CC-s szemmel persze azok, de hát én nem vagyok az.
A teló ami benne van, hát az tökjó. Tekerve meg se moccan, de a gyökereket, köveket simán kimozogja. Szusszan egyet, és én meg örülök. Lefelé szuszogott rendesen, és meg vigyorogtam. Hiába, jó az a Float 130X...
Hátul a Float RP2 is dolgozott rendesen. Miután beállítottam kb. a súlyomhoz a kiállva se mozdult meg tekeréskor, de kimozogta az útját lefelé.
Az egész bringa, meg úgy kanyarodott, hogy most nem tudom, hogy én fejlõdtem ekkorát, vagy a gumik voltak ilyen jók. 2.35 Ignitor vagymi.
A Teca, Farkas forrás, Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, Mandulás, Dömörkapu, TV-torony, vízmû domb, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete rét, és ismét Teca kör alatt többször meglepõdtem. Nagyon jól használható a bringa.
Eddig tartottam a levegõs cuccoktól, de ez teljesen meggyõzött. Mondjuk akkor se fogok tisztán levegõs telót venni, de ez más kérdés.

Ja, és valaki elhagyott egy fekete BBB zárat a vízmû domb feletti ugratónál. Felakasztottam a fára, hogy jobban látszódjon...

pedig önmagában a vázgeo szinte milire megegyezik az azonos méretû coilerrel..... /a 2004 essel meg abszolút, csak itt ott gyengítve van, meg asszimetrikus a lánvvillája/
és az a kerék akkor is nehéz :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát elõször is, nem nehezek a kerekei a Dawg Deluxe-nak. Na jó, mondjuk CC-s szemmel persze azok, de hát én nem vagyok az.
A teló ami benne van, hát az tökjó. Tekerve meg se moccan, de a gyökereket, köveket simán kimozogja. Szusszan egyet, és én meg örülök. Lefelé szuszogott rendesen, és meg vigyorogtam. Hiába, jó az a Float 130X...
Hátul a Float RP2 is dolgozott rendesen. Miután beállítottam kb. a súlyomhoz a kiállva se mozdult meg tekeréskor, de kimozogta az útját lefelé.
A Teca, Farkas forrás, Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, Mandulás, Dömörkapu, TV-torony, vízmû domb, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete rét, és ismét Teca kör alatt többször meglepõdtem. Nagyon jól használható a bringa.
Eddig tartottam a levegõs cuccoktól, de ez teljesen meggyõzött. Mondjuk akkor se fogok tisztán levegõs telót venni, de ez más kérdés.

Ja, és valaki elhagyott egy fekete BBB zárat a vízmû domb feletti ugratónál. Felakasztottam a fára, hogy jobban látszódjon...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
USB, de ez szerintem a telefontól függ leginkább...

És kurvajó volt a Dawg... Áh. Részletesebben, majd késõbb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Bluetooth 2.0
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én is megyek pöstre

nokia adatkábel vs blutut?mi a gyorsabb?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szinte semmi esõ sem esett, szóval sár tuti nem lesz.
Megyek is egy Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, talán Lapis, Tubes, TV-torony és mittomén még merre kört...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök