Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz Tomy!
A családtervezésre nem tudok mit mondani, mert kicsi voltam, és még nem nézhettem ilyet akkor! De azt tudom, hogy Anyu mindig azt mondja, hogy õ szenvedett az Atussal a kórházban, mi meg a nagyszülõkkel itthon buliztunk!

Fúúú, Joe kid érdekelne!

Télleg! Mija zsírhelyzet? Mindig csak égetem, aztán már a faxom kivan!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, lehet még jelentkezni mangalica zsírra? Mert nekem is kéne egy adag a kondizáshoz :D

Rendeltem néhány filmet a DSL postán. Joe kid on a Stingray, Sevenvision, The Second Spectacle, Freeride Fundamentals... Asszem majd még rendelek párat, mert nagyon kedvezõ áron szállítanak ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én mindenképp akarok kondizni, csak a jövõ hétre lesz bringám... Meg ilyen idõben úgysem mennék.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én majd szóban valami pohár mellõl gratulálok szombton,ha ott lesztek ha nem :D

Mennyire érzem magam hülyén egy fasz kollégám miatt akki egy telket,12M ért mond nem 122M ér mint az ára?!!??!Nem gáz hogy megvan rá minden terv,engedély kutyafasza,a beruházó venné boldogan,majd harmadszori rákérdezés után viszaszól hogy jaa rosszul számolta az eurót...

picsába

du valami hegy?!én mennék gyúrás helyett

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jónapot!

Sok boldogat a Soós brothersnek!

Azért ez nem kis családtervezési bravúr, hogy a bátyus névnapján születik az öcskös. Vagy ez utólag lett megvariálva? Mert akkor lehetett volna belõle nagy szívás is... :D

Váltottam KGFB biztosítót. Most viccess módon KÖBE-s lettem. Tudom hogy szar, de inkább eliszom azt a különbséget, minthogy csak úgy befizessem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Remélem nem esik egybe valami transzvesztita parádéval:D!

Vazze, az az új divat, hogy ha árulsz valamit, akkor a pattanásos kispöcsök megírják a telefonszámukat, hogy hívd fel õket, mert meg akarják venni tõled a cuccot. Kiértiezt.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Amúgy itt St' András nap van de ezt otthon nem erõltetném:-))))

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Thank You very a macskát!

Szilikonról talán Atus.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Boldog Soósnapot!!!

más: van valakinek tippje, hogy vékony (pár mmes) gumi/szilikon csövet hol lehet szerezni?

Aktuális civil

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Feltöltött kép
:D:P
:clap:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
HEHEHE!!!

LOL NAPKINOS JÓREGGELT!!!!

És TERMÉSZETESEN ANDRÁS IS ÉLJEN SOKÁIG !!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazze, és NaccSoós nevének is Jenna-t! :D

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
KisSoósnak Jenna-t!!! :D

Feltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hohó..

Boldog Napkin napot!

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vaze csórikámnak mekkora mákja volt, hogy átfordult a fülke! de hogy hogy a hangyafaszba csinálta azt nemtom...
ja és Zapp is megnézheti, nincs vér sehol :D ;)

http://www.langlovag...eria/1318.shtml

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
para ha a liftben eldurran egy puki...

elütöttek egy fekte cicát szinte elõttem,a néni pont vitte ki a tálját hogy megetesse,viszamentem hogy mi az a ngy sírás,ere a cica kissé kiterülve a kerítés elõtt..na gyors állatorvos hívás,a néninek taxi,az meg észre sem vette hogy a cica még él és szuszog emg emelgeti a fejét..
áhh kész voltam tõle..

most gyors színház,aztán alvás :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez mekkora para:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szega

de szar, hogy ilyen hamar sötétedik, most ráérnék h1re menni de már nem érdemes. lámpát meg nem töltöttem. meg különben is.

úgy fázik a kezem egész nap, akármit csinálok. most is rajtam van az answer...

Márió, ha csak azért kell a suli, hogy keveset fizess a vállalkozóidra akkor menj el vmi technikusirA ahol nem nagyon írnak hiányzókat. ha nem lennék vállalkozó lehet otthagynám a suléit én is,

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
télleg az árkádban is lehetne tolni egy fszát. van minden mozgólépcsõ meg az a mozgó rámpa a tetõre

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vállalkozó már vagyok,csak a magas tbt kéne megkerülni-ezért kéne fõállású diáknak lenni-,politikus meg még lehetek,van egy vonal elindítva :)
de szigoruan pártsemleges,ekf felé,aztán lesz dirtverseny a polgármesteri hivatal erkélyérõ índítva :)