Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. november 28. - 18:43

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 28. - 18:37

Napkin bügyköl, mint Mike Metzger és Larry Linkogle. Most megy a Discovery-n. Kész vannak. Metzger azt mondja, fasza cross motoros akart lenni, de véletlenül új kategóriát alkotott, aztán freestyle-os lett.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 28. - 18:31

voltam ma 3 Égertetõtõl tovább felfelé,majdnem alsó játszótér kört,istenes volt.mai gyúrást kihagyom..
tök jól megcsináltk a játszóteret fent,meg midnen fagyott,ropogott a föld meg a level ,jóó volt

Gabesz villája meg felháborító..
Kokkkka bszb,olyan leszel mind a frejtamás,mindig valami puccos helyre mész

Mangalicazsír meg kéne a hárémrá,hogy há bedzsalunk a szitibe,akkor legyen mint rája kenni,hogy a csájok mondhassák hogy, Há' de gizda vagy,az ányádúristenit..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 28. - 18:20

Napkin micsinált?
Egyébként meg ahova csajom megy ott rögtön kitör valami lázadás/robbantás. Õ a fõszervezõ sztem. Viva la Revolution!
Na én meg olyan 4 óra olvasás után már képet is tudok csinálni.

Egyébként GLS hozta, és kösz a gratulációkat, átadom feltétlen illetékes elvtársnak.
Aktuális civil
Írta 2007. november 28. - 18:08

Tudatlanoknak: a mangalica jelenti a négylábon járó növényi zsírt, mert nem telített, hanem telítetlen zsírsavat tartalmaz, ami a wellness tomboló korában faszásnak számít...

Na, lassan elindulok Pestre. Bööö... Sok meló, rohanás lesz ezerrel, meg nem is Pest lesz, hanem Vác, Dunakanyar, Domonyvölgy Lázár lovastanya (övék a CBA), meg hasonlók, holnap meg amint lehet, rohanás haza...
Napkinnak gratula!!!

Írta 2007. november 28. - 17:19

Írta 2007. november 28. - 16:27

Zapat --aztán tekerjed ha már megvetted:-)
Írta 2007. november 28. - 16:12

egyébként a panaszkodik fényképezõ a tuti. ugyan ez van osztálytársamnak egy állat gép...jó képet csinál meg optikai képstabilizátoros nem valami gagyi digitális.
Franciaországban most nem valami lázadások vannak? a tv-be tegnap azt nyomatták.
http://images.netbag...0164618757.jpeg
Írta 2007. november 28. - 15:55

Áááá, miért árultad el? Most mi lesz a meglepetés otthon???Van MetroRide beszámoló a Dirtben! És Sam Hill 0:57 az 1:04-en!

Én egyik éjjel azt álmodtam, hogy a Dirtparkban rally verseny volt, és az ugratókon akkorákat repültek az autók...
Írta 2007. november 28. - 15:39

Van MetroRide beszámoló a Dirtben! És Sam Hill 0:57 az 1:04-en!
Nekem is kell zsír! De mi az "egy adag"?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. november 28. - 15:34

Írta 2007. november 28. - 14:48

Azért reméloem nincs komoly párhuzam Márió és köztem vásárlás terén!

Nem mellesleg tudok bio gazdaságból venni nektek 500Ft-ért mangalica zsírt, ha kell. Kelljen, mert azt mondtam, hogy fognak kérni a hülye bringás haverjaim.
Írta 2007. november 28. - 13:24

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. november 28. - 13:06

Ááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Írta 2007. november 28. - 12:58

Írta 2007. november 28. - 12:09

Írta 2007. november 28. - 11:48

A BMX viszont régi álmom. Gyerekkoromba mindig olyat akartam volna...
Tegnap felajánlottak nekem egy 36 Van R-t...
Áh.
Viszont a kocsi jól kattog, és ez megnyugtatólag hat rám.
Ja, és az NWD 8 számai közül sikerült 2 szarabb minõségût frissítenem, meg egy hiányzót beszerezni. Még egy szám frissítése várat magára, de szamárháton jön az is...
Írta 2007. november 28. - 10:38

Tehát ha jól látom, akkor Kokka hasonló módon választ fényképezõt, mint ahogy Márió autót:)?
Tiburon:
Akkor nekem milyen gépet javasolsz? Valami álnok óriás DH-t?
1)--menyire tényleg hehehe
2) jaja minimum Bender szint:-)
Írta 2007. november 28. - 10:28

na ma kora du elmennénk valamerre tekerni..
még semmi nem fix,lehet h végül egyedül megyek egy tvtornyot..