Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Szombaton jön vki ride-olni? Eddig nincs kivel mennem, pedig jövök be Pécsre...
Ugy volt h |3a|3 -al megyek de õ akkor már Balatonon lesz... :P :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Kekeckedsz bazzeg!

tudom :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ha csak otthon vetted észre honnan tudod, hogy Teca elõtt kaptad? szerintem úgy mentél már föl,h defekted volt, biztos fölfele ütötted fel Teca elõtt 100m-el :D ;)

Kekeckedsz bazzeg!
Mert Teca elõtt a széles úton belebasztam a hátsó kerekemet egy nagyobb kõbe. Azért.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

a végén én kaptam egy felütést Teca elõtt kb. 100m-re. De haza is mentem vele (és akkor vettem észre)

ha csak otthon vetted észre honnan tudod, hogy Teca elõtt kaptad? szerintem úgy mentél már föl,h defekted volt, biztos fölfele ütötted fel Teca elõtt 100m-el :D ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, ugyan nem fért bele a tekerésbe minden, de azért csúsztam eleget így is keresztbe :D
I3aI3 végig a hátsó gumiját nézte, hogy mikor ereszt le, de a végén én kaptam egy felütést Teca elõtt kb. 100m-re. De haza is mentem vele (és akkor vettem észre), és vacsora után csináltam csak meg...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bõõ itt pösten...

csapatépítõ trénig,meg csoimoprt mukna,meg fosvõrû békacsávó,PántyaCsajban,giga szilikonnal,de ízlésesen tetoválva,szentfazék csaj,akinek a férjét megverte az erdész-felggyújtpotta a nyaralóját,zsolós vendéglátás,koleszos lehúzásosnõ/8,490ftéjcakánként egy munkássászlló/sziges készfészek,hollnad párral,meg egy ausztrállal aludni,semmit nem érteni pedig elvileg angolulk beszélnek,kedves ellenõrök,zsolóspara lépcsõház,esti csajozás,utcai vegyes elegáns ruha megszokása,jópofizás a kollegákkal,belépõkódos irodaház,ahol a pannon cellainformáció kiirja hogy hol vagy éppen,most emg mozi osönz menüre,ahol 2e ért diszdobozba adják ez elkõzõ két részt :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help

Milyen váz az? Bár én csak egy nagyon-nagyon profi szakemberre bíznám rá, mert utána majd a nyergen a halál félelme fenyegetne h még1x törik...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
biff

fáj mind2 térdem. nemtom mé.

Teca meg, alap, hogy minden bringás tudja hol van és kéész. férje is normál. hát még a lánya :chin: => :sex: => :mexico:

megyek tekerek egy gyorsat de elõbb bezabálok.

Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help

nem

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Nyugi emberek én nem Pécsi vagyok! Mohács melletti... ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hello mindenkinek,

Én csipazom a francia kaját és "Les Escargots de Bourgogne dans leur Coquille" sem volt szörnyû! Mondjuk a magyar az mindent visz fõleg az angol kaja után!

Én még nem tudom, hogy megyek-e ma tekerni vagy sem.

Pécsen egy cseppet sem esett még az esõ!
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hát így kapásból nem tudok mondani, de szerintem valamelyik jobb boltban (Pavlik, Pedál, Imperátor) tudnak ajánlani.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Streth

Streth

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Na,senki sem jön tekerni?!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem is esik.
Most betolok egy kiló barackot, aztán feltolom a vízmelegítõ tartályomat a hegyre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Na ennél jobban nem utálok semmit.... :wallbange :mybad: :wallbange :mybad:
Indulok ki bringázni, felhuzom a térvédõt, kesztyût, elmegyek 10métert a kaputól és elkezd szakadni a r*hes ESÕ!!!! :argue:

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

Attól függ honnan akarsz menni...
Én Tecától a szerpentin mellett szoktam feltekerni. Az megvan olyan 20 perc körül általában. Mondjuk most tisztességesen be van nõve...
De aszfalton is fel lehet nyomni ha valakinek bírja a gyomra a távolsági buszok közelségét.
Meg a szerpentin Mecsekszentkút felöli oldala is jó lehet. Csak többet kell tolni esetleg.

Vagy Mandulás felõl végig a túristaúton.
Esetleg Nagy-Tubes, Lapis útvonal.

Orfû felõl vagy Büdös kút fele, vagy aszfalt.

Esetleg Vörös-hegyrõl csak lefele kell jönni :D

Én kb. 5 után valamikor elmegyek csavarogni egyet az erdõbe. TV-torony, Tubesek, Lapis meg ilyenek össze-vissza...

tomydiny..velem tartasz egy laza tekerés erejéig?

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
vááágógépezet (:
Akkor valaki bringa valamikor?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

én is tervezek valami bringázolást.....tegnap égervölgybõl elindultam orfû felé....végül jakab hegyen lyukadtam ki
keresnék új útvonalakat...
monnyuk magyar ürögi út elejétõl merre érdemes menni..? TECA nevezetû hely az merre van?

Bááááá, nemááá! Ennyire nem lehetsz....
Éger-völgyben voltál, és nem tudod hol van Teca???
Hát itt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
én is tervezek valami bringázolást.....tegnap égervölgybõl elindultam orfû felé....végül jakab hegyen lyukadtam ki :D
keresnék új útvonalakat...
monnyuk magyar ürögi út elejétõl merre érdemes menni..? TECA nevezetû hely az merre van?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Attól függ honnan akarsz menni...
Én Tecától a szerpentin mellett szoktam feltekerni. Az megvan olyan 20 perc körül általában. Mondjuk most tisztességesen be van nõve...
De aszfalton is fel lehet nyomni ha valakinek bírja a gyomra a távolsági buszok közelségét.
Meg a szerpentin Mecsekszentkút felöli oldala is jó lehet. Csak többet kell tolni esetleg.

Vagy Mandulás felõl végig a túristaúton.
Esetleg Nagy-Tubes, Lapis útvonal.

Orfû felõl vagy Büdös kút fele, vagy aszfalt.

Esetleg Vörös-hegyrõl csak lefele kell jönni :D

Én kb. 5 után valamikor elmegyek csavarogni egyet az erdõbe. TV-torony, Tubesek, Lapis meg ilyenek össze-vissza...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök