Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. október 04. - 15:23
Jó kis karika volt Tomy!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. október 04. - 13:49
Én sose mentem gyorsan. Mindig befognak a fékek, alig gyõzök tekerni, hogy ne érezzem a fingomat.
Ráduszítom Britnit bázz!
Írta 2007. október 04. - 13:20
A telómban eltört egy ilyen bizbasz:
Miki faragott bele egy másikat, csak az oldalsó bevágásokat lehagyta, mert szerinte az nem érdekes.
Csak most meg nagyon felkeményszik ha nagy sebességû ütést kap. Kicsit gáz.
Kéne esztergálni egy másik ilyen bizbaszt.
persze, hogy felkeményszik, mert ezzel a teleszkópvillával TILOS mindennemû nagysebességgel történõ közlekedés (fõleg erdei úton) valamint TILOS vele pengézni és a földtõl való felemelkedés reményében huplikra rámenni! és aki ezt nem tartja be, annak a kalauzbácsi a szájába rakja a kukiját
Írta 2007. október 04. - 10:53
A Cserkút, Kõvágószöllõs, Babás-szerkövek, Sasfészek, Kolostor, Patacsi mezõ (vadászokkal), Farkas forrás, Teca kör után tényleg jó volt a sör, és a spagetti...
Csak ez a rohadt felkeményedés...
Írta 2007. október 03. - 23:42
Írta 2007. október 03. - 22:49
Írta 2007. október 03. - 22:21
nekem jobban bejönnek a kártyaolvasósak. sd kártyát sokmindenbe belerakhatod.
szerintem kérdezd meg árkádba ahol én is vettem, hátha van ilyenjük vagy tudnak hozni. talán még tp comp szóbajöhet
ez is fogad sd-t de tud alapban is 2gigát..
köszi, majd beprobálom õket.. fizukor..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. október 03. - 22:17
http://mp3center.hu/...pi_id=409&ppt=0
ajánlottak egy ilyet, ami szimpi is, csak godnoltam kihagynám az onlájn rendelést, ha találnék helyben valahol...
nekem jobban bejönnek a kártyaolvasósak. sd kártyát sokmindenbe belerakhatod.
szerintem kérdezd meg árkádba ahol én is vettem, hátha van ilyenjük vagy tudnak hozni. talán még tp comp szóbajöhet
telós topikban írta vki, hogy neki is ott ereszt a pike, meg egy haverjának a rebája is. és ha jól értem akkor a pop lock-os villák ilyenek csak. pedig én nem akartam ezt a kurva kormányról blokkolhatóságot, de csak ilyen volt. ráadásul egy 10essel drágább volt és most ez szopat meg. nézek bele ogyûrût szimeringboltba.
Írta 2007. október 03. - 19:55
Jah, Kingl kemény!
Tomy:
Kabbe:D! Így szebb...
Magoo:
Nem értek hozzá, de semmiképpen nem kellene folynia sztem, akármennyi olaj is van benne.
Vazze, már megint gletteltem. Kibaszott karnis!
Fúú, pénteken meg összerakom Pengét.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. október 03. - 19:51
fasza a film!
és pont a köveskanyarban "szerepelek"
LL: én ilyet használok lassan 1 éve teljes megelégedéssel:
http://www.ebolt.hu/product103358.html
árkádba vettem, az elsõ emeleten photo hall-ban(vagy vmi hasonló nevûben de a lényeg, hogy az 1. emeleten az info pulttól balra)
persze most már lehet, hogy van jobb ennél, de akkor ez volt a legjobb vétel és nagyon jó véleményeket olvastam errõl fórumokban. egyik szomszédnak meg csajomnak is ilyen van és azokkal se volt gond. a gyári füles gyík, azt érdemes vmi jobbra cserélni amúgy faja. és a memóriája se "fix".
http://mp3center.hu/...pi_id=409&ppt=0
ajánlottak egy ilyet, ami szimpi is, csak godnoltam kihagynám az onlájn rendelést, ha találnék helyben valahol...
Írta 2007. október 03. - 19:46
Írta 2007. október 03. - 19:42
ez az olalyfojás dolog is érdekes, mer vmennyi kifojt belõle de azóta semmi. lehet, hogy túl sok volt benne és azért fojt ki? mert csillapítás van így is a rugóút teljes tartományába, viszont simán letudom koppantani akár sima betonúton is.
mondjatok vmi okosságot.
Írta 2007. október 03. - 19:21
stratos tagot kéne szervízelni?esélyes ez pécsen!?
vagy egyébként is kuka?
kéne egy olyan tag mint a régi foxom votl,az az RC ami még propedál nélkóli volt...
vettem inkább ezek helyett egy mem karit a telóba....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 03. - 19:08
és pont a köveskanyarban "szerepelek"
LL: én ilyet használok lassan 1 éve teljes megelégedéssel:
http://www.ebolt.hu/product103358.html
árkádba vettem, az elsõ emeleten photo hall-ban(vagy vmi hasonló nevûben de a lényeg, hogy az 1. emeleten az info pulttól balra)
persze most már lehet, hogy van jobb ennél, de akkor ez volt a legjobb vétel és nagyon jó véleményeket olvastam errõl fórumokban. egyik szomszédnak meg csajomnak is ilyen van és azokkal se volt gond. a gyári füles gyík, azt érdemes vmi jobbra cserélni amúgy faja. és a memóriája se "fix".
Írta 2007. október 03. - 18:15
Írta 2007. október 03. - 17:24
Lesz egy szürke DX cipõm. Csúnya kicsit az a fûzõvédõ rajta, de egye fene. Ráadásul akciós, szóval jó lesz az.
csak érdeklõdésképp, mi pénzér dobálnak effélét? nagyon rottyona cipõm...
Hol/merre érdemes mp3lejátszót nézegetni pécsen? (Magoo?)
Írta 2007. október 03. - 15:45
Azért egyketten elég jólkinézõen nyomták mindenhol.
Aktuális civil
Írta 2007. október 03. - 15:39
Írta 2007. október 03. - 15:18
fasza idõ van.
estit én ma nem mennék. inkább csak világosban egyet. elég ha Tecánál sötétedik ránk
elkezdtem játszani a transport tycoon-al, régi kedvencem még dos-ra lett írva. tegnap lazán elvoltam vele 2és fél órát és ez nálam már soknak számít. már megvan a magyarosítás is hozzá
na zabajárat, avagy teletömöm magam öntögetõs túrósrétessel.
Írta 2007. október 03. - 12:03
9cm fektés kékes gedva bújt a csípõcsontom fõlé,most próbál eltûnni ...
érdekes h nem fáj,csak olyna mintha valami lény lakna alatta
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére