Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. október 01. - 19:31

Mindenkinek köszönök mindent, nagyon fasssza volt az egész!
Pécs, Komló, Szexárd és midnen egyéb helység képviselõinek r.e.s.p.e.c.t.!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. október 01. - 19:04

Más ne bökjön rá, mer látomám!

Aktuális civil
Írta 2007. október 01. - 18:04

Írta 2007. október 01. - 14:44

Rocsi: nálam van a Roox görgõd!
nagy öröm! küldd el légyszi a számod priviben. aztán majd megállapodunk valahogy az árában:)
Írta 2007. október 01. - 14:21

faszásak a képek!
megpróbálom kiegyengetni a láncomat,ha nem sikerül veszek egy újat. márciusba cseréltam utoljára úgyhogy nem fog ugrani.
na lassan kéne ebédelnem
http://hosted.met-ar...rt_AF_580_3.jpg
Írta 2007. október 01. - 10:43

Lejárt a buszbérletem

Írta 2007. október 01. - 09:42

profi is volt,csigazabáló

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 30. - 23:39

Képek alapján profinak néz ki az egész!! Tetszettek a homemmade medálok és kupák--LOL
Írta 2007. szeptember 30. - 22:26

Írta 2007. szeptember 30. - 22:08

persze az elsötöl igy is 10 mp-re voltam, ami azért elgondolkodtat és felvet pár kérdést a kanyarodással kapcsolatban..meg a féktávval elötte. na mindegy .. szoval még sok ilyent meg még jobbat..
pac to all bugs and not-bugs.
Írta 2007. szeptember 30. - 22:06

http://picasaweb.goo...r/DLvidKiRajzS2
Köszi,örülünk ha sikerült jót összehozni!
Eredménylistát is elõkerítjuk hamraossan
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. szeptember 30. - 21:02

Tényleg gratula mindenkinek!
Tök jó volt a nap, a szervés meg minden, sok ilyet máskor is.
Üdv
Big
Írta 2007. szeptember 30. - 20:09

Ákos (Zap): Nagyon szomorú vagyok.... Sajna, a barátnõmnek sem sikerültek valami fényesen a képek: el sem hiszik, hogy versenyeztem ma!!

Írta 2007. szeptember 30. - 19:53

Bocs, Chicken, a Rólad készültek sajna hibásak...
Egyébként mindenkinek lúfaszaseggibe én még nem is fürödtem.

Aktuális civil
Írta 2007. szeptember 30. - 19:51

Köszönöm a mai racingot nagyon jól éreztem magam!! Végre egyszer indulni is tudtam, mert nem én vagyok a "fõszervezõatyaúristen" vagyis inkább lótifuti.
Jó volt a sok ismerõs fiatal és retró arcot látni egy hangulatos futamon. A pálya tetszett, az eredményem (6. hely) meg gyenge közepes (pedig nagyon tekertem), de erõs és rutinos versenyzõktõl kaptam ki... meg volt egy dagadt is, aki a Rocsi

Azért magamhoz képest nem mentem rosszul, több gyakorlás aztán másodperc faragás...
Le a kalappal UFO, Janó, Moszkvics elõtt, de (hogy kicsit haza is beszéljek) Maró és Rocsi is tényleg ügyesek voltatok!
Tomidny azt a "Vörösferis" követ én is lezúztam az idõmérõben, de szerencsére a pedálom erõsebbnek bizonyult.
Az "elhullottaknak" mielõbbi gyógyulást!!! Sajna nálunk is volt két áldozat:
Szabados Balázs és Gál "Bogyó" Szabolcs. Csuklósérüléses téma. Talán nem törés.
DE: Mivel ma a komló "kórházban" nem volt röntgenasszisztens vagy mi, ezért Balázst a "biztonság kedvéért" begipszelték! Bogyó inkább nem kérte ezt, majd holnap "átvilágíttatja" magát.
No comment.
Még egyszer GRATULA a szervezkedõ brigádnak!!!
A képeket pedig nagyon várom!! Nálunk lesz majd videó is ( www.hillside.extra.hu ).
Üdv:
Chicken
Írta 2007. szeptember 30. - 19:50

fasza 7vége volt! gratula és köszönet a szervezõ brigádnak!
döntõban össze-vissza ugrált a láncom a fogsoron és emiatt többször lecsúszott a lábam a pedálról,azt hittem, hogy a h.váltó nyeszlett el de kiderült, h a láncom megvan csavarodva (nem értem hogy lehet ilyet még nem láttam) és ezért kb 3 tekerésenként ugrált föl-le láncom...fura. mondjuk az elõttem lévõt nem elõztem volna meg akkor se ha ez nincs, mert kb 5mp-el elõzött meg ezen meg max 1-2mp múlt. szóval mind1

köves kanyarba úgy megdobott vmi, hogy nem is értem mért nem taknyoltam el, talán egy enyhe 0 lábat is nyomhattam úgy megpattant a segge:D
rákendroll :rocketman
Írta 2007. szeptember 30. - 19:44

Írta 2007. szeptember 30. - 18:16

Söröm sincs.
Tiszta gyász.
Ja, de van pálinka.
Ez meg most báááááá!
A gyerekek megkapták a lufikat, aztán sírtak amikor kidurrantak...
Vannak jó bringaeldobós képeim a mai edzésrõl is

Ja, és megtaláltam azt a követ, amit Vörös Feri majdnem kettévágott. Na jó, csak durván összekarcolta... A nagy lassító utáni kõ külsõ részén van a kb. 1-2 miliméter mély nyom. Szép.
Írta 2007. szeptember 30. - 18:05

Írta 2007. szeptember 30. - 17:51

képeket még tolom felfelé,majd linkelek
csajoknak,meg minden segítõnek köszönünk minden!