Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

jakobhegyen merre érdemes menni? még régen szó volt hogy lesz ott vmi dh épített pálya. van-e? égervölgyet pedig traktoros marton jóska uralja (azt hiszi). vigyázni vele. fegyvere van , agya meg nincs.
remete-orfû (kék csík) pálya fasza, akár rövid versenyszakasz is lehetne (ha má nem az, lehet hogy csak én nem tudom)
sípályából fasza slopepályát lehetne építeni, és semminek nem ártanánk, mer ugye fa nincs. vagy csak a szélén.. vagy valami.. és egy ari felvonót mellé...ööö és ingyen lenne .. ööö és.. és na jó most fejeztem be.

remetrét-re merre tudok leggyorsabban kerékpárral feljutni?amin monnyuk tekerni is lehet,sõt még élvezetes is (:
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
http://www.mbuk.com/...ils.asp?id=1009

szerintem ennél jobb melóról nem nagyon lehet álmodni..
a fizu meg óránként értendõ, de persze nem ez a lényeg..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ma reggel a postás a kapun belülre dobta a MBUK-mat. De legalább nem próbálta meg begyûrni a DVD-vel együtt a postaládába. Mert van benne The Essential Techniques címû dvd. Jól jön :D

Jakab-hegyrõl lefele én nem ismererek unalmas utat ;)
Ahol felmegy az ember ott simán vissza is lehet jönni.

Kiépített, hivatalos DH pálya csak a MecseXtrém-nél van. De az sincs készen.
Amúgy múltkor Éger-völgy nyugati részében is találtunk egy ugratósort... Marton papával meg nekem például még sosem volt gondom. Mondjuk minden alkalommal veszek sör a feleségénél :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
jakobhegyen merre érdemes menni? még régen szó volt hogy lesz ott vmi dh épített pálya. van-e? égervölgyet pedig traktoros marton jóska uralja (azt hiszi). vigyázni vele. fegyvere van , agya meg nincs.
remete-orfû (kék csík) pálya fasza, akár rövid versenyszakasz is lehetne (ha má nem az, lehet hogy csak én nem tudom)
sípályából fasza slopepályát lehetne építeni, és semminek nem ártanánk, mer ugye fa nincs. vagy csak a szélén.. vagy valami.. és egy ari felvonót mellé...ööö és ingyen lenne .. ööö és.. és na jó most fejeztem be.

LÁtom még újjak vagytok a hegyen REGGELT!

Farönkök kövek szétbaszott ívek ezek is már régóta mennek---viszont mindez csak a TV torony és Tettye között--ezért azt a részt meg kell hagyni "nekik"-ott kitombolja magát a kertvárosi patkánytúrista. A Jakabhegy vagy egyébb faszább pályák kb.10-15 perccel vannak messzebb és ott még a madár sem jár--kivéve Égervölgy, ott ismét LASSÍTÁS!!!

Francia kaják--hát kell tudni választani, mert nem mindent vesz be a Magyar gyomor. Emese is kiért:-)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
LÁtom még újjak vagytok a hegyen REGGELT!

Farönkök kövek szétbaszott ívek ezek is már régóta mennek---viszont mindez csak a TV torony és Tettye között--ezért azt a részt meg kell hagyni "nekik"-ott kitombolja magát a kertvárosi patkánytúrista. A Jakabhegy vagy egyébb faszább pályák kb.10-15 perccel vannak messzebb és ott még a madár sem jár--kivéve Égervölgy, ott ismét LASSÍTÁS!!!

Francia kaják--hát kell tudni választani, mert nem mindent vesz be a Magyar gyomor. Emese is kiért:-)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
hát a farönk-ökrõl ne is beszéljünk... melyik barom rugdosta szét õket keresztbe...!
multkor akkorát borultam lefelé az egyik döntöttbe át egy kitett farönkön h utána magamra se ismertem!.............

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
az ívek szétbaszásával én is találkoztam.....csal épp lefelé menet...kellemetlen dolog....de hát az embereknek ennyi agyuk van....

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Láttam egyik nap a yutubon az RTL-hiradós részt, miszerint "felmérhetetlen károkat okoznak a máááuntinbálykosok" a mecseken. Könyörgöm miröl beszélnek ezek?? A mecseki erdõgazdaság a pécsi hõerõmûnek termeli ki a fát TÜZELÕFÁNAK !! hámifolyikittgyöngyösön emberek? A megszolaltatott bicós srác értetlenül tette szét a kezét miszerint nem érti hogy milyen károkról van szó ,, hogy is érthetné mikor eltörpül amellett amit mások okoznak. például az IFA ha egyszer megfordul és rak egy kettõt, kb annyi védett nünükét fordít ki a földböl mint egy komplett monti csapat egy egyhetes edzõtábor alatt. arról nem is beszélve, amikor K.J. és kis családja kivonul a kisrétre például és annyi mûanyagot hagynak ott, hogy össze se lehetne szedni...
én nem vagyok régóta erdõs montis, de rohadjak meg ha meghajlok ezeknek a macskajancsiknak..
és szerintem aki a szögeket szórta, az baszta szét az íveket is .. rönk keresztbe,, kövek szétrugva, stb..
mér mi vagyunk a P.E.?

Sziasztok REGGELT!

Viszont ti is figyeljetek arra, hogy ott NEM kellene bringázni, fõleg NEM repeszteni --ebbõl és ott már sok církusz volt a YARD-al és s helyi lakókkal is, ugyanis NEM szeretik ha mindenki nagy robajjal kifaral a garázssor elé, valamint Pécs összes kocatúristája is arrafele battyog és ezek alapján ítélkezik(sajnos) Köszönettel

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ezt megtiltották! A csajom az admin:D?

Igen, Fahely jól szólt. Ez a helyzet. Nem kell kihúzni a gyufát. Már úgyis ki lett húzva.

Holnap valaki egy kis Szellem? Hátha nem megyek el országútra...

Jóéjt.

Zap! Nyarajjá! Ne dógozzá! NaplemenTZ!

Nyamm...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://fhg.bcash4you...e/middle016.jpg

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
nos,akkor vállal valaki bringázolást? (:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hello mindenkinek ma is,

Tényleg úgy néz ki lesz új autónk!

Esélyem sem volt az utóbbi napokban kerékpárra ülni, de ami késik az mindjárt itt lesz!

Hehehe. Azért még nem kellene szögeket szórni sehová. Ez inkább kicsit szomorú. Na mindegy van ragasztótok és ragasszátok be ;)

FAHELY: Most akkor jó a francia kaja vagy nem?
Sei, soku Si.

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
nem lenne rossz ötlet.....nekem itt van 1 köpésnyire jakab-hegy...csak lefelé a "dh" pálya útvonalát nem ismerem....
szal,ha valaki menne,szívesen beszállnék!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
menjünk ma jakab hegyet reggelt

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

hali!

figyeljetek oda bringázásnál,mert valaki szögeket szórt a wallride alatti túristaút alsó szakaszához,nemsokkal a parkoló elõtt.....
sikerült elkapni 1et....kb 7-8cmes db.....5cm felettiekbõl találtam vagy egy maréknyit..összeszedtem...
szal odafigyelni!

Sziasztok REGGELT!

Viszont ti is figyeljetek arra, hogy ott NEM kellene bringázni, fõleg NEM repeszteni --ebbõl és ott már sok církusz volt a YARD-al és s helyi lakókkal is, ugyanis NEM szeretik ha mindenki nagy robajjal kifaral a garázssor elé, valamint Pécs összes kocatúristája is arrafele battyog és ezek alapján ítélkezik(sajnos) Köszönettel

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
kurvaszáját:rocketman

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

hali!

figyeljetek oda bringázásnál,mert valaki szögeket szórt a wallride alatti túristaút alsó szakaszához,nemsokkal a parkoló elõtt.....
sikerült elkapni 1et....kb 7-8cmes db.....5cm felettiekbõl találtam vagy egy maréknyit..összeszedtem...
szal odafigyelni!

k*rva anyját... pont arrafelé arat lefelé mindenki... :mybad: :mad:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bazz.

kurvaanyját

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
hali!

szal odafigyelni!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
csövv!
remeterét környékén van valami durvulós pálya? (:
kaptam egy fülest,hogy arra felé van egy élvezetes pálya...merre felé menjek kb?tegyük fel tv toronytól...