Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szálkától a gerendát bszjb, szálkától a gerendát... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Márinnyót is szekáljuk már pár éve, mondjuk õ nem tanul belõle. :D

:D :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MI van, csak nem valamiféle helyes írás órára jársz és elkapott a tulbuzgóság:-)

És különben is ez az én szabadalmaztatott beköszönési formám:-) "TM" v. "R"

...ja bocs most nézem: idézlek: "íros"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibur, csak a csajos tetszik, mi?! És figy, elõször íros, hogy "jó reggelt" a hozzászólás elején. Majd nyomsz 2 entert és írod a többit... ;)

Villányban szarabb idõ van, mint Pécsen.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Duct Tapes Maca Nem Rossz, Jóreggelt!!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
http://www.mannpill....-duct-tape.html

jrg

:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És kezdõdik a durva hét... Tomi, mit csinálsz ilyen rohad korán?!

A Dalma meg mókás... És abból tanulsz, ha szólnak! Márinnyót is szekáljuk már pár éve, mondjuk õ nem tanul belõle. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a sózt eszgébéen ltjáuk.

pont ezért lesz a Delma, Dalma :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Dalma...hö:kissmyass

http://images.netbag...0401218678.jpeg

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Dalma01, lesz, egy "sz"... Egyik, egy "gy"... ;)

007. ilyen kritikákért már öltek embert...
1. alergiás vagyok rá hogyha kijavítják az írásomat. egyébként papíron elég jó a helyesírásom nemhiszed kérdezd meg Tibor anyját õ volt a középiskolai magyartanárom és osztályfönököm
2. nemvagyok Dalma...a Delma is Dema-ból jött ezt is úgy loptam szóval szádra ne vedd. a klimaxos beszologatós mindenedet:)

3. este heti 7-es az rtl-en

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteût mgaát, hneam a sózt eszgébéen ltjáuk.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
heheh jaja

Pécsi doomos képek faszák. A KÖD címü film ugrik be. Meg kellene nézni v.mikor....

Tegnap nyomtam a ciclocross bringámmal egy 45-öst(km) Itt bazzeg 13 fok volt és napsütés. Lesz ott egy ciclocrossz verseny Dec 16.án és megcsekkoltam a pályát. Tök király, BMX-es jellegû, csak ne legyen sár. Lehet hogy nézõként kinézek. De kituggya...ááá nem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dalma01, lesz, egy "sz"... Egyik, egy "gy"... ;)

Tibur, baszd meg a kivilágított Párizsodat. A végén azt hiszem, hogy nyaralni mentél... :D

X, 2 hét ide vagy oda, a karácsonyfádat legalább itthon gyújtod majd föl...

Aludnom kéne, nyûgös vagyok...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tehát kép berakásához mindenképp kell link JÓESTÉT!!!

Tegnap a Sóoósszülinévnapot az esti Párizsban ûnnepeltük kis forraltbor mellett:-)
Szép a kivilágitás....

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a jövõ hét nekem is elég gáz lessz. pont a szarabbik hetem lessz. ma szinte semmit sem csináltam mint igy ilyenkor télen szoktam. ettem, aludtam, olvastam, aludtam gépeztem és igy tovább

rájöttem hogy ha az ember unatkozik akkor enni és aludni a legjobb:)
jó azért van még 2 jó dolog ezeken kívül de most eggyik sincs:(

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Hehe, én is alig bírom a hátralévõ két hetet, bele sem gondolok inkább...
linkelek egy képet helyette
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, ma nagyon semmit sem csináltam, erre most körvonalazódik a jövõ hetem, hát durva lesz és emiatt most a semmit sem csinálást is nehéz élvezni... Mindegy, szarok bele, döglök tovább! ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

feltöltöd valahova a képedet netre, majd az Url-t:
(IMG)www.anyamkinja.hu/segitseg.jpg(/IMG)
a Kerek zárójelek helyére szögleteseket kell írni !

vagy, ha az Message Editor Interface-d Standard-re van állítva, akkor találsz egy ilyen ikont: Feltöltött kép, erre katt és oda írd be url.

De ezt a közvetlen beszúrást, ne használjátok akkor, ha a kép mérete nagyobb mint 800*600

Feltöltött kép

és hogy keresõbarát legyen a magyarázás:
hogyan képet beszúrni hogy kell mit beszúrás kép

u.i.: ha végképp nem sikerülne, akkor simán írd be az URL-t és szólj nekem...

..,
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az nem úúúúgy volt... :D:D:D

És mindig az üditõ a hibás! Nekem sem kellett volna annyit innom belõle...

Mindenesetre kössz a meghívást, faszás volt nagyon. Egyáltalán nem baj, hogy nem mentünk tovább, lehet, hogy úgy nem lett volna az igazi a vége! ;)

Na most döglés, ahogy kell!

Egye fene gyors oktatást én sem tartok most! :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köszönöm, hogy ennyien voltunk. Mostanában kevés az ilyen gyûlés, és jó, ha végre összeverõdünk!

30d nem piti.

Retro filmek megakirályak!

Remélem Márióval minden rendben, minden téren!

Tomy pedig hamar elérte a sörfogyasztási határértékét:D!

Na jó pilledést! Kicsit fáj a fejem, vagy a sörtõl, vagy a kibaszott cukros üdítõktõl!

Kokk pedig mókusokat gázol el szándékosan! Undorító:D!

Képhez:
Klikk hogy szójj hozzá! Bejön az ablak, felette kétsoros menüvel. Az alsó sorban jobbról a harmadik elem a képbeszúrás (egy négyszög, benne egy hegyféle lófasszal, meg napocskaszerû lófasszal). Arra klikk, ott megadod a kép linkjét, és örülsz, ha a régi arcok nem küldenek el anyádba, mert széthúztad az oldalt:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah. Köszönöm a Soós brothers szívélyes vendéglátását.
Most sikeres volt az éjszakai buszozás, szóval nagyon hamar eljutottam a 3. pályáig.
Most nem állok neki linkelési oktatást tartani. Sõt a csatolmányok rejtelmeit is eltitkolom elõletek.
De holnap majd mindenre fény derül. Ha lesz valaki, aki felhúzza a redõnyt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök