Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. december 03. - 11:40

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. december 03. - 10:57

Márinnyót is szekáljuk már pár éve, mondjuk õ nem tanul belõle.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. december 03. - 10:22

És különben is ez az én szabadalmaztatott beköszönési formám:-) "TM" v. "R"
...ja bocs most nézem: idézlek: "íros"
Írta 2007. december 03. - 09:41

Villányban szarabb idõ van, mint Pécsen.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. december 03. - 09:26

Írta 2007. december 03. - 08:59

Írta 2007. december 03. - 07:27

A Dalma meg mókás... És abból tanulsz, ha szólnak! Márinnyót is szekáljuk már pár éve, mondjuk õ nem tanul belõle.

Írta 2007. december 03. - 01:28

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a sózt eszgébéen ltjáuk.
pont ezért lesz a Delma, Dalma

Írta 2007. december 02. - 22:29

Írta 2007. december 02. - 22:09

Dalma01, lesz, egy "sz"... Egyik, egy "gy"...
007. ilyen kritikákért már öltek embert...
1. alergiás vagyok rá hogyha kijavítják az írásomat. egyébként papíron elég jó a helyesírásom nemhiszed kérdezd meg Tibor anyját õ volt a középiskolai magyartanárom és osztályfönököm
2. nemvagyok Dalma...a Delma is Dema-ból jött ezt is úgy loptam szóval szádra ne vedd. a klimaxos beszologatós mindenedet:)
3. este heti 7-es az rtl-en
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a sózt eszgébéen ltjáuk.
Írta 2007. december 02. - 21:22

Pécsi doomos képek faszák. A KÖD címü film ugrik be. Meg kellene nézni v.mikor....
Tegnap nyomtam a ciclocross bringámmal egy 45-öst(km) Itt bazzeg 13 fok volt és napsütés. Lesz ott egy ciclocrossz verseny Dec 16.án és megcsekkoltam a pályát. Tök király, BMX-es jellegû, csak ne legyen sár. Lehet hogy nézõként kinézek. De kituggya...ááá nem...
Írta 2007. december 02. - 20:30

Tibur, baszd meg a kivilágított Párizsodat. A végén azt hiszem, hogy nyaralni mentél...

X, 2 hét ide vagy oda, a karácsonyfádat legalább itthon gyújtod majd föl...
Aludnom kéne, nyûgös vagyok...
Írta 2007. december 02. - 20:18

Tegnap a Sóoósszülinévnapot az esti Párizsban ûnnepeltük kis forraltbor mellett:-)
Szép a kivilágitás....
Írta 2007. december 02. - 19:25

rájöttem hogy ha az ember unatkozik akkor enni és aludni a legjobb:)
jó azért van még 2 jó dolog ezeken kívül de most eggyik sincs:(
Írta 2007. december 02. - 19:14

linkelek egy képet helyette

Írta 2007. december 02. - 19:04

Írta 2007. december 02. - 16:26

..,feltöltöd valahova a képedet netre, majd az Url-t:
(IMG)www.anyamkinja.hu/segitseg.jpg(/IMG)
a Kerek zárójelek helyére szögleteseket kell írni !
vagy, ha az Message Editor Interface-d Standard-re van állítva, akkor találsz egy ilyen ikont:, erre katt és oda írd be url.
De ezt a közvetlen beszúrást, ne használjátok akkor, ha a kép mérete nagyobb mint 800*600
és hogy keresõbarát legyen a magyarázás:
hogyan képet beszúrni hogy kell mit beszúrás kép
u.i.: ha végképp nem sikerülne, akkor simán írd be az URL-t és szólj nekem...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. december 02. - 15:07

És mindig az üditõ a hibás! Nekem sem kellett volna annyit innom belõle...
Mindenesetre kössz a meghívást, faszás volt nagyon. Egyáltalán nem baj, hogy nem mentünk tovább, lehet, hogy úgy nem lett volna az igazi a vége!

Na most döglés, ahogy kell!
Egye fene gyors oktatást én sem tartok most!

Írta 2007. december 02. - 14:59

30d nem piti.
Retro filmek megakirályak!
Remélem Márióval minden rendben, minden téren!
Tomy pedig hamar elérte a sörfogyasztási határértékét:D!
Na jó pilledést! Kicsit fáj a fejem, vagy a sörtõl, vagy a kibaszott cukros üdítõktõl!
Kokk pedig mókusokat gázol el szándékosan! Undorító

Képhez:
Klikk hogy szójj hozzá! Bejön az ablak, felette kétsoros menüvel. Az alsó sorban jobbról a harmadik elem a képbeszúrás (egy négyszög, benne egy hegyféle lófasszal, meg napocskaszerû lófasszal). Arra klikk, ott megadod a kép linkjét, és örülsz, ha a régi arcok nem küldenek el anyádba, mert széthúztad az oldalt:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. december 02. - 01:48

Most sikeres volt az éjszakai buszozás, szóval nagyon hamar eljutottam a 3. pályáig.
Most nem állok neki linkelési oktatást tartani. Sõt a csatolmányok rejtelmeit is eltitkolom elõletek.
De holnap majd mindenre fény derül. Ha lesz valaki, aki felhúzza a redõnyt...