Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. augusztus 06. - 13:59

The life is short, ride more!
Írta 2007. augusztus 06. - 12:01

Hát te buzi-e vagy!Na mi van pupakok
Itt 30 fok, napsutes.
Akkora jachtot lattunk tegnap, hogy bazze.
Megyek is strandra vissza, csak emailt kellett csekkolnom.
Én se TV-t, se számítógépet nem bámultam Horvátországban, pedig lett volna rá lehetõség. A TV ott volt a szobában (be se kapcsoltuk), számítógépet meg lehetett volna használni a strand mellett. De minek? Nyaralni mentem báááázzz!
Írta 2007. augusztus 06. - 11:40

Írta 2007. augusztus 06. - 11:38

Álmaimban állandóan bringázok. Sajnos sokszor az esést álmodom meg újra, ami para, de napról napra jobban nyomom.

Megyek vissza. Kezdek erõsíteni, meg "sportolni". Aztán most délelõtt kifingtam. De még a végén lesz belõlem valami.
PíXXX!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. augusztus 06. - 11:32

Itt 30 fok, napsutes.
Akkora jachtot lattunk tegnap, hogy bazze.
Megyek is strandra vissza, csak emailt kellett csekkolnom.
Aktuális civil
Írta 2007. augusztus 06. - 11:06

Írta 2007. augusztus 06. - 10:56

Éhes is vagyok ráadásul...
Írta 2007. augusztus 06. - 10:13

kicsit +fájdul a derekam reggelente, mert mostanában sokat alszom. ehhh...semmi se jó
kéne ott lezúzni ahol pénteken nyomattunk, nagyon tetszett és akkor voltam ott elõször. még akarom

+döglött egy halam. ancistrus. most a többiek eszik, úgyhogy kiveszem.
![]()
pestrõ ha köll valmit hozni,szólajtok rám telón!
péntekig fent vagyok!
nekem egy telefont kéne elhozni, de ahhoz kellett volna írnom egy meghatalmazást...
Írta 2007. augusztus 06. - 08:09

Én meg kínomban gyalogtúrázok és gondolatban faralok meg ugratok közben:-)
Szombaton mentem egy 20-ast--fasza volt-vaddisznóhangok tõlem 10 m-re valamint a rá vadászók puskahangja tõlem 100m-re-na ott fostam 1 kicsit
Emese szalonnázása elmaradt esõ miatt.
Írta 2007. augusztus 06. - 00:07

![]()
péntekig fent vagyok!
Elhozhatnád nekem Pestrõl a XI.kerbõl a Troy Lee mezemet...

Írta 2007. augusztus 05. - 23:39

péntekig fent vagyok!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 05. - 22:13

nekem a 2004-esé szimmetrikus volt, -az még 5"-t mozgott abból lett a 05-utáni dawg- a 6"-t mozgókat már nem nézegettem annyira.......Igen ezt éreztem, ezért is tetszett nagyon. Mintha "otthon" (2005-ös 17" és ez is 17"-os volt, csak 2007-es) lettem volna, de mégis valami más volt
A láncvillája a Coilernek is asszimetrikus, csak a lánc felõli oldal kevésbé van lejjebb. Emiatt kell azon trükközni az elsõ váltóval.
na majd egyszer megyek felétek 3-4 napra, akkor adok egy könnyû kerekû dawg-ot kipróbálni.....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 05. - 21:59

Igen ezt éreztem, ezért is tetszett nagyon. Mintha "otthon" (2005-ös 17" és ez is 17"-os volt, csak 2007-es) lettem volna, de mégis valami más voltpedig önmagában a vázgeo szinte milire megegyezik az azonos méretû coilerrel..... /a 2004 essel meg abszolút, csak itt ott gyengítve van, meg asszimetrikus a lánvvillája/

A láncvillája a Coilernek is asszimetrikus, csak a lánc felõli oldal kevésbé van lejjebb. Emiatt kell azon trükközni az elsõ váltóval.
Írta 2007. augusztus 05. - 18:51

Az egész bringa, meg úgy kanyarodott, hogy most nem tudom, hogy én fejlõdtem ekkorát, vagy a gumik voltak ilyen jók. 2.35 Ignitor vagymi.
a gumik ilyen jók

és nem nehéz a kereke:)
Írta 2007. augusztus 05. - 18:43

pedig önmagában a vázgeo szinte milire megegyezik az azonos méretû coilerrel..... /a 2004 essel meg abszolút, csak itt ott gyengítve van, meg asszimetrikus a lánvvillája/Hát elõször is, nem nehezek a kerekei a Dawg Deluxe-nak. Na jó, mondjuk CC-s szemmel persze azok, de hát én nem vagyok az.
A teló ami benne van, hát az tökjó. Tekerve meg se moccan, de a gyökereket, köveket simán kimozogja. Szusszan egyet, és én meg örülök. Lefelé szuszogott rendesen, és meg vigyorogtam. Hiába, jó az a Float 130X...
Hátul a Float RP2 is dolgozott rendesen. Miután beállítottam kb. a súlyomhoz a kiállva se mozdult meg tekeréskor, de kimozogta az útját lefelé.
Az egész bringa, meg úgy kanyarodott, hogy most nem tudom, hogy én fejlõdtem ekkorát, vagy a gumik voltak ilyen jók. 2.35 Ignitor vagymi.
A Teca, Farkas forrás, Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, Mandulás, Dömörkapu, TV-torony, vízmû domb, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete rét, és ismét Teca kör alatt többször meglepõdtem. Nagyon jól használható a bringa.
Eddig tartottam a levegõs cuccoktól, de ez teljesen meggyõzött. Mondjuk akkor se fogok tisztán levegõs telót venni, de ez más kérdés.
Ja, és valaki elhagyott egy fekete BBB zárat a vízmû domb feletti ugratónál. Felakasztottam a fára, hogy jobban látszódjon...
és az a kerék akkor is nehéz

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 05. - 17:59

A teló ami benne van, hát az tökjó. Tekerve meg se moccan, de a gyökereket, köveket simán kimozogja. Szusszan egyet, és én meg örülök. Lefelé szuszogott rendesen, és meg vigyorogtam. Hiába, jó az a Float 130X...
Hátul a Float RP2 is dolgozott rendesen. Miután beállítottam kb. a súlyomhoz a kiállva se mozdult meg tekeréskor, de kimozogta az útját lefelé.
A Teca, Farkas forrás, Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, Mandulás, Dömörkapu, TV-torony, vízmû domb, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete rét, és ismét Teca kör alatt többször meglepõdtem. Nagyon jól használható a bringa.
Eddig tartottam a levegõs cuccoktól, de ez teljesen meggyõzött. Mondjuk akkor se fogok tisztán levegõs telót venni, de ez más kérdés.
Ja, és valaki elhagyott egy fekete BBB zárat a vízmû domb feletti ugratónál. Felakasztottam a fára, hogy jobban látszódjon...
Írta 2007. augusztus 05. - 15:59

És kurvajó volt a Dawg... Áh. Részletesebben, majd késõbb.
Írta 2007. augusztus 05. - 12:34

Írta 2007. augusztus 05. - 11:46

nokia adatkábel vs blutut?mi a gyorsabb?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 05. - 10:57

Megyek is egy Jakab-hegy, Vörös-hegy, Remete rét, talán Lapis, Tubes, TV-torony és mittomén még merre kört...