Ugy volt h |3a|3 -al megyek de õ akkor már Balatonon lesz...

Kekeckedsz bazzeg!ha csak otthon vetted észre honnan tudod, hogy Teca elõtt kaptad? szerintem úgy mentél már föl,h defekted volt, biztos fölfele ütötted fel Teca elõtt 100m-el
![]()
a végén én kaptam egy felütést Teca elõtt kb. 100m-re. De haza is mentem vele (és akkor vettem észre)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help
Tud valaki pécs környékén olyan emberket,aki törött alu vazakat hegeszt?pls help
Attól függ honnan akarsz menni...
Én Tecától a szerpentin mellett szoktam feltekerni. Az megvan olyan 20 perc körül általában. Mondjuk most tisztességesen be van nõve...
De aszfalton is fel lehet nyomni ha valakinek bírja a gyomra a távolsági buszok közelségét.
Meg a szerpentin Mecsekszentkút felöli oldala is jó lehet. Csak többet kell tolni esetleg.
Vagy Mandulás felõl végig a túristaúton.
Esetleg Nagy-Tubes, Lapis útvonal.
Orfû felõl vagy Büdös kút fele, vagy aszfalt.
Esetleg Vörös-hegyrõl csak lefele kell jönni
Én kb. 5 után valamikor elmegyek csavarogni egyet az erdõbe. TV-torony, Tubesek, Lapis meg ilyenek össze-vissza...
Bááááá, nemááá! Ennyire nem lehetsz....én is tervezek valami bringázolást.....tegnap égervölgybõl elindultam orfû felé....végül jakab hegyen lyukadtam ki
keresnék új útvonalakat...
monnyuk magyar ürögi út elejétõl merre érdemes menni..? TECA nevezetû hely az merre van?