Megtaláltam, köszönöm.Zsolo,megtaláltam az arany Iron horse-t, de nem tudom berakni most sem!
Szivesen én is köszönök mindenkinek mindent (a tájékoztató beírásokat, a bulit, a szállást, a kaját...)Szóval köszönet mindenért zsolo!
Megtaláltam, köszönöm.Zsolo,megtaláltam az arany Iron horse-t, de nem tudom berakni most sem!
Szivesen én is köszönök mindenkinek mindent (a tájékoztató beírásokat, a bulit, a szállást, a kaját...)Szóval köszönet mindenért zsolo!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Nem , mert én is fent voltam a hegyen,és érdekes tekintetek kisértek.Nemhiszem, mert pvárad környékén voltam csak.
De ezekszerint nem csak én nyújtottam ilyen vicces látványt:D
lehetséges,h láttalak a magyarürögi elején egy buszmegállóból?
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
tök jót sznórájdoltam ma, bár kicsit csúszott meg az emberek szerintem hülyének néztek. Síszemüvegbe mentem mert eléggé fújta a szemembe a havat a szél:D
azért vicces volt
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nem gyenge, ahogy itt a házunk elõtt kezdõdõ dûlõútra próbálnak majd mindjárt felhúzni egy autót. Csak elõtte a platós UAZ-on kereket cserélnek. Felrakják a láncos kerekeket