Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ello

leesett kb 8 cm hó, erre megbénult a buszközlekedés. de nem baj, így itthonmaradtam :D még most se jönnek föl újh1ig a buszok. hókotró sehol. pécs ismét jól felkészült a télre...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
LÁTOM havazik, és KATASZTRÓFAHELYZET van MO.-on REGGELT!!!

HAVAS DH!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az elõbb felébredtem, és még rohadtul szakadt a hó. Most meg szinte kék az ég...
De van hó :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hawzik..faszaa...slick gumik vannak fenn:(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jeszoké!
Kapuzárás közben láttam hullócsillagot :D

Ja, és a környékünkön elkezdõdött a betörési hullám... Fasza.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ejj kemény napon volt. a suli egy hányás volt de odapeánszokodtam a karácsonyfa díszítéshez jól bezabáltan szaloncukorból:) hû meg a fiatal tanárnénik is szeretik ám a cukrot:D a kókuszosért ötek volna:) suli után shopping ki is lyukasztotta a buxxám rendesen.
délután megjöttek az x7-es váltók elõre hátra, a körbült váltópapucsot kb 3/4-ed órán át egyengettem mire emberi alakja lett. de még mindig nem tökéletes bassza is az agyam rendesen. holnap még beállítás és késsz is a varázslat

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egy utolsó gyöngyszem. Egy csepp, a plázacicák tengerébõl!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
aztakurva mekkorát koppan :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ok, ma nem jutottam el, de holnap megnézem... Thx!

Gasy, meg kell állapítanom, hogy akkor nem a megfelelõ helyen álltatok neki! :D Például én sem vizisíelek a Mecsek utcában. Mert csak. ;)

Mintha Zapatot látnám, miután megivott egy fél üveg pálinkát a krumplipucolásért cserébe... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Lusta pöcsök vagytok! Építsétek meg rendesen földbõl!!!

Építenénk, ha lenne hely, meg föld:S

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Kokk:

CCS-t a rákóczin én is ajánlom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gyönyörûek... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem igazán vágom, hogy az miért is jó... Lusta pöcsök vagytok! Építsétek meg rendesen földbõl!!!

Úúú, Tomi, ilyen kell nekem is... :D Mondjuk egy-két rész nagyon brutál. Olyan magasan nem is mernék bringázni. Meg ugrani ilyen rozoga szarról rozoga szarra.

Kéne kompakt deszkacsomagokat árulni, kb úgy, mint az IKEA-ban. Megveszed, otthon csinálsz magadnak pályát. Ami ugye sima deszka, de te faszán becsomagolod, drágán adod és a sok buzi megveszi! ;)

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
De nekünk nem nortshore-unk van:D
Van egy-két ugrató, ilyen kis dirtösek és a leérkezõk voltak többnyire raklapból.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kanadában azért nagyon rá vannak állva erre a pályaépítésre.
Riley McIntosh is elég lazán tolja. Mindig is csodálkoztam, hogy honnan kerül oda annyi deszka. Hát baszki ott fûrészelik. A gecik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rajzokat a jó ívrõl??? Mirõl beszélsz te?! Ugratót nem rajz alapján kell építeni, max kb-ra megtervezni a pályát...

Tibur: bszjb! :D Már majdnem jó...

Na, keddre meglesz a festés leszedése. Atusnak köszönet a segítségért! Rajta maradt a papucs, és nem volt egy nagy mûhelyben egy kurv@ imbusz, de mellette a munkavédelmis boltban volt és mivel használtuk, meg is tarthattuk. :D

A napi jócselekedetem meg az volt, hogy miután Gabesszal kokettáltam sokat telefonon, elment a térerõ, mert épp a Rácz-tanyára tartottam és lent a két nagy hajtûnél találtam egy fekete kutyát. Kb akkora volt, mint Zorka, baromi jófej volt és okos. Pár perc barátkozás után leült, meg mindent csinált, amit mondtam neki. Aztán nem tudtam vele mit csinálni, ott hagyni meg sajnáltam, úgyhogy beraktam a kocsiba (nem volt egyszerû, mert be kellett másznom és vagy negyed órát könyörögni neki, hogy jöjjön utánam), aztán a Rácz-tanyánál beadtam, hogy ott találtam az Abaligeti úton pont elõttük és azt hittem, hogy az övék és milyen jófej vagyok, hogy visszavittem, de mondták, hogy nem az övék, aztán megdumáltuk, hogy mindegy, hogy 5, vagy 6 kutyájuk van, ott maradhatott. Bár érdekes dumálás volt, mert a 3 "benszülött" lovászgyerek épp disznót vágott, de azért remélem jó helye lesz!

Most meg meló tovább...

Akit érdekel, annak 19:00-kor lónál találkozó, hogy a magunkba öntsünk egy kis forraltbort!

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Jóóreggelt.

Mentem ma orvoshoz igazolásért, ami be volt zárva utánna hazafelé megnéztem a pályát, és a munkások szétszedték az összes leérkezõt, amik raklapból voltak (jobb híján).
Egy ilyen lerombolt épület helyére építettük az ugratókat, itt pécsváradon, de túlságosan a központban van és mindig szétszedik...
Kéne valami rendeset csinálni errefelé.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet erre pályázni vagy lehet-e egyáltalán?
Esetleg valami rajzokat a jó ívrõl?
Köszi.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Közterületen volt... ;)

...hülye jogász:-)

Ma megy a kis váz homokfúvásra. Kezdõdik a géppark egységesítése! ;)

Jön a tavasz????? REGGELT!!!!
1 enter
2 enter
szöveg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem szeretem, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy tervezem õket... És most pont így van. Indulhatok sokkal korábban. Ejjj...

Ma megy a kis váz homokfúvásra. Kezdõdik a géppark egységesítése! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

cenzúra

Amúgy ez mialófasz?
Bezzeg Hannoverben csík vezeti a tudatlanokat...
Ilyen, hogy torrent a világ faszán sincs!
Meg mibõl gondolják az emberek, hogyha google nem dobja ki, akkor attól még valakinek a zsebében lapul valahol a világhálón?
Áh.
Ilyenekre edonkey/emule való ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök