Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köszi, küldöm PGNek!

Mindenkinek köszönök mindent, nagyon fasssza volt az egész!

Pécs, Komló, Szexárd és midnen egyéb helység képviselõinek r.e.s.p.e.c.t.!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shoshi: www.zaperture.net/rajzas.zip

Más ne bökjön rá, mer látomám! :D

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
köves kanyarban jobban csattogtak a vakuk,mint a láncom....nos,hol vannak azok képek? :)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi: nálam van a Roox görgõd!

nagy öröm! küldd el légyszi a számod priviben. aztán majd megállapodunk valahogy az árában:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csá

faszásak a képek!

megpróbálom kiegyengetni a láncomat,ha nem sikerül veszek egy újat. márciusba cseréltam utoljára úgyhogy nem fog ugrani.

na lassan kéne ebédelnem

http://hosted.met-ar...rt_AF_580_3.jpg

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Szép napot, gratula mindenkinek aki ott volt a versenyen, talán jövõre én is megyek, anyu ugyan elengedett volna most is :). Tuti jó lehetett.

Lejárt a buszbérletem :(
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
õõ videót komlóiaknál lessz elvileg...

profi is volt,csigazabáló :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hát akkor hadd gratuláljak az egész bandának (gyõztesek, szervezõk, nézõk) innenn messzitávolból!!!

Képek alapján profinak néz ki az egész!! Tetszettek a homemmade medálok és kupák--LOL

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
..video e-van valahol?
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én is csak jót tudok mondani,, nagy élmény volt nekem.. bár sok viszonyitási alapom nincs mert ez az elsö versenyem és most fittizek az barátoknak a 8.ik helyemmel. az 1.41 az idömérön elég volt az 5.ikre .. döntöben már csak 8.
persze az elsötöl igy is 10 mp-re voltam, ami azért elgondolkodtat és felvet pár kérdést a kanyarodással kapcsolatban..meg a féktávval elötte. na mindegy .. szoval még sok ilyent meg még jobbat..
pac to all bugs and not-bugs.
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ne búsulj van itt rólatok!
http://picasaweb.goo...r/DLvidKiRajzS2

Köszi,örülünk ha sikerült jót összehozni!
Eredménylistát is elõkerítjuk hamraossan

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Hali!
Tényleg gratula mindenkinek!
Tök jó volt a nap, a szervés meg minden, sok ilyet máskor is.
Üdv
Big

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Napkin: Szóltam Rocsinak a görgõ miatt, nagyon örül és köszöni!! Kéri, hogy küldd el neki a szomod privátban és akkor cseréltek (gondolom, õ egy-két sört adna cserébe).

Ákos (Zap): Nagyon szomorú vagyok.... Sajna, a barátnõmnek sem sikerültek valami fényesen a képek: el sem hiszik, hogy versenyeztem ma!!
:(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://www.zaperture...hp?album=rajzas

Bocs, Chicken, a Rólad készültek sajna hibásak...

Egyébként mindenkinek lúfaszaseggibe én még nem is fürödtem. :)

Aktuális civil

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm a mai racingot nagyon jól éreztem magam!! Végre egyszer indulni is tudtam, mert nem én vagyok a "fõszervezõatyaúristen" vagyis inkább lótifuti.

Jó volt a sok ismerõs fiatal és retró arcot látni egy hangulatos futamon. A pálya tetszett, az eredményem (6. hely) meg gyenge közepes (pedig nagyon tekertem), de erõs és rutinos versenyzõktõl kaptam ki... meg volt egy dagadt is, aki a Rocsi :)
Azért magamhoz képest nem mentem rosszul, több gyakorlás aztán másodperc faragás...
Le a kalappal UFO, Janó, Moszkvics elõtt, de (hogy kicsit haza is beszéljek) Maró és Rocsi is tényleg ügyesek voltatok!
Tomidny azt a "Vörösferis" követ én is lezúztam az idõmérõben, de szerencsére a pedálom erõsebbnek bizonyult.

Az "elhullottaknak" mielõbbi gyógyulást!!! Sajna nálunk is volt két áldozat:
Szabados Balázs és Gál "Bogyó" Szabolcs. Csuklósérüléses téma. Talán nem törés.
DE: Mivel ma a komló "kórházban" nem volt röntgenasszisztens vagy mi, ezért Balázst a "biztonság kedvéért" begipszelték! Bogyó inkább nem kérte ezt, majd holnap "átvilágíttatja" magát.
No comment.

Még egyszer GRATULA a szervezkedõ brigádnak!!!

A képeket pedig nagyon várom!! Nálunk lesz majd videó is ( www.hillside.extra.hu ).

Üdv:
Chicken

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
üdv

fasza 7vége volt! gratula és köszönet a szervezõ brigádnak!

döntõban össze-vissza ugrált a láncom a fogsoron és emiatt többször lecsúszott a lábam a pedálról,azt hittem, hogy a h.váltó nyeszlett el de kiderült, h a láncom megvan csavarodva (nem értem hogy lehet ilyet még nem láttam) és ezért kb 3 tekerésenként ugrált föl-le láncom...fura. mondjuk az elõttem lévõt nem elõztem volna meg akkor se ha ez nincs, mert kb 5mp-el elõzött meg ezen meg max 1-2mp múlt. szóval mind1 :)

köves kanyarba úgy megdobott vmi, hogy nem is értem mért nem taknyoltam el, talán egy enyhe 0 lábat is nyomhattam úgy megpattant a segge:D

rákendroll :rocketman

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Színvonalas szervezés,kivitelezés!Grat! ;)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj. Én csak nézek magam elé.
Söröm sincs.
Tiszta gyász.
Ja, de van pálinka.
Ez meg most báááááá!
A gyerekek megkapták a lufikat, aztán sírtak amikor kidurrantak...
Vannak jó bringaeldobós képeim a mai edzésrõl is :D
Ja, és megtaláltam azt a követ, amit Vörös Feri majdnem kettévágott. Na jó, csak durván összekarcolta... A nagy lassító utáni kõ külsõ részén van a kb. 1-2 miliméter mély nyom. Szép.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Rocsi: nálam van a Roox görgõd!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
örülök hogy flottúl lement minden,volt para rendesen,de végül asszem elégedettek lehetünk,bõven túltelsesítettük a tervet :)

képeket még tolom felfelé,majd linkelek

csajoknak,meg minden segítõnek köszönünk minden!