Láttam egyik nap a yutubon az RTL-hiradós részt, miszerint "felmérhetetlen károkat okoznak a máááuntinbálykosok" a mecseken. Könyörgöm miröl beszélnek ezek?? A mecseki erdõgazdaság a pécsi hõerõmûnek termeli ki a fát TÜZELÕFÁNAK !! hámifolyikittgyöngyösön emberek? A megszolaltatott bicós srác értetlenül tette szét a kezét miszerint nem érti hogy milyen károkról van szó ,, hogy is érthetné mikor eltörpül amellett amit mások okoznak. például az IFA ha egyszer megfordul és rak egy kettõt, kb annyi védett nünükét fordít ki a földböl mint egy komplett monti csapat egy egyhetes edzõtábor alatt. arról nem is beszélve, amikor K.J. és kis családja kivonul a kisrétre például és annyi mûanyagot hagynak ott, hogy össze se lehetne szedni...
én nem vagyok régóta erdõs montis, de rohadjak meg ha meghajlok ezeknek a macskajancsiknak..
és szerintem aki a szögeket szórta, az baszta szét az íveket is .. rönk keresztbe,, kövek szétrugva, stb..
mér mi vagyunk a P.E.?
Sziasztok REGGELT!
Viszont ti is figyeljetek arra, hogy ott NEM kellene bringázni, fõleg NEM repeszteni --ebbõl és ott már sok církusz volt a YARD-al és s helyi lakókkal is, ugyanis NEM szeretik ha mindenki nagy robajjal kifaral a garázssor elé, valamint Pécs összes kocatúristája is arrafele battyog és ezek alapján ítélkezik(sajnos) Köszönettel