Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Látszik, hogy puhapöcs vagy. Hóban a legjobb tekerni! Fõleg ilyen pici szûzhóban.

köszönnyük emese:XD
reggel 6 kor segg sötétben hóviharban mentem le a buszhoz, hála istennek késett is szóval állhattam a puszta közepén 20 percet:|
a hóban én is szeretek menni, de hóviharban és tükör jégen nem

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Látszik, hogy puhapöcs vagy. Hóban a legjobb tekerni! Fõleg ilyen pici szûzhóban.

lol.

de igaza van amúgy :D

Na ez van ha férfiak válaszolnak a nõi magazinban:

Kedves Péter!

Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem, nem hittem a szememnek. A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérnemûimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyérõl, és azóta teljesen a padlón van. Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá.

Kérlek segíts!

Köszönettel: Szabóné M. Erika

Kedves Erika!

Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Elõször is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is mûködik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.

Péter

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ne örülj, már el is állt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hogy esik most..

húztam a hegyre!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ez szar ügy, holnap mentünk volna új csomagtérajtóért sükösdre:s
nenél is szarabb hogy most is esik, fel is van fagyva pedig ki szerettem volna próbálni az új váltórendszet:( szerelõpadon pedált tekergetve váltogatni nem mókás:(=

Ha meg kicsit nagyobb a hó, akkor meg még nagyobb buli. Iszonyatosan nagyot lehet menni. Sokkal, sokkal jobb, mint pl. sárban. Az is jó móka, de itt nem kell órákat azzal tölteni, hogy lepucold a bringát. Csak berakod olyan helyre, ahol nem fagy, és szépen leolvad róla. A láncot persze újra kell olajozni, de az alap...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ez szar ügy, holnap mentünk volna új csomagtérajtóért sükösdre:s
nenél is szarabb hogy most is esik, fel is van fagyva pedig ki szerettem volna próbálni az új váltórendszet:( szerelõpadon pedált tekergetve váltogatni nem mókás:(=

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De az a gáz, hogy nem biztos, hogy elér idáig. De az elõbb esett kicsit jobban, most meg szépen nyugisan potyognak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
itt aszongyák, hogy pécs-kecskemét vonalon jelentõs csapadékzóna alakulhat ki. várom.

http://bika.idokep.hu/?oldal=live

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na

jelentem 10:50es busz már feljött....addig ott dekkolt az egy amelyik feljött fél7kor... azt mondta a söfõr hogy minden helyi járatú buszt központilag leálíítottak több mint 1 órán át.

na de h1re kell menni az a lényeg

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
http://forum.bikemag...40&postcount=99

Don't forget!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fent van a donátus végében..6e telken egy kis kinzókamra a háromszintes hodály oldalában..tiszta horror..

Marci,jööõõvõõk!!Csörögj!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

fûrész sok.. bocs mobilos kép
http://picasaweb.goo...763153539183474
http://picasaweb.goo...763106294543202

há miez teee??
pálinkafõzö jut eszembe errõl a tartályról:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, Zapat, nem a hó volt a para, hanem hogy összefüggõ jégréteg volt mindenhol! A láncutcai rendelõtõl Kozármislenyig 1 óra 10 perc volt az út. Azt hittem lefosom a bokám. A sok pöcs áll egyhelyben és nyomja tövig a gázt. Persze nem indul, aztán néz bambán. Csak nem volt egyszerû végigelõzni a sort! :D Mindenhol elakadt, árkot fogott, koccant autók. Áhhh... Minek ülnek bele?!?!?! Én meg nem tudok melózni miattuk!

Valamikor 4 után megyünk rally-zni föl! Sajna bringa nem játszik, úgyhogy marad a 4 keréken csúszkálás. Lehet csatlakozni.

Most még dolog...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
elég lelakott a fürdõ nem? :D

fûrészrõl jut eszembe, hogy be kellene szereznem egy 017 vagy 170 es gépet.
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fûrész sok.. bocs mobilos kép
http://picasaweb.goo...763153539183474
http://picasaweb.goo...763106294543202

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
A BS Axis legyen Péccsel!

remélem azért megmarad egy pár napig :)
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
alagutnál keresztbe áll valaki..

én azt modnm hogy amig hó vana z úton,abban lehet menni,amit eltakarítják,marad a fagyos cucc.
kutya élvezi :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igazából az a gáz, hogy mindenhol le van taposva a hó, és ráfagyott az útra. És ez megadja a módját a közlekedésnek ;)
Amikor felfelé mentem a hegyen én is azért imádkoztam, hogy ne jöjjön szembe senki, mert ha meg kell állnom, akkor nem tudok elindulni. De az emelkedõ felénél így is vissza kellett kapcsolnom, mert a 3at már nem bírta és elkezdett elpörögni a kerék. Aztán 2ben óvatos gázzal már szépen felment.

Ja, és a sörgyárnál láttam egy hókotrót. Gondolom a 37es vonalát tisztította meg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én azt hittem hülyül csajom, amikor felhívott, hogy nem jött busz reggel fél órát kertvárosból és autóval jöttek értük... Aztán más is hívott, hogy elakadt, meg a mánfai cimborám is 2 óra alatt ért be.
Hát lehet, hogy a Jókai tér valami geotermikus központ felett fekszik, de itt 2 centi hó van kb. Ebben csak nem annyira nehéz közlekedni. Vagy lemaradtam valamirõl?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Elvégre tavaly megkapták a 140M-t a hóeltakarításra.
Ja, és mindenki be van fosva. De én azért átjöttem a hegyen. Jó volt :D
És épp csak a vihar szélét kaptuk el. Sógorom meg Marcaliba ment...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök