Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. október 08. - 15:38

nemtudom menyire terhelitek a pedált,de én eléggé siettem tegnap,mégis setét lett...
faszás...akkkor mindegy a tv
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 08. - 15:08

Ja, azt akarom, csak azt se tudom mikor érek én rá...Tommmy beszélj keresztapámmal
Írta 2007. október 08. - 14:21

mért vana z hogy a tvre rá van írva hogy HDready,de nincs csatlakozó hdmi dvd lejátszóhoz!?!
mert a HDready az csak "felvan készítve" rá de nincs csatlakozoója, a HDMI az amin van csatlakozó is.
Tommmy beszélj keresztapámmal
5kor megyünk 1 remetét vagy vmi nem hosszút, nehogy ránksötédedjen. de azért töltöttem akksikat

:wow: :wow: :wow:
http://galleries.coo...2/images/04.jpg
Írta 2007. október 08. - 09:41

csak ne kellet volna korán kelnem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. október 08. - 02:04

élmény volt így emlékezetbõl lejönni..
rájenközlegény van a tvben...
mért vana z hogy a tvre rá van írva hogy HDready,de nincs csatlakozó hdmi dvd lejátszóhoz!?!
Írta 2007. október 07. - 22:58

Írta 2007. október 07. - 22:40

ilyen kell:
http://images.google...HU230HU230&sa=N
Írta 2007. október 07. - 21:32

Aztán a Belsõséget olvasgatva felfigyeltem erre az oldalsõ Penge verdák nevû Flickr-bõl ollózott képek között...
Amúgy szombaton nem sikerült a kis bizbasz kiesztergálni. Már, már elkészültem vele, amikor az eszterga kapcsolója levágta a biztosítékot, és utána gondoltam kifúrom simán a közepét, de kurvára elbasztam az egészet. Úgyhogy áááááááááááááááááááááááááááá!
Szombaton még elugrottam a kutyámmal egy kicsit a szerpentinhez. Metszegettem kicsit az ágakat. De asszem most egy ideig azt fogom csinálni. Ma is akartam menni, de punnyadpöcsû voltam.
Írta 2007. október 07. - 19:30

nem akartam de az lett belõle...
fáztam is és el is fáradtam a végére meg jöttem egy jakabhegyet a full sötétben...
remek volt

abbahagytam a majdnem outi belsõvel való közlekedést,most elöl hátul nagy nehéz maxxis dh van.
travis alul meg ereszt

nem is tudom szétszedni,me nincs hozzá kulcs..áhh
Nediékkel is találkoztam,de vuicces volt hogy reggel még sziránóban voltak

eléggé rendesen vdka-pálinka szagút izzadtak õk is

Írta 2007. október 07. - 17:52

Visszatértünk a Costa Brava-i és összfranciabejáró nyralásunkból.
Októberben fürdeni a tengerben az a fasza--és meleg is volt(víz levegõ)
Természetesen elõtte napon hógolyóztunk a Pireneusokban:-)
Barcelóna is megvolt. A spanyolok--pontosabban katalánok is õrültek!
Salvador Dali meg egy elmebeteg állat volt:-) Biztos nem mertem volna 1 házban lakni vele:-)
Mégegyszer grat a versenyhez és nyerteseknek!
Írta 2007. október 07. - 14:25

délutáni kutyázás lehet hogy érintene!
hol hogyan merre?
egyelõre bevetem magam az interspárba..
Írta 2007. október 07. - 12:55

Írta 2007. október 07. - 11:03

Írta 2007. október 07. - 10:34

Írta 2007. október 07. - 09:58

Akkor ma mindenki jót tekert.
Mi erre voltunk, hogy:erre. Ahhoz képest, hogy picivel több lehetett, mint 30 km, úgy elfáradtam, hogy hú. Mondjuk volt benne szint rendesen.
A legjobb a végén a Zengõ zúzda volt, meg Mettyú muterjának a kajája, meg az öccsének a rögtönzött dobkoncertje. Az a csávó egy állat.Meg volt megint griffmadár! Megszállták a Mecseket...
Jah, ez nagyon nagyon jó lehetett! Nekem is vissza van még idénre egy Keleti-Mecsekes karika!
Szüleim éppen most indultak túrázni Óbányára (persze autóval, és csak ott gyalog:D)!
Bár a Vörös hívott, hogy jönnek a komlóiak is, de ma asszem országút, mert délután még egy kutyás túrát is kellene nyomni!
Szép napot, és tekerjetek mint állat!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. október 06. - 21:54

Túra indulás:
10.00-kor a Zengõ áruháztól (Komló).
Remete rétre érkezés (tempótól függõen): kb. 11.30-12.00
Cs.
20/204-2360
Írta 2007. október 06. - 21:50

Csak egy hülyével találkoztam aki két XTR fékszettel az övtáskájában futott át a fél Mecseken (Óbányáig)...ja a Maró volt.
Írta 2007. október 06. - 20:28

Mi erre voltunk, hogy:erre. Ahhoz képest, hogy picivel több lehetett, mint 30 km, úgy elfáradtam, hogy hú. Mondjuk volt benne szint rendesen.
A legjobb a végén a Zengõ zúzda volt, meg Mettyú muterjának a kajája, meg az öccsének a rögtönzött dobkoncertje. Az a csávó egy állat.

Aktuális civil
Írta 2007. október 06. - 20:16

Írta 2007. október 06. - 19:39

holnap meg jakabhegy lesz. 2ko faránál.
telóm most csont száraz marst kívülrõl az új o-gyûrûvel. remélem így is marad.
na biff